Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AyameMT2.pl [Dedyk] [Medium]

Majtol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@majtol12

kiedy rework? ;)

Właśnie pracuje nad tymi plikami i to porządnie jest aktualnie poprawiany/ulepszany dodając nowsze systemy, upiększając go graficznie żeby siedząc na nim z chęcia i usprawnioną rozrywką. Mam dużo planów z jednym znajomym, który wspomaga mnie w pracach i mam nadzieje, że nowa wersja wypali o wiele lepiej niż pierwsza.

Opublikowano

Gdybym miała się przyczepić to do użycia wizerunków broni z Aiona a nie oszukujmy się jest to kradzież praw autorskich do modeli zarezerwowanych przez NCsoft a jak bym chciała być upierdliwa to bym coś dalej z tym robiła .  A jest to naprawdę przykre ,że tworzycie własne serwery z ''unikatowymi'' w wyglądzie itemami (bynajmniej tak myslicie) a używacie zerrzniętych z neta modeli  brawo i tyczy się to prawie wszystkich serwerów Metina bo na każdym z nich widze modele z aiona  80/90% modeli Aion .pa_idrun01a_0.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...