Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które anime chciałbyś znowu obejrzeć po raz pierwszy?

pglod

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To co oglądałem więcej niż raz to:

Code Geass 

Elfen Lied

Hellsing Ultimate

Shinsekai yori

Mahouka Koukou no Rettousei

Bakemonogatari

To co chciałbym zapomnieć:

Fate/SN UBW

K-on

Oregairu 2 sezon

Seitokai Yakuindomo (szczególnie 2 sezon)

No i TG 2

gfgdf

Opublikowano

Death Note

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Definitywnie Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka. Niedawno się skończyło, ale jednak to jednak z najlepszy anime jakie oglądałem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmmm Shingeki no Kyojin, Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka, Fullmetal Alchemist Brotherhood, Suisei no Gargantia (bardzo mi się podobało) oraz chyba Hellsing.

>B.

fiR919k.png

Opublikowano

a tak btw. to nie mam jakiejś silnej potrzeby zapomniec anime,zeby je obejrzeć jeszcze raz, robie czasami rewatcha, a przeciez anime nie zapominam w 100%. Rewatchowalem juz: death note, dxd, code geass, magi. Planuję zrewatchować: fma:b, toradora, fate/zero. Polecam wszystkim od czasu do czasu pierdolnąć sobie jakiegos rewatcha

@unwarn

Steins;Gate

Opublikowano

Zdecydowanie Death Note (pamiętam z jaką ciekawością oglądałem po raz pierwszy), Clannad (do tego inne dobre dramaty), tasiemce typu  FT i Naruto, Hellsing Ultimate ^^, wszelkie MMO-podobne anime (SAO,Log Horizon, Accel World).

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

U mnie jest tego bardzo dużo no ale wymienię kilka, które najbardziej mi się spodobały:

- Nanatsu
- Death Note ( zapominam co rok i zawsze staram się wrócić do niego )
- Stanowczo Hunter x Hunter
- Sword Art Online 1/2
- Claymore
- No i mój faworyt - Bleach :3

True love survives all

Opublikowano

Myślę, że na pierwszym miejscu byłoby Death note - mógłbym oglądać milion razy.

Naruto - Uwielbiam, jedno z najlepszych anime pomimo wad. 

Dodatkowo SAO, Elfen Lied, Tasogare otome x amnesia i tradycyjnie Tytani. :)

W ogóle bardzo dużo mam takich anime które chciałbym oglądać w kółko.

HBV27j.png

Opublikowano

Tak jeszcze dodam do rewatchu ze oplaca na serio sie robic rewatche bo jakos inaczej i nawet fajnie sie oglada. Ale dopiero po dlugim czasie, najlepiej sobie w glowie przypomiec cala serie w glowie i zobaczyc ile sie jako tako pamieta (ja tak robie).

Ja juz rewatchowalem:

-Naruto (full seria i to nawet rewatch 2x razy byl xDD)

-Guilty Crown

-Angel Beats

-SAO (cale)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ja rewatchawalem: code geass, highschool dxd, naruto, ale tego nie licze jako rewatch, po prostu obejrzalem jeszcze raz po kilkuletniej przerwie po tym jak ogladalem na jetixie, death note, magi

Jak na razie z wszystkich rewatchy jestem zadowolony. Jak coś rewatchuje to tylko te anime, ktore wplynelo na moje zycie i wywolaly u mnie najwieksze emocje jakie doswiadczylem w zyciu, generalnie dla mnie ogladanie anime na poziomie 9 i 10 to sens rzycia, jestem otaku i sie tego ie wstydze. Mam nawet plakaty z anime i tysięcznotomowom kolekcje mang.

Planuje jeszcze zrewatchować: Moze guiltycrown, aczkolwiek kiedys bardziej mi zalezalo na rewatchu, teraz wiem, ze ta seria jest srednia, fma:b (to zrewatchuje nawet za max tydzien), toradora, aczkolwiek to boje sie rewatchować, boje sie, ze nie poczuje tego samego co za pierwszym razem, fate/zero

Opublikowano

Moja lista się trochę powiększyła:

Death Note

Sukitte ii na yo. (chociaż oglądałem to dwa razy, nadal to anime uwielbiam)

Clannad

Mirai Nikki

Shigatsu wa Kimi no Uso

Nisekoi

Nisekoi:

Angel Beats!

Toradora!

Kaichou wa Maid-sama

Grisaia no Kajitsu, Rakuen

Code Geass

White Album 2

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru.

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. Zoku.

Nana

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Planuje jeszcze zrewatchować: Moze guiltycrown, aczkolwiek kiedys bardziej mi zalezalo na rewatchu, teraz wiem, ze ta seria jest srednia, fma:b (to zrewatchuje nawet za max tydzien), toradora, aczkolwiek to boje sie rewatchować, boje sie, ze nie poczuje tego samego co za pierwszym razem, fate/zero

przecież tak jest przy każdej serii

tylko pierwsze emocje się liczą, jak oglądasz pierwszy raz

przy rewatchu serii, emocje NIGDY nie będą takie jak wtedy, gdy oglądałeś pierwsyz raz

52126142219396245817.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...