Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które anime chciałbyś znowu obejrzeć po raz pierwszy?

pglod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Jakie jest wasze anime, ktore chcielibyscie zapomniec, aby obejrzec je jeszcze raz?

Takim anime dla mnie jest Golden Time, Nisekoi oraz Kissxsis(dziwne? lubie takie chore klimaty haha)

lubie sie spowolnic

• Odpowiedzi 148
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

FLCL, FMA, Silver Spoon, Toradora.

Takim anime dla mnie jest Golden Time, Nisekoi oraz Kissxsis(dziwne? lubie takie chore klimaty haha)

Dziwne to jest, że spodobało ci się Golden Time.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

m.in. :

Angel Beats

Akame ga Kill

Zetsuen no Tempest

Mirai Nikki

Death Parade

FMA: Brotherhood

Hunter x Hunter (2011)

Toradora

Psycho-Pass

edit. Steins;Gate

Może znalazłoby się coś jeszcze : Mashiro-iro Symphony: The Color of Lovers, Claymore, Another? ....

Opublikowano

Code Geass, Bleach, Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai, Cossette no Shouzou, Mirai Nikki, Ruchomy zamek Hauru, W krainie Bogów, Sukitte Ii na yo. Chyba tyle :p

Opublikowano

SAO tak finezyjnego anime w życiu nie widziałem. Każda inna seria przy nim wymięka, ten romans, ta akcja, no porostu działo sztuki.

Sprzęt:

Procesor: Intel Core i5-6600K 3.5Ghz/Pamięć: Corsair DDR4 Vengeance LPX  1x8GB 2400MHz CL14/Płyta główna: Gigabyte GA-Z170-GAMING K3/Karta Graficzna: -------/Dysk: SSD Crucial MX300 275GB/Chłodzenie: SilentiumPC Grandis 2 XE1436/Zasilacz: Corsair VS550/Obudowa: SilentiumPC Gladius M35

Opublikowano

Jakbym miał wybierać tylko jedno to na pewno byłoby to Fullmetal Alchemist: Brotherhood. ;)

Tak oprócz tego, to pewnie Bleach, Angel Beats, Shinsekai Yori, Chuunibyou demo Koi ga Shitai!, Higurashi no Naku Koro ni, Suisei no Gargantia, Kyoukai no Kanata, chyba tyle. :P

@sebasku√4 - daj @ up, oznaczysz samego siebie #ja #p******e

@Anim13

Ciśnięcie beki z SAO w każdym możliwym temacie zarezerwowane dla Arko XDD

@

Strike the blood

Niezwykle urzekło mnie jak yukina zawsze wkraczała by pomóc głupiutkiemu kojou wydostać się z kłopotów. Od kiedy skończyłem stb moim ulubionym powiedzonkiem jest" No Senpai, this is our fight"

K***a, tego się nie spodziewałem. xD
Opublikowano

SAO tak finezyjnego anime w życiu nie widziałem. Każda inna seria przy nim wymięka, ten romans, ta akcja, no porostu działo sztuki.

No i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godność człowieka?Ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie, chyba nie pomyślałes nawet co robisz

Teraz muszę wybrać inne anime z mojej listy ulubionych.

Strike the blood

Niezwykle urzekło mnie jak yukina zawsze wkraczała by pomóc głupiutkiemu kojou wydostać się z kłopotów. Od kiedy skończyłem stb moim ulubionym powiedzonkiem jest" No Senpai, this is our fight"

s2c77Oa.png

Opublikowano

Mirai nikki, Code Geas, Angel beats, Claymore, Ruchomy zamek Hauru, Black Lagoon,Ghost in the Shell, Psycho-Pass, C: The Money of Soul and Possibility Control, Serial Experiments Lain, Jigoku Shoujo, Neon Genesis Evangelion, Steins:Gate

Trochę tego dużo ale szczególnie lubię takie serię jak 5 ostatnich.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Czyli tak:

Grisaia no Kajitsu

Akame Ga Kill

FMA:Brotherhood

Angel Beats

D.Gray.Man

Code Geass

SAO

To chyba te najważniejsze oczywiście chciałbym zacząć od nowa z czysta listą. Jakiś sentyment mam do nich.

IDcncno.png

Opublikowano

Ja to bym tam się pierdolnął w przyszłość żeby mieć co oglądać i czytać (bo obecne tempo ep/tydzień chapter/dzień-kilka dni-tygodni mnie nie satysfakcjonuje), nad czym jeszcze nie trwają prace, czego jeszcze nie wyemitowali, nie przetłumaczyli na eng z japońskiego czy chińskiego... Zapominać nie ma co bo wtedy stracę tyle samo czasu na oglądanie cegoś co niby już oglądałem, cofać się w czasie nie ma co bo to wcale nie pomoże mi dotrwać do tych niepowstałych jeszcze tytułów lub tłumaczeń i wrócę do punktu wyjścia.

Chciałbym zapomnieć: ------

Aby obejrzeć jeszcze raz: --------

Czekam na: < 3 cyfrową liczbę tytułów >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...