Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AyameMT2.pl [Dedyk] [Medium]

Majtol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedynym minusem to jest to, że musieliśmy cofnąć kilka poprawek aktualizacyjny, które właśnie nadrabiam (prawie wszystko zrobione), a więc każde błędy prosimy o napisanie na PW forum servera lub w temacie.

Wszystko co jest robione jest na stronie oraz forum.

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałem zagrać ale nie zagram odrzucił mnie is server pod is czy co ?? 20zł przelewem za fryz albo strój ? pazernosc nie mala.. szkoda szkoda ;)

Opublikowano

Chciałem zagrać ale nie zagram odrzucił mnie is server pod is czy co ?? 20zł przelewem za fryz albo strój ? pazernosc nie mala.. szkoda szkoda ;)

Widać jak czytasz prezentacje, czy tez opinię osób udzielających się w niej, a po drugie na innych płacisz 30zł ;) Jak by server był pod IS to byś nie zdobywał petów, fryzurek w grze, ale po co myśleć ;)

Opublikowano

Może jakiś admin napisać mi ile jest Online osób? Bo jakaś cisza na czacie jest :<

Edit, pogralem trochę (3h) i znalazłem buga:

- na raidzie 50lv bugują się metki i bossy, tak, że idzie zrobić pare wodzów orków. Trooche mnie to zdziwiło. Radze to naprawić ;d

VsxuB58.png

Opublikowano

Dzisiaj  odbędzie się dzień eventów od ZUO po samo OX, a więc zapraszam wszystkich od godziny 10;00 do godziny 20;00 na eventy:

11;30 Boss Swiata 

15;30 OX

16;45 OX

17;00 ZUO

19;00 Boss Swiata

19;30 OX

Jest to rekompensata za problemy jak i za przekładanie eventów z wcześniejszych zapowiedzi i z dzisiaj

Opublikowano

Server nie jest zły problemem nie jest wbicie max lv tylko zdobycie pereł na jego ulepszenie. Grałem 3dni wbiłem max lv skończyłem tylko ze względu na to ze nie było konkretnego sposobu na zdobycie pereł a nudzą mnie servy gdzie na 1item trzeba 15perel a z bossa/metka na mapie 130lv(na tamta chwile max mapa) leciało po 1perle.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Server nie jest zły problemem nie jest wbicie max lv tylko zdobycie pereł na jego ulepszenie. Grałem 3dni wbiłem max lv skończyłem tylko ze względu na to ze nie było konkretnego sposobu na zdobycie pereł a nudzą mnie servy gdzie na 1item trzeba 15perel a z bossa/metka na mapie 130lv(na tamta chwile max mapa) leciało po 1perle.

Z red lasu ze skoumana lecą 3, a po drugie wymieniasz perełki + dropisz je x5 z oponki, czy tez 50x z Bossa Swiata.

Zapraszamy do oglądania:

https://www.youtube.com/watch?v=9PRxBKv4P00

Opublikowano

Tak jak pisałem został dodany nowy update oraz zrobione kilka poprawek, a o to lista:

Ekwipunek:

*Dodano nowe zbroje, które są na poziom 160 dodają one więcej HP i mniej deffa, do ulepszenia potrzebujemy czerwone, zielone oraz fioletowe zioło + redki,

i0BYGUQ.jpgOrbBtMj.jpgwo04gV4.jpgIH6K0fX.jpg

*Zmniejszono deffa Perfekt zbrojom,
*Dodano nowe ulepszacze Czerwone, Zielone, Fioletowe Zioło, które zdobędziemy z nowej mapy,
6HWzvKe.jpg
*Buty Wiatru teraz powinny dawać nam porozumienie się z królestwami,

Moby/ mapy

pVNWM0K.jpg

*Dodano nowego Bossa na poziom 155, 
*Dodano nowego Metina na poziom 155,
*Dodano nowe moby do expa na poziom 155,
*Dodano nową mapę na poziom 155,

I wiele więcej poprawek,

Do kilku dni dodamy nowe misję polowań, historyka, biologa. 

Itemki w IS będą edytowane i zostaną dodane nowe przedmioty w nim.

WSZELKIE BŁĘDY PROSZĘ SZYBKO ZGŁASZAĆ :)

Opublikowano

Zostało poprawione oraz dodane:

Ekwipunek:

* Niebiański Miecz, który powstał po cofce z zatrutego można normalnie ulepszyć na Zatruty Miecz V2,
* Dodano Stackowanie Owoców Życia,
* Dodano handel Bao Bao i Magiczną Miotłą,

Mapa 155:

* Zmniejszono ilość bossów i metinów,

i wiele więcej

Do kilku dni (nie wiem dokładnie ile) zostanie dodany nowy set biżu albo broni.

Opublikowano

Majtol client mi nie dziala odpala sie wszystko gitarka ale nie widze ze pisze cos nie widac kompletnie nic cos ala czarny ekran co robic?:)

Opublikowano

­Ehh, kiedy będzie jakaś większa reklama, myślałeś o reworku?

Dużo myślę co robić, ale przyznam się, że rework będzie w 100% ale powrócimy w lepszej formie i w wykupionej reklamie przed startem. Jak na razie server będę trzymał aż wyleiminuje wszystkie bugi oraz a nóż uda mi się rozkręcić server.

Co do dropu pereł jest on myślę, że dobry aczkolwiek o eq, czy poziom nie trudno.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

majtol to fajnie gadasz a ludzie ktorzy władowali w item shop? kasa w bloto?  rob reklame a nie pierdzielenie takie ..;x

Reklama zawsze jakaś jest :) Serwer jest poprawiany i powoli ulepszany :P

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...