Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy-Metin2, Zareklamujemy Twój serwer!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie dziala :) Co widac po samym serwerze Verdea.pl na starcie mieli 300 osob i maja tyle do teraz a reklama byla wlasnie na tych e-mailach.

Szkoda hajsu.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To nie dziala :) Co widac po samym serwerze Verdea.pl na starcie mieli 300 osob i maja tyle do teraz a reklama byla wlasnie na tych e-mailach.

Szkoda hajsu.

Nom i ze 100 zrobiło się 300 xD Nie działa w c**j : D Nie skłonisz wszystkich by grali na jednym serwerze ^^ @EasyEasyEasy

Opublikowano

Nom i ze 100 zrobiło się 300 xD Nie działa w c**j : D Nie skłonisz wszystkich by grali na jednym serwerze ^^ @EasyEasyEasy

No to jest oczywiste ale chociaż trochę ludzi by wbiło gdyby to działało :)

Opublikowano

No to jest oczywiste ale chociaż trochę ludzi by wbiło gdyby to działało :)

Chłopie xD ty nie wiesz o czym mówisz a jednak chcesz coś na siłe powiedziec... verdea na kilka godzin po starcie miala 70-80 graczy online ;) po rozesłaniu ma ich 300 więc błagam nie wypowiadaj się na temat o którym bladego pojęcia nie masz...

@EasyEasyEasy

Opublikowano

Chłopie xD ty nie wiesz o czym mówisz a jednak chcesz coś na siłe powiedziec... verdea na kilka godzin po starcie miala 70-80 graczy online ;) po rozesłaniu ma ich 300 więc błagam nie wypowiadaj się na temat o którym bladego pojęcia nie masz...

@EasyEasyEasy

Ty chyba nie rozumiesz że większość jest z MPC? Było 100 online + ludzie o 16 godz nie mogli wbić a jeszcze reszta nie miała clienta...

Stary wiem że chcesz na tym zarobić żeby dupska z domu nie ruszać ale lecisz w c***a ;)

Opublikowano

Ty chyba nie rozumiesz że większość jest z MPC? Było 100 online + ludzie o 16 godz nie mogli wbić a jeszcze reszta nie miała clienta...

Stary wiem że chcesz na tym zarobić żeby dupska z domu nie ruszać ale lecisz w c***a ;)

Mówisz, że system nie działa? Na starcie serwera było 96 osób online, o 22 120, na 2 dzień 200, na 3 dzień 250, dzisiaj było 332, a mailing wciąż trwa, przypadek? Nie sądze..

Innej reklamy nie ma :P

OQqSOv4.png

Opublikowano

I masz przyjacielu potwierdzonko od samej administracji serwera #rekt, Wchodzisz tutaj produkujesz te nędzne posty bez wiedzy na ten temat byle tylko swój licznik podbić. Rest In Peace :)

A co mi tam edit by cie oznaczyć błaźnie

@EasyEasyEasy

Opublikowano

­

Nawet sobie nie zdajesz ile osób gra w metina na prywatnych serwerach/globalu i nie ma pojęcia o MPCforum. Mamy baze już ponad 6mln aktywnych adresów e-mail osób powiązanych z grą, lepszej reklamy niż u nas nie znajdziesz. Fakt - nie jest ona robiąca BOOM na start, po prostu e-mail do każdego musi dotrzeć, a nie każdy sprawdza go dzien w dzien jak np filmy na youtube, czy ulubione fanpage. Jednakże docieramy w najskrytsze zakamarki internetu. Pozdrawiam :-)

Opublikowano

Mówisz, że system nie działa? Na starcie serwera było 96 osób online, o 22 120, na 2 dzień 200, na 3 dzień 250, dzisiaj było 332, a mailing wciąż trwa, przypadek? Nie sądze..

Innej reklamy nie ma :P

Prezka MPC.

Przecież zawsze tak jest... w dzień startu mało graczy a na 2gi dzień ludzie już się schodzą.

@1361622928-U485574.pngCloudFlare grzeczniej bo Ci rework Pandory nie wyjdzie marginesie :v

Dbra zostańmy przy zdaniu że ani ja ani wy nie macie racji.

Opublikowano

Prezka MPC.

Przecież zawsze tak jest... w dzień startu mało graczy a na 2gi dzień ludzie już się schodzą.

@1361622928-U485574.pngCloudFlare grzeczniej bo Ci rework Pandory nie wyjdzie marginesie :v

Dbra zostańmy przy zdaniu że ani ja ani wy nie macie racji.

Z prezki na mpc to można wyciągnąć 50 osób na starcie, nie więcej xD

OQqSOv4.png

Opublikowano

Prezka MPC.

Dbra zostańmy przy zdaniu że ani ja ani wy nie mamy racji.

Hahah ja pier... umieram ze śmiechu przychodzisz tu brudasie pieprzysz rzeczy o których pojęcia nie masz a na koniec prosisz byśmy uznali iż obie strony nie mają racji? Zapytam czy się w głowę nie uderzyłeś bo twoje zachowanie to normalne nie jest. Tylko TY nie masz tutaj racji.

Opublikowano

Hahah ja pier... umieram ze śmiechu przychodzisz tu brudasie pieprzysz rzeczy o których pojęcia nie masz a na koniec prosisz byśmy uznali iż obie strony nie mają racji? Zapytam czy się w głowę nie uderzyłeś bo twoje zachowanie to normalne nie jest. Tylko TY nie masz tutaj racji.

Napinka przez kabelek zawsze spoko :D Nie prosiłem uznałem że nie ma sensu kłócić się z idiotą bo jeszcze mnie zarazi poprzez rozmowe.

Wiesz o co kaman ;)

Opublikowano

Napinka przez kabelek zawsze spoko :D Nie prosiłem uznałem że nie ma sensu kłócić się z idiotą bo jeszcze mnie zarazi poprzez rozmowe.

Wiesz o co kaman ;)

Posty widzę piszesz twardo tutaj. Ośmieszył cie tutaj admin verdea ośmieszyłem cie ja ale co tam przecież licznik postów bije nie? : )

Opublikowano

Nie działa taki system reklamy, widać po verdei, nie polecam :) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Nie działa taki system reklamy, widać po verdei, nie polecam :)

Verdea z 100 graczy ma teraz 300 a serwer nie jest jakiś pro elo kozacki więc nie pisz , że ta metoda reklamy nie działa!

17687288966590777985.png

Opublikowano

Verdea z 100 graczy ma teraz 300 a serwer nie jest jakiś pro elo kozacki więc nie pisz , że ta metoda reklamy nie działa!

Verdea? Jeden z lepszych serwerów na jakim kiedykolwiek grałem, a było ich dużo ( mowa tutaj o plikach ) więc nie przesadzaj.

Jeszcze raz nie polecę. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Gość Lajk™
Opublikowano

Em, tego. Ziomków polecam.. ekipa spoko projekt z*******y. dałbym wam 5+ ale tylko polecę :D­

Opublikowano

Z racji bardzo kompetentnej załogi digitaleurope z czystym sercem mogę polecic, na pewno nie zawiedziecie się na współpracy z Nimi, chłopaki wiedzą co robią. 

Opublikowano

no no Pietrek..

Mam pytanie jak masz określoną liste maili to jeżeli ktoś ci da z 100k maili i niektóre się powtarzają to dana osoba dostanie pare maili czy tylko jeden ? 

1912513.jpeg

Opublikowano

no no Pietrek..

Mam pytanie jak masz określoną liste maili to jeżeli ktoś ci da z 100k maili i niektóre się powtarzają to dana osoba dostanie pare maili czy tylko jeden ? 

Tylko 1

17687288966590777985.png

Opublikowano

Posty widzę piszesz twardo tutaj. Ośmieszył cie tutaj admin verdea ośmieszyłem cie ja ale co tam przecież licznik postów bije nie? : )

Sami sb ośmieszyliście ;) Na posty mam wyjebane ziomek... Może jeszcze bym nabijał gdyby na tym forum był jakiś regulamin.

Może uwierzę w tą reklamę jak zgłosi się do was serwer bez żadnej prezki itp :) Bo póki co ładnie robicie w c***a z niedziałająca reklamą.

Opublikowano

Sami sb ośmieszyliście ;) Na posty mam wyjebane ziomek... Może jeszcze bym nabijał gdyby na tym forum był jakiś regulamin.

Może uwierzę w tą reklamę jak zgłosi się do was serwer bez żadnej prezki itp :) Bo póki co ładnie robicie w c***a z niedziałająca reklamą.

Po czym to wywnioskowałeś , że nie działa taka reklama?

17687288966590777985.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...