Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

START.  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której godzinie startujemy?

• 16.00
      55
    • 18.00
      26
    • 20.00
      25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecic moge ale wole Veste*isa :P

To już wiem dlaczego spamisz w zapowiedzi i prezentacji każdego serwera zniechęcając potencjalnych graczy do gry. ;) 

Pozdro ... 

Opublikowano

Polecam bardzo gorąco współpracowałem z Amber oraz Dominikiem wiele razy są bardzo solidną administracją dbającą o swoich graczy. O takiej administracji można tylko pomarzyć a serwer prezentuje się znacznie lepiej niż jego pierwotna wersja. Jeszcze raz bardzo gorąco polecam i na pewno zagram.

Opublikowano

To już wiem dlaczego spamisz w zapowiedzi i prezentacji każdego serwera zniechęcając potencjalnych graczy do gry. ;)

Pozdro ... 

Chlopie spamie w prezce San*Gówna bo to jest gówno z 80% rzeczy tam jest zbugowane wczoraj doszla 2ga aukcja z 5kkk gdzie yangi albo sa znowu z buga albo admini dorabiają wiec zamilcz jak masz nabijać bezsensowne posty pajacu. Licznik tez maja tam podkrecony. Duzo by wymieniac pajacu ale nie broń serwa bo wbiles xx lv i cie to podnieca i wystarczy abyś bronil zbugowanego gowna.

@topic Verde polecam bo gralem Administracja ogarnięta a to 50% sukcesu.

Opublikowano

Możecie mi napisać dlaczego zwoje sm kosztują więcej niż powinny? przykład kupon 50sm za 55sm wtf serio? dwa razy wiecej trzeba wydac pln żeby głupi zwoj kupic i sprzedać w grze...

Opublikowano

Możecie mi napisać dlaczego zwoje sm kosztują więcej niż powinny? przykład kupon 50sm za 55sm wtf serio? dwa razy wiecej trzeba wydac pln żeby głupi zwoj kupic i sprzedać w grze...

Aby nie bugować zwojów sm:p

OQqSOv4.png

Opublikowano

Aby nie bugować zwojów sm:p

Nie polecam bo ten typek, ps czekam za moimi złotówkami za bugi =D 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Nie polecam bo ten typek, ps czekam za moimi złotówkami za bugi =D 

Nigdy nikomu nie płaciliśmy złotówek za jakiekolwiek bugi. Beta testerzy zostawali nagrodzeni odpowiednią ilością SM. 

Nie polecasz już bodajże trzeci raz, okaay, już wiemy, że za nami nie przepadasz. Styka, powaga. ;)

­

Opublikowano

Nigdy nikomu nie płaciliśmy złotówek za jakiekolwiek bugi. Beta testerzy zostawali nagrodzeni odpowiednią ilością SM. 

Nie polecasz już bodajże trzeci raz, okaay, już wiemy, że za nami nie przepadasz. Styka, powaga. ;)

­

Nie baw się w matematyczke, do 3 umiesz ale niestety więcej bugów mieliście i juz ich nie liczyłaś < if u know what i mean >

Pozdrawiam, ciekawe czy te same bugi na yangi będą teraz działać,

nie polecam, aczkolwiek wbije

btw to mój ostatni post tutaj do startu :)

Powodzenia :) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Nie baw się w matematyczke, do 3 umiesz ale niestety więcej bugów mieliście i juz ich nie liczyłaś < if u know what i mean >

Pozdrawiam, ciekawe czy te same bugi na yangi będą teraz działać,

nie polecam, aczkolwiek wbije

btw to mój ostatni post tutaj do startu :)

Powodzenia :)

Ale chłopie nie pyskuj do Amber bo cię coś przykrego może w nocy spotkać i obudzisz się 4 metry pod ziemią zakopany na żywca w trumnie.. Zważaj na słowa bo nie wiesz z kim gadasz..

A ja polecam po raz kolejny ze strachu przed Mafiom ;(((

Opublikowano

Ale chłopie nie pyskuj do Amber bo cię coś przykrego może w nocy spotkać i obudzisz się 4 metry pod ziemią zakopany na żywca w trumnie.. Zważaj na słowa bo nie wiesz z kim gadasz..

A ja polecam po raz kolejny ze strachu przed Mafiom ;(((

Dojczu jaki Ty dziś jesteś straszny to chyba przez ten ból głowy xD

@topic

Już jutro oficjalna prezentacja!

OQqSOv4.png

Opublikowano

Dojczu jaki Ty dziś jesteś straszny to chyba przez ten ból głowy xD

@topic

Już jutro oficjalna prezentacja!

Czekam na oficjalną prezkę, bo mam zamiar się pobawić na serwerze, odwiedziłam wszystkie odsłony ;)

Administracja ogarnięta i miła, konkursy na forum już są, wszystko czego potrzebuję xD

yLrWtP3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...