Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

z7Qkgk4.png

2.png

3.png

4.png

5.png

DpfYetu.png

6.png

7.png

8.png

9.png

offshop.png

kochamja.png

bonusy.png

11.png

pasy_bony2.png

12.png

13.png

14.png

newskills.png

CnSeLXY.png

16.png

boss_drop.png

18.png

pets.png

20.png

21.png

obrazek2.png

23.png

24.png

25.png

26.png

27.png

W0K00wf.png

29.png

30.png

31.png

32.png

33.png

34.png

misje2.png

35.png

36.png

37.png

mikstury.png

39.png

40.png

41.png

42.png

43.png

44.png

45.png

4408314409679491425934.png

3524414409679491425934.png

Zapraszamy na serwer! : )

xdnXBJo.png

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gralem na 1wydaniu. Wbilem 75 lv z myślą o zarobku, zaczely sie problemy z servem i graczy ubywalo. Teraz bd tak samo?

Serio zadajesz takie pytanie xD ? Jest ktoś w stanie przewidzieć takie rzeczy? Chyba robią serwer bo są przekonani ,że problemów nie będzie ;p

Opublikowano

a mam pytanko: będzie chociaż z 500 graczy? bo serwer pod względem technicznym jest świetnie zrobiony, bardzo dobra prezentacja, Na pewno wbijemy z gildią kolegi jeżeli będzie przynajmniej te 500 graczy :/ 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

a mam pytanko: będzie chociaż z 500 graczy? bo serwer pod względem technicznym jest świetnie zrobiony, bardzo dobra prezentacja, Na pewno wbijemy z gildią kolegi jeżeli będzie przynajmniej te 500 graczy :/ 

Jeżeli oczekujesz odpowiedzi na takie pytanie to musisz być niepoważny. Nikt z nas nie jest jasnowidzami, żeby określać ilośc graczy. Oczywiście, że chcielibyśmy aby serwer przypadł do gustu jak największemu gronu graczy, dlatego powiem tak... Ile? W chu... :P

Opublikowano

Co do expa to jest to typowy medium ze od startu serwa minie 3 dni i średni gracz osiągnie juz 75lvl bez pomocy Isu czy trzeba będzie się trochę natrudzić i przeciętnemu graczowi wbicie 75lvl zajmie paręnaście dni grając hmm... Po 5h dziennie?

Opublikowano

Pamiętam jak ten czas marmurów w prawym górnym był zbugowany. Nie zawsze działał poprawnie i wyświetlało się max czas, a marmur schodził.

Poprawione?

Opublikowano

No to wbijamy ! Mam zamiar troche pograc ^^

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Pamiętam jak ten czas marmurów w prawym górnym był zbugowany. Nie zawsze działał poprawnie i wyświetlało się max czas, a marmur schodził.

Poprawione?

Przez 2 miesiące działania serwera jeszcze nikt mi tego nie zgłaszał, wiec nie ruszałem tego, ale sprawdze. Sam osobiście nie miałem z tym problemu, ale to w koncu nasz kochany, nieprzewidywalny Metin2.

Opublikowano

Mentosik juz nie grasz na Sangównie? :(

Gram. A co jak gram tam to nie mogę sobie pograć też tutaj? Blokada mi się jakaś nałoży czy jak? Bo nie rozumiem cie kolego.

Opublikowano

Co do expa to jest to typowy medium ze od startu serwa minie 3 dni i średni gracz osiągnie juz 75lvl bez pomocy Isu czy trzeba będzie się trochę natrudzić i przeciętnemu graczowi wbicie 75lvl zajmie paręnaście dni grając hmm... Po 5h dziennie?

Po pierwszym dniu już będą 75, a może nawet i większe. Jeśli gracz jest w miarę obeznany jeśli chodzi o grę to bez item shopu wbije na spokojnie w 2/3 dni 75 poziom.

Opublikowano

Gram. A co jak gram tam to nie mogę sobie pograć też tutaj? Blokada mi się jakaś nałoży czy jak? Bo nie rozumiem cie kolego.

Możesz a gdzie wywnioskowales to ja sie tylko zapytalem czy tam nie grasz wiec nie spinaj odrazu bo tam ich broniles a teraz przestajesz tam grać ;)

Opublikowano

Przez 2 miesiące działania serwera jeszcze nikt mi tego nie zgłaszał, wiec nie ruszałem tego, ale sprawdze. Sam osobiście nie miałem z tym problemu, ale to w koncu nasz kochany, nieprzewidywalny Metin2.

Zgłaszałem to do Kasi, która powiedziała, że przekaże xD

Ja oczywiście także polecam, zapraszam. Najlepszy wykurwisty serwer MEDIUM jaki powstał w 2015 roku.

Opublikowano

­

­Zagram i serdecznie zapraszam X).

Pobuffasz?

Oczywiscie polecam, zagram sobie bo serwer idealny na wakacje, powodzenia by Was Gall Anonim nie nawiedził.

Opublikowano

Czas rosek tak samo się czasami bugował

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Możesz a gdzie wywnioskowales to ja sie tylko zapytalem czy tam nie grasz wiec nie spinaj odrazu bo tam ich broniles a teraz przestajesz tam grać ;)

Kto tu się spina stary -.- odpowiedziałem ci tylko na pytanie

Opublikowano

Widze SMki juz zwrócone wiec czekam na start =D Obym mógł sobie kupić peta do expa i jakiś kostium za te smy =D Bo niestety nie mogę sprawdzić ISa na stronie, gdyż jest tylko w grze :p ps: szkoda, ze dopiero o 18 start

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...