Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które anime chciałbyś znowu obejrzeć po raz pierwszy?

pglod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przecież tak jest przy każdej serii

tylko pierwsze emocje się liczą, jak oglądasz pierwszy raz

przy rewatchu serii, emocje NIGDY nie będą takie jak wtedy, gdy oglądałeś pierwsyz raz

Idiocie możesz mówić, a on i tak zamiast sięgnąć po coś innego będzie rewatchował to samo co tydzień.

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Guilty crown, tokyo ghoul, Yosuga no Sora (xD Serio)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

W moim wypadku zdecydowanie Seikai no Monshou i Seikai no Senki. Co jakiś czas również do tego wracam, zarówno anime, jak i książki(przetłumaczone ne angielski oczywiście). Może mam dziwny gust, ale cóż.

A poza tym jeszcze trzy, które są u mnie na wysokiej półce - Slayers, Hellsing Ultimate, Great Teacher Onizuka.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na pierwszym miejscu Guilty Crown, lecz nie chciałbym oglądać ponownie, bo chciałbym pozbyć się tego pięknego i dołującego anime na zawsze ze swojej głowy, na dodatek inne anime nie leczą po jego obejrzeniu.

Na drugim miejscu Tasogare Otome x Amnesia, ze względu na piękny i smutny koniec [choć nie do końca (ostatnie sekundy)] i piękną postać (całokształt) jaką była Yuuko.

I na trzecim miejscu Mirai Nikki, tu chyba nie trzeba się rozpisywać.

Opublikowano

Wszystkie, które maja u mnie enjoyment na poziomie 9 lub 10, czyli toradora, steins;gate, mirai nikki, death note, phantom requiem for the phantom, angel beats, white album 2, code geass moze cos jeszcze dopisze

6108514433687761429644.png

Opublikowano

Ogólnie to każde Anime które oglądałem chciałbym znowu obejrzeć ;) Nie oglądam jakichś badziewnych, które mi się nudzą po 1 odcinku. Może to dlatego, że nie widziałem jeszcze większości..

A tak najbardziej ze wszystkich, to Shaman Kinga, pamiętam te nieprzespane noce by go obejrzeć, nawet po zakończeniu znowu oglądałem od 1 odcinka, a w całości obejrzałem go z 8 razy.

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale ostatnio trafiam na same cuda (te starsze):

- Elfen Lied <3333 Lucy,

- Bosou Renkin (mój avatar).

- Code:Breaker.

Chodź w z tym ostatnim to może nie do końca, bo ta Sakura z lekka irytowała, lecz ze względu na te piękne walki i jej kreskę, to obejrzałbym ponownie. Nie zapominając, że główny bohater nie jest "cipką" (to samo w Bosou Renkin).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...