Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AyameMT2.pl [Dedyk] [Medium]

Majtol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bym poszukal, ale serwer zwineli ;)

Jestes od nich czy nie i Tyle na temat koles

Hahaha ^^ Nie nie jestem ciężko Ci się domyśleć po co piszę ? 

Może sprawdzę w wolnej chwili. Powodzenia :)

Zapraszam !

Opublikowano

bym poszukal, ale serwer zwineli ;)

Jestes od nich czy nie i Tyle na temat koles

Majtol nie ma nic wspólnego z serwerem Atre*a znam całą Administracje At**y. Na mpc forum zostali zbanowani i skasowano im prezentacje tak samo jak Invo*ii :P 

Zapraszam na serwer ktoś pisał że ku nie leci no to ja nwm chyba bił metki w m1 na 50 lvlu xD ja z każdego metka mam minimalnie 1 ku :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Łączenie z serwerem juz padł ?

Ogólnie serwer bardzo fajny bardzo łatwo sie zarabia zapraszam tylko szkoda ze reklamy nie ma totalnie

Ile truta wart ?

Czy tylko mnie wywala co jakies 5 min ?

Opublikowano

Łączenie z serwerem juz padł ?

Ogólnie serwer bardzo fajny bardzo łatwo sie zarabia zapraszam tylko szkoda ze reklamy nie ma totalnie

Ile truta wart ?

Czy tylko mnie wywala co jakies 5 min ?

2-5kk max

Opublikowano

Server już online mały błąd oczywiście reklama będzie opłacana u wiekszych youtuberów więc spokojnie ;)

Opublikowano

Server już online mały błąd oczywiście reklama będzie opłacana u wiekszych youtuberów więc spokojnie ;)

Nie dziala

sygna.png

Opublikowano

zmniejszcie drop sztabek bo to masakra jak teraz dropi w porównaniu do wcześniej zaraz itemy beda po 1kkk a powinien yang wlasnie miec swoja wartosc to samo zmianki a dwa kupilam brylke 50kk po czym ja sprzedalam i dostalam 10kk...

Opublikowano

zmniejszcie drop sztabek bo to masakra jak teraz dropi w porównaniu do wcześniej zaraz itemy beda po 1kkk a powinien yang wlasnie miec swoja wartosc to samo zmianki a dwa kupilam brylke 50kk po czym ja sprzedalam i dostalam 10kk...

Majtol pisał że chyba trzeba kliknąć na bryłke prawym aby dostać tyle ile ona jest warta a nie sprzedać w sklepie 

Opublikowano

Majtol pisał że chyba trzeba kliknąć na bryłke prawym aby dostać tyle ile ona jest warta a nie sprzedać w sklepie 

no tak napisal po tym jak stracilam 40kk a nigdzie nie pisze o tym ze trzeba kliknac a nie sprzedac zwlaszcza ze pisalo ze dostane 80kk...

Opublikowano

zwróci mi ktoś moje 40kk za bryłke? nie było nigdzie info ze mam klikać a nie sprzedawać a trochę się namęczyłam 

Raczej wątpię że ci ktoś to zwróci ja np zawszę sprawdzam zanim coś zrobię :P 

Opublikowano

No, no rewelacja! Niedługo tam zawitam :)

P.S. 

Wszystkie fotki, ktore sa w opisie sa Wasze?

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

No, no rewelacja! Niedługo tam zawitam :)

P.S. 

Wszystkie fotki, ktore sa w opisie sa Wasze?

Fotki nasze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...