Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja projektu - co o nim myślisz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodam, że jeżeli kto ma pytanie może się ze mną skontaktować przez skype: mcjokerek

Maksymilian joker.

Pozdrawiam i do jutra możecie się spodziewać zapowiedzi na MPCForum jak i na Youtuber :)

Pozdrawiam McJokerek.

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@KoMaR1911..

Nie jest kradziony, jest udostępniony na mpcforum przez bartka :)

Serwer może nie będzie dla każdego idealny i nie będzie działał na zasadzie profesjonalnego serwera na którym wszystko jest na perfekt bo tak nigdy być nie może, każdy serwer ma jakąś swoją piętę achillesa, lecz my możemy zapewnić świetną atmosferę, dobrze dobrane pluginy (Parę naszych) i myślę bardziej ogarniętą administrację niż na wcześniejszych edycjach :). Jak już wspomniałem wcześniej serwer jest po to, żeby gracze mieli fun i mieli co robić przez wakacje :)

Pozdrawiam.

Wejdz sobie na publikacje serwerów zobacz sobie ile tam jest takiego samego chłamu bo inaczej tego nazwać nie można

ja i tak jestem zdania że z tą grą stało się to samo co z Tibia, Metin2 - Napływ dzieciarni, dodanie PvP / RPG do gry sandboxowej

kwwLI6C.png

Opublikowano

Pamiętam ten serwer i chętnie pograłbym na nim ponownie, głównie ze względu na atmosferę. ;)

Życzę powodzenia w realizacji projektu. :)

Opublikowano

Według mnie, ten projekt jest bardzo fajny. Mam nadzieję, że niedługo wystartujecie.

Czytałem tylko Topic'a, dalej postów nie chciało się czytać.

S48r3Jo.png

­

Opublikowano

Kogo moje piękne oczy widzą...

@KoMaR1911..

Nie zmieniasz sie dalej cwaniaczysz przez internet, jąkasz się a w realu taka "cip*a niewydym*a" :P

@topic

Projekt ciekawy, wystartujecie z dobrą reklamą i maszyną to graczy na pewno będziecie mieli :)

Opublikowano

Kogo moje piękne oczy widzą...

@KoMaR1911..

Nie zmieniasz sie dalej cwaniaczysz przez internet, jąkasz się a w realu taka "cip*a niewydym*a" :P

@topic

Projekt ciekawy, wystartujecie z dobrą reklamą i maszyną to graczy na pewno będziecie mieli :)

Niestety nic nie wiesz na mój temat.

Dlaczego mnie od razu atakujesz? wszedłem w ten temat bo przez przypadek zobaczyłem napieprzamy co do właściciela tego serwera jest to nasza sprawa jak się dogadujemy a nie twoja / innych osób z zewnątrz.

Nie potrafisz nawet normalnie porozmawiać tylko od razu zaczynasz wyzywać dalsze odpisywanie Tobie nie ma sensu z jakimś dzieciakiem się kłócić nie będę wracaj do swojego dołka i klocków skąd przyszedłeś bo jesteś dziecinny.

Jak masz coś do mnie pewno wiesz jaki jest mój skype / steam tam się na pewno dogadamy i może powiesz mi to w twarz w realu choć wątpie.

Co do serwera jest to serwer których jest 10000000 jak nie więcej... ta "gra" stoi w miejscu od 2 lat a autorzy gry z dobrego sandbox'a zrobili chujowego RPG poprzez wprowadzenie do tej gry Systemu PvP sam grałem w tą gre do wersji Beta 1.7.x jak górowały działki bez PvP potem ta gra przestała mi się podobać przez takie właśnie serwery jedynie je robiłem bo dało się na nich coś zarobić lecz teraz już nawet na tym dobrze nie zarobisz.

kwwLI6C.png

Opublikowano

Czyt. fb

Cześć wszystkim!
Jeżeli kiedykolwiek staniecie przed wyborem jakiego usługodawcę stron wybrać to nigdy nie wybierajcie ProSerwer...
Jeżeli będzie nadal tak jak jest teraz to będziemy musieli wystartować na chwilowo innym ip.. ( napieprzamy.fhmc.pl )
Więc teraz możecie się łączyć z serwerem tylko przez ip: napieprzamy.fhmc.pl
Start dzisiaj o 17:00!
Rozpowiadajcie kolegom i podajcie im to ip!
Pozdrawiam McJokerek!

Opublikowano

Witam, witam i o zdrowie pytam! 

A tak serio... powiem krótko wszedłem na serwer o 17:30. I co zauważyłem? Pełno niedociągnięć, zero ogaru, a także złamane słowa które właściciel wypowiedział.

Wyjaśniając sytuację..
1 gracz wybija po 5 graczy, mało możliwe nawet dla największego pvp'owca. Zero reakcji ze strony administracji.

123dsadsa to gracz z którym miałem okazję się spotkać również i na ts'ie. Ma on może teraz 15 lat ? No dobra dajmy 16. Jest to niezrównoważony psychicznie dzieciak, który kolegom będzie pomagał w grze na tyle, że jeszcze dzisiaj gildię założą. Dzieci miało nie być w administracji...

Drop to po prostu masakra, a itemy na gildie nie mają żadnego sensu. Gorszego pomysłu nie widziałem jeszcze odkąd gram w minecrafta. 

Świniarka 15x15 a respią się 3 świnie i żeby zebrać 5 mięsa muszę latać po całym tym lodzie... Nie wielkość, a jakość. 
Spawn mobów, godzina gry, 1 creeper do tej pory. Stack TNT to przy takim spawnie będę musiał siedzieć 24/h. Kolejna głupota. 

To chyba na tyle... Zobaczymy dalej :)

Opublikowano

Cygan ty piszesz byle refa walnac. Diaxower pisal prawde. I nie rob z siebie idioty w dalszym ciagu.

Ej Jocker, a  bede mogl uzywac swoich autorskich cheatow? Troche mnie kosztowaly i szkoda jak zakaz. A w ogole ciezko wykryc wiec mnie nie zlapiecie.

Opublikowano

Cygan ty piszesz byle refa walnac. Diaxower pisal prawde. I nie rob z siebie idioty w dalszym ciagu.

Ej Jocker, a  bede mogl uzywac swoich autorskich cheatow? Troche mnie kosztowaly i szkoda jak zakaz. A w ogole ciezko wykryc wiec mnie nie zlapiecie.

Ja nie odsiwezam tej prezki , wyjebane mam na ten serwer jak i na zalozyciela w.w serwera

Przybij Piątke [5] :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...