Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reaktywacja projektu - co o nim myślisz?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nexus <3 . z tym home to mozesz zostawic a co do tepania sie perlami wylacz tepanie obok spawna lub zrob spawn tak zeby nei mozna bylo  uciec , a tp na spawn ok 10 - 15 s

Ziomek nie refreshuj tego tematu jak idiota (pewnie tam z adm jesteś), tego już nawet nie ocenie co ty kmnisisz...

@topic

Moim zdaniem będzie słabo, nie dobijecie dogodą (tzn. pluginami itp.) z dzisiejszymi hc i easyhc. Gildie zapewne u was fg lub factions, essentials, podstawę, może jeszcze skrypty się znajdą.

1KOBv.png

Opublikowano

@Diaxower07

Cygan nie jest adminem po pierwsze, po dlaczego nie odpowiedziałeś na moje ostatnie pytanie (2 strona)?

Piszesz negatywne opinie na temat serwera nie mając pojęcia jakie pluginy się tam znajdą.

Jak już wcześniej wspomniałem nie rozkazuję Ci grać, chcesz zagrać graj nie to nie :).

A serwer to nie jest HC ani easyhc..

Dla osób zainteresowanych dodam, że została nam tylko konfiguracja 2/3 pluginów i mała edytacja 1 pluginu.

Pozdrawiam!

Opublikowano

@Diaxower07

Cygan nie jest adminem po pierwsze, po dlaczego nie odpowiedziałeś na moje ostatnie pytanie (2 strona)?

Piszesz negatywne opinie na temat serwera nie mając pojęcia jakie pluginy się tam znajdą.

Jak już wcześniej wspomniałem nie rozkazuję Ci grać, chcesz zagrać graj nie to nie :).

A serwer to nie jest HC ani easyhc..

Dla osób zainteresowanych dodam, że została nam tylko konfiguracja 2/3 pluginów i mała edytacja 1 pluginu.

Pozdrawiam!

Chodzi mi o to, że pluginy nie pobiją topowych dzisiaj serwerów, za czasów starych ten serwer to był gówno pod względem pluginów, max 1 dzień i zrobi sie identyko pliki, teraz pewnie też będzie podobnie kolego.

1KOBv.png

Opublikowano

Był to kiedyś naprawdę super serwer ,dużo czasu spędzałem nad nim. Myślę że warto zrobić reaktywację.

post-1403164-0-73516200-1494665974.png

Opublikowano

@Diaxower07

Mówisz chyba o czasach ok. 3 lata temu jak zaczynalem z mc i z Napieprzamy.

Wtedy były pluginy z neta pierwsze lepsze, a teraz tak nie ma..

Myślę, że Cię zaskoczymy na starcie :)

@Fari_Go

Dzięki za opinię :)

I do tego pytanie, zagrasz na nim jak już ją zrobimy ? :)

Opublikowano

Ziomek nie refreshuj tego tematu jak idiota (pewnie tam z adm jesteś), tego już nawet nie ocenie co ty kmnisisz...

@topic

Moim zdaniem będzie słabo, nie dobijecie dogodą (tzn. pluginami itp.) z dzisiejszymi hc i easyhc. Gildie zapewne u was fg lub factions, essentials, podstawę, może jeszcze skrypty się znajdą.

Chyba sobie kpisz maly zydzie ze ja jestem w zmowie z adminem tego serwa dawno dawno temu dzieki mnie i kilku innych osob ten serwer zainstnial bo gydyb nie ja nasz kochany mc jokerek dalej by siedzial i napierdalal w lola ja go namowilem zeby cos zrobil z tym serwerm w 2 edycji . Po czym wylecialem ze glupie usuniecie 1 gildi . Wiec mi tu nie pierdol ze mu odswiezam prezke dzieciaku 1, 50 w kapeluszu i kozak tylko w necie 

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Chyba sobie kpisz maly zydzie ze ja jestem w zmowie z adminem tego serwa dawno dawno temu dzieki mnie i kilku innych osob ten serwer zainstnial bo gydyb nie ja nasz kochany mc jokerek dalej by siedzial i napierdalal w lola ja go namowilem zeby cos zrobil z tym serwerm w 2 edycji . Po czym wylecialem ze glupie usuniecie 1 gildi . Wiec mi tu nie pierdol ze mu odswiezam prezke dzieciaku 1, 50 w kapeluszu i kozak tylko w necie 

Ciekawe nonejmie ;) Nie wiem co ty do mnie pierdolisz ale dobra, idz sobie graj w klocuszki dzieciaczku.

1KOBv.png

Opublikowano

Gorąco polecam granie na tym serwerze gdy serwer byl jeszcze sławny było na nim naprawde cudownie jedyny serwer taki gdzie za deda nie ma bana Administracja jest pomocna na serwerze panowała takze cudowna atmosfera naprawde Cudownie sie grało gorąco polecam i czekam na otwarcie

Opublikowano

Nie grałem na wcześniejszej edycji serwera jednak widzę, że duża część społeczności domaga się powrotu serwera, a więc reprezentował on jakiś poziom. Jestem za tym, abyście reaktywowali projekt, a z graczami raczej problemu nie będzie.

Opublikowano

Dzisiaj kupujemy domene i serwer i byc moze start bd w niedziele.

Co wy na to?

Nie lepiej w sobote ? w niedziele nie zrobie nocki bo w poniedzialek do roboty ;c

Opublikowano

Zrobice na start servera jakis ciekawy event , a tak przy okazji zapytam  jakie itemy na gildie potrzeba /

Opublikowano

Nie.

Uargumentuje :

1. Serwer był taki jak 10000 innych

2. Minecraft w Polsce upadł 

3. Grają w to same dzieciaki (przedział wiekowy 8-13 lat czasami zdarzą się starsi bo kto normalny w wieku 18/19 lat grałby w jakieś klocki?)

4. Totalny brak pomysłu na serwer - Taki jak setki innych serwerów.

Nie chce żeby było to odebrane jako nagonka na założycieli serwera (bo z nimi mam na "pieńku")

Na dodatek szablon strony jest kradziony - http://screenshooter.net/102560250/fyceoun

http://screenshooter.net/102560250/iwfvkhd

kwwLI6C.png

Opublikowano

@KoMaR1911..

Nie jest kradziony, jest udostępniony na mpcforum przez bartka :)

Serwer może nie będzie dla każdego idealny i nie będzie działał na zasadzie profesjonalnego serwera na którym wszystko jest na perfekt bo tak nigdy być nie może, każdy serwer ma jakąś swoją piętę achillesa, lecz my możemy zapewnić świetną atmosferę, dobrze dobrane pluginy (Parę naszych) i myślę bardziej ogarniętą administrację niż na wcześniejszych edycjach :). Jak już wspomniałem wcześniej serwer jest po to, żeby gracze mieli fun i mieli co robić przez wakacje :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Start serwera:

Poniedziałek (06.07) godzina 17:00!

Nie może Was zabraknąć!

IP: mc.napieprzamy.pl (Obecnie nie działa, lecz w niedzielę lub w poniedziałek rano będzie działało :))

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...