Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy-Metin2, Zareklamujemy Twój serwer!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sami sb ośmieszyliście ;) Na posty mam wyjebane ziomek... Może jeszcze bym nabijał gdyby na tym forum był jakiś regulamin.

Może uwierzę w tą reklamę jak zgłosi się do was serwer bez żadnej prezki itp :) Bo póki co ładnie robicie w c***a z niedziałająca reklamą.

Skończ już.

Polecam, ogarnięta ekipa.

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Sami sb ośmieszyliście ;) Na posty mam wyjebane ziomek... Może jeszcze bym nabijał gdyby na tym forum był jakiś regulamin.

Może uwierzę w tą reklamę jak zgłosi się do was serwer bez żadnej prezki itp :) Bo póki co ładnie robicie w c***a z niedziałająca reklamą.

Na siłe probujesz nam udowodnić, że reklama jest marna, że nie działa, że bla bla bla... a nawet z niej nie skorzystałeś ani nie wiesz jak wyglądają aktualne statystyki rozsyłanych e-mail, odbiorów itd. Serwer Vardea nie jest może idealnym przykładem, no ale to już startuje 4 czy 5 raz, większośc osób zna ten serwer i na niego nie wejdzie a jednak osiągi ma bo ze 100 online juz ponad 300/400 osób dziennie.

Nie wiem jaki interes masz  w tym, by pieprzyć o nas takie głupoty, ale skończ.

Opublikowano

­

Na siłe probujesz nam udowodnić, że reklama jest marna, że nie działa, że bla bla bla... a nawet z niej nie skorzystałeś ani nie wiesz jak wyglądają aktualne statystyki rozsyłanych e-mail, odbiorów itd. Serwer Vardea nie jest może idealnym przykładem, no ale to już startuje 4 czy 5 raz, większośc osób zna ten serwer i na niego nie wejdzie a jednak osiągi ma bo ze 100 online juz ponad 300/400 osób dziennie.

Nie wiem jaki interes masz  w tym, by pieprzyć o nas takie głupoty, ale skończ.

podaj mi serwer który korzysta z Waszej reklamy a nie korzysta z jutuberów ( bo ponoć to marna reklama ) 

a ma chociażby 600 online .... bitcz plis nie ma takiego

jakby jutuberzy nagrywali na verdei to byłoby 1k + lekko wiec teraz nie zwalaj winy na Domika i Amber :D 

bk nie polecam

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

­

podaj mi serwer który korzysta z Waszej reklamy a nie korzysta z jutuberów ( bo ponoć to marna reklama ) 

a ma chociażby 600 online .... bitcz plis nie ma takiego

jakby jutuberzy nagrywali na verdei to byłoby 1k + lekko wiec teraz nie zwalaj winy na Domika i Amber :D

bk nie polecam

Działamy zbyt krótko by mieć takie osiągi. Nie zwalam winy na nikogo, źle to widocznie odebrałeś.

Youtuberzy to największe gówno do reklamowania serwera jakie może być według mojej opinii, bo ludzie nie grają na serwerze bo im się podoba a dlatego, ze youtuber nagrywa. Youtuber konczy gre, oni też. To jest moje osobiste zdanie, każdy może mieć inne. W dodatku... jest może z 2-3 porządnym youtuberów z metina, reszta to pieski na kase nic więcej.

Opublikowano

­

Działamy zbyt krótko by mieć takie osiągi. Nie zwalam winy na nikogo, źle to widocznie odebrałeś.

Youtuberzy to największe gówno do reklamowania serwera jakie może być według mojej opinii, bo ludzie nie grają na serwerze bo im się podoba a dlatego, ze youtuber nagrywa. Youtuber konczy gre, oni też. To jest moje osobiste zdanie, każdy może mieć inne.

+1 soł macz jestem tego samego zdania na temat yt, pragne zobaczyć konieć polskiego metinowskiego yt:/

OQqSOv4.png

Opublikowano

Jak najbardziej mogę polecić. Grając na prywatnych serwerach korzystałem z kilkunastu różnych emaili (korzystam z nich tylko na privach i nigdzie więcej) i na każdego dostałem reklamę co świadczy o tym, że emaile nie są wymyślone lub niemające żadnego powiązania z Metinem. Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

+1 soł macz jestem tego samego zdania na temat yt, pragne zobaczyć konieć polskiego metinowskiego yt:/

D0MIK, mówisz tak bo żaden jutuber nie chciał Ci nagrywać z s2 i teraz tak mówisz - droga ale skuteczna reklama :)

­

Youtuberzy to największe gówno do reklamowania serwera jakie może być według mojej opinii, bo ludzie nie grają na serwerze bo im się podoba a dlatego, ze youtuber nagrywa. Youtuber konczy gre, oni też. To jest moje osobiste zdanie, każdy może mieć inne. W dodatku... jest może z 2-3 porządnym youtuberów z metina, reszta to pieski na kase nic więcej.

harnaś, jeżeli taka reklama ma być skuteczna http://scr.hu/4etd/453t9

to proszę Ciebie, znalezione w spamie :P

BTW-- WYMARZONYM* nie WYMAŻONYM XDDD  xD  xD  xD  xD

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

O kurde ;D

Pierwszy raz widzę taką reklamę, macie strasznie dużo maili, super pomysł, wielkim + jest to, że nawet miesiąc po końcu współpracy, ludzie wciąż mogą odczytywać wasze maile i wbijać na serwer, więc to dość dobra metoda. Dodatkowo jeśli ktoś zobaczy maila o powstawaniu nowego, dobrego serwera, a rzadko kiedy korzystał z IS na różnych serwerach to domyśli się że to masowa wiadomość i serwer będzie warty uwagi. Poooolecam :)

Opublikowano

D0MIK, mówisz tak bo żaden jutuber nie chciał Ci nagrywać z s2 i teraz tak mówisz - droga ale skuteczna reklama :)

harnaś, jeżeli taka reklama ma być skuteczna http://scr.hu/4etd/453t9

to proszę Ciebie, znalezione w spamie :P

BTW-- WYMARZONYM* nie WYMAŻONYM XDDD  xD  xD  xD  xD

Typowa dla spamu na gmailu :) Zaprezentuj jakiegoś ssa z innych portali pocztowych. Gmail - Największe gówno jakie do tej pory wymyślono.

Co do "Wymażonego" Jak się najebanemu na szybko wkleja zawartość + piszę tytuł będąc najebanym to tak czasami wychodzi a przynajmniej jest w tej chwili śmiesznie z tego powodu : ) Kolejną sprawą jest to że maile "tekstowe" wysyłane do googlowskich maili zwykle lądują w spamie. Każdy potencjalny "klient" brany jest inaczej pod uwagę i każdy z nich może dostosować zawartość maila który będzie wysyłany graficznie jak i tekstowo. Zaznaczam też iż wysyłając X tysięcy maili o tej samej zawartości w końcu wyląduje ona w spamie : )

Opublikowano

System nie działa co widać po serwerze Verdea. 

Nie polecam i odradzam szkoda gotówki.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Który to już twój komentarz w tym temacie?

17687288966590777985.png

Opublikowano

Polecam ekipa doskonała :) Nic dodać nic ująć :) Znają się na rzeczy :D Pozdrawiam

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

04951_rkkoux.jpg

Dyskutowałbym nad tym ;)

OQqSOv4.png

Opublikowano

Nie polecam bo harnaś. Kiedy do tej gdyni gangsterze wpadasz ;)? Oraz nie ładnie robić ludzi w bambuko. 500k Maili mhm jakos ja mam na tylu serwerach konta i ani 1 maila nie dostałem :( Odradzam tego Randoma

Opublikowano

Nie polecam bo harnaś. Kiedy do tej gdyni gangsterze wpadasz ;)? Oraz nie ładnie robić ludzi w bambuko. 500k Maili mhm jakos ja mam na tylu serwerach konta i ani 1 maila nie dostałem :( Odradzam tego Randoma

To że maila nie dostałeś nie oznacza że ktoś robi kogoś w bambuko, chcesz to statystykę zapodam :) Nie polecasz bo harnaś fajny powód tylko że właścicielem mailingu jest zupełnie ktoś inny niż harnaś a on z nami współpracuje : ) A personalne spiny załatwiaj na pw. To nie temat od wyrównywania rachunków a oferta.

Opublikowano

­

Po 1 jakiej gdyni nieudaczniku, po 2 baza jest większa niż 500k maili a ty widocznie jesteś gówno nie gracz skoro maila nie dostałeś albo po prostu załadowana baza nie zawierała twojego. Spływaj, złodzieju :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...