Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AyameMT2.pl [Dedyk] [Medium]

Majtol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie Boss Świata dzisiaj był ubijany testowo, lecz zmniejszę mu o połowe HP bo przyznam, że pomagałem na końcu. Aktualizacje są codziennie (takie mniejsze z rana w eliminacji drobnych błędów ok. 20min) oraz co 2/3 dni nowości, czy też większe poprawki. Wszystko jest zapowiadane tak samo konkursy dzień przed.

Graczy coraz więcej więc zapraszam !

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo fajny serwer. Polecam. Ale mógłby być większy resp metinów. I możliwość wejścia n raidy bez pt bo nie wyobrażam sobie expic buffa. Na medium serwie. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Jak wygląda gra ninja na servie bo planuje sobie zrobić daggera?

Ninja Dagger dobrze się sprawuje w PvP :) Według mnie jak ktoś dobrze umie nim grać to TOP 1-3 może ninja dagger zostać :P

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwer na propsie :) Wbije i zobacze co i jak

Ps. Założyciel z Zabrza? 

Serdecznie wszystkich zapraszamy :) A co do założyciela, to tak pochodzi z Zabrza :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Zapraszamy do serii:

v4kZ0kK.png

v4kZ0kK.png

Questy:
*Poprawiono wymianę kawałków kamienia,

Otrzymywaliście błędny nagrody, czyli 3x bojownika męskiego i 2x gryfa, a więc:
*Polowanie Bossow otrzymujecie bojownika męskiego oraz redki,
*Za polowanie na metiny stroj kobiecy bojownika i redki,
*Za polowanie na potwory zamiast bojownika same redki 
*Za polowanie z Gryfem otrzymujemy Perły Czerwone, Kamienie Duchowe, Skamieniałe Łzy,

Ekwipunek:
*Dwureczna Bron na 150poziom została poprawiona odpowiednio na poziom,
*Poprawiono handel bojownikami,
*Został dodany handel wierzchowcami od Stajennego Mountów,

Inne:
*Poprawiono NNO w atlantydzie,

Większa aktualizacja za 3dni, gdzie dodamy większy poziom, nowe sety eq, nowe mapy itp !
Opublikowano

Super moderator - YOH, to ten YOH szaman, który grał na linaresie ? :D

To raczej nie zagram, ale serwer ogólnie podoba mi się. Widać w nim dużo starania i patrząc na team to chyba nikt Ci nie pomagał :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Nie polecam. Administracja wszystko olewa i nie chce pomóc.. nawet nie odpisze 

Administracja nikogo nie olewa, a wręcz przeciwnie, bo dużo pracuje i zasługuje na przerwę. Grasz tu max 2 dni (wnioskuje tak, bo ostatnio grałeś na imetin s2, który został wyłączony 2 dni temu) i jestem ciekaw gdzie do nich piszesz, że Ci nie odpisują :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Gra sie przyjemnie, w 2dni wyexpilem 110lv nie ma problemu z eq wydalowalo mi sie ze bd ciezej o bony w koncu to medium ale nie ma z tym problemu. Jak narazie boli mnie to ze spoty na mapie 88 i 100lv są strasznie małe mam nadzieje ze na reszcie są już większe i to ze na każdy item na samo przerobienie na 100lv potrzeba po 15perel a z metkow/bossow leci ich po 1sztuka a mój stosunek pereł to 120bialych 140nieb 50red :/.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Gra sie przyjemnie, w 2dni wyexpilem 110lv nie ma problemu z eq wydalowalo mi sie ze bd ciezej o bony w koncu to medium ale nie ma z tym problemu. Jak narazie boli mnie to ze spoty na mapie 88 i 100lv są strasznie małe mam nadzieje ze na reszcie są już większe i to ze na każdy item na samo przerobienie na 100lv potrzeba po 15perel a z metkow/bossow leci ich po 1sztuka a mój stosunek pereł to 120bialych 140nieb 50red :/.

Na forum masz pokazane gdzie są największe spoty, bo nie są one takie małe, więc dzięki poradnikowi z forum szybciej będziesz expił. A co do pereł to w red lesie jest boss na końcu i na początku, z którego jak ci poleca perły to dostajesz od razu 3 jednego rodzaju, a nawet jak będziesz miał pecha i Ci redki nie wylecą, to zawsze możesz udać się do Seona i wymienić 10 niebieskich bądź białych pereł na 5 czerwonych, albo podczas expa jak ci małże wypadają to 350 kawałków kamienia wymienisz też u Seona na 10 redek :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Na forum masz pokazane gdzie są największe spoty, bo nie są one takie małe, więc dzięki poradnikowi z forum szybciej będziesz expił. A co do pereł to w red lesie jest boss na końcu i na początku, z którego jak ci poleca perły to dostajesz od razu 3 jednego rodzaju, a nawet jak będziesz miał pecha i Ci redki nie wylecą, to zawsze możesz udać się do Seona i wymienić 10 niebieskich bądź białych pereł na 5 czerwonych, albo podczas expa jak ci małże wypadają to 350 kawałków kamienia wymienisz też u Seona na 10 redek :)

Poważnie? Ja zaprzestałem granie tu wczoraj. Ten spot na mapie 88 ktory niby jest wielki to gówno prawda. Zresztą te gnolle to tak zryte moby ze juz nikt ich nie dodaje na serwa. Myślałem ze dobry serwer ale niestety kretyński. A najgorsze sa moby na 88 ich liczebnosc czytaj 1-1 nie sa to grupy mobów po 3-4 i sie buguja. Wymiana kwałków kamienia tez jest zbugowane. Nie da sie miałem w eq 500 kawałków i nie wymieniał wyganiał mnie. 

Nie polecam. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Poważnie? Ja zaprzestałem granie tu wczoraj. Ten spot na mapie 88 ktory niby jest wielki to gówno prawda. Zresztą te gnolle to tak zryte moby ze juz nikt ich nie dodaje na serwa. Myślałem ze dobry serwer ale niestety kretyński. A najgorsze sa moby na 88 ich liczebnosc czytaj 1-1 nie sa to grupy mobów po 3-4 i sie buguja. Wymiana kwałków kamienia tez jest zbugowane. Nie da sie miałem w eq 500 kawałków i nie wymieniał wyganiał mnie. 

Nie polecam. 

Ja tam od 88 do 100 wyexpiłem w około 3h, więc nie wiem w czym problem, a wymiana nie jest zbugowana bo dzisiaj wymieniałem z 5 razy i za każdym razem działało, pewnie nie miałeś spatchowanego clienta i dlatego takie błędy. A tak przy okazji jak expisz na ch1 to się zgodzę, że dłuuugo się expi, bo wiadomo, że na tym CH każdy expi, więc najlepiej iść na ch3-4 :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Nie polecam. 

Działa to od hmm 2 dni więc przed pisaniem głupot przeczytaj uważnie stronę/forum ;) Każde błędy są jak najszybciej w miarę możliwości robione.

Opublikowano

Nie polecam. Administracja wszystko olewa i nie chce pomóc.. nawet nie odpisze 

Ile ci GównoMetin zaplacil za hejtowanie innych bo w innych prezkach tez hejtujesz startujace serwy...

Opublikowano

Ile ci GównoMetin zaplacil za hejtowanie innych bo w innych prezkach tez hejtujesz startujace serwy...

Tak szczerze, to nie ten serwer, którego ma na sygnie i avku go wykupił tylko ktoś inny kto chce zniszczyć tego co niby reklamuje :D Taki atak na kogoś przez kogoś :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

mam takie pytanie czemu server off? 

a co do servera bardzo przyjemnie sie gra pare godzin gry dropu wszystko mam na g 92lvl ;)

Opublikowano

Server będzie uruchomiony jak najszybciej.

Widac administracja bardzo ale to bardzo dba o server POLECAM :) i dziekuje za odpisanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...