Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja projektu - co o nim myślisz?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie reaktywacja może być udana przez DOKŁADNIE TAKIE SAME PLUGINY co były w tamtych czasach m.in. : Frakcje, Villagery z itemami na spawnie, Nether z bossami oraz można by było dodać jakiś specjalny item za dużo surowców. Jakby reaktywacja opierała się w czasach 2/3 edycji to ja i moja ekipa (6 osóB) byśmy chętnie zagrali.

Opublikowano

Gratuluję sukcesu wtedy, lecz dla mnie to byłby kolejny sv+gildie z większą lub co gorsza mniejszą liczbą graczy.

Jakieś nowości? Czy znowu 'autorskie' skrypty na stoniarki?

Opublikowano

Zrób serwer CraftZ zarobisz na nim jak Luj i jeszcze zrób rangi za hajs to każdy się tego projektu czepi :P­

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

Moim zdaniem jednak powinniscie dac plugin Factions napewno wiekszosc ludzi nawet nie wchodzi na te twoje glosowania a by bylo za dawnym kochanym factions . Claimowanie tego co nam potrzeba bylo lepsze niz te zjebane gildie i cuboid i tyle sie nacieszysz .

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

@Cygan665

Głosowanie odwzoruje liczbę osób zainteresowaną grą na wybranym trybie.

Jeżeli głosy Frakcji nie będą wyższe od Gildii to raczej z Frakcji nic nie będzie.

Jeżeli ktoś nie wchodzi na głosowanie które zaważy o losie trybu to znając życie wgl. nie wejdzie na serwer :)

Opublikowano

@Cygan665

Start za około 1/2 tygodnie a serwer teamspeak myślę, że będzie, ale nie jestem pewien czy będzie otworzony na starcie serwera minecraft.

Tutaj możecie mniej więcej zobaczyć komendy w wersji beta:

733b0v.jpg

Opublikowano

4 pory roku na spawnie xD

Usuń komendy sethome/home. Spawn jeszcze może być ale jak będzie home to ludzie po mapie nie będą się poruszać i ustaw jakieś 30 sek na TP na spawn, bo będą rzucać perły i spamować /spawn żeby nie paść :P

MEGUSTA

Opublikowano

4 pory roku na spawnie xD

Usuń komendy sethome/home. Spawn jeszcze może być ale jak będzie home to ludzie po mapie nie będą się poruszać i ustaw jakieś 30 sek na TP na spawn, bo będą rzucać perły i spamować /spawn żeby nie paść :P

Nexus <3 . z tym home to mozesz zostawic a co do tepania sie perlami wylacz tepanie obok spawna lub zrob spawn tak zeby nei mozna bylo  uciec , a tp na spawn ok 10 - 15 s

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Około do 300/400 kratek od spawnu nie będzie się dało uciekać perłami.

Jeżeli chodzi o usunięcie sethome i home to raczej nie ma takiej opcji.

Aa i jeszcze dodam, że zabieramy się za robienie nowego lepszego spawna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...