Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

START.  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której godzinie startujemy?

• 16.00
      55
    • 18.00
      26
    • 20.00
      25

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam, grałem na pierwszej odsłonie. Bardzo dobrze mi się grało. Mam nadzieje, że zadbacie o reklamę tym razem. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Powodzenia licze ze zalatwicie reklame u NoPerfecta przy pierwszej edycji to byla u niego najbardziej efektywna reklama

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Nie za duzo razy juz to reaktywujecie? Począwszy od Aliena, to juz chyba 5 start.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Nie za duzo razy juz to reaktywujecie? Począwszy od Aliena, to juz chyba 5 start.

To jest pierwsza reaktywacja serwera Verdea.pl, nie wiem dlaczego zliczasz jeszcze do tego Aliena. To jest reaktywacja serwera Amber i D0MIK'a.

sygna.png?i_dim=1366x768&app_id=web-clie

Opublikowano

To jest pierwsza reaktywacja serwera Verdea.pl, nie wiem dlaczego zliczasz jeszcze do tego Aliena. To jest reaktywacja serwera Amber i D0MIK'a.

Ale w 99% sa identyczne jak Alien. Wszyscy wiemy ze bedzie max 400 osob i padnie po 2 miechach.

Opublikowano

Ale w 99% sa identyczne jak Alien. Wszyscy wiemy ze bedzie max 400 osob i padnie po 2 miechach.

Skąd Ty to możesz wiedzieć ile serwer postoi, pierwsza odsłona serwera stała ponad 8 miesięcy tak że nie wiem na co te hejty są.

Opublikowano

Serwer polecam, zawsze było dużo eventów czy to na forum czy w grze. Administracja ogarnięta. Jedynie czego się obawiam to liczby graczy których za dużo na poprzednich odsłonach nie było. 

2ag6arq.png

Opublikowano

Nie polecam bo Domik i Amber- administracja, domik dalej czekam za moimi pieniędzmi za bugi z verdea s2

hahahhaa padnie po tygodniu 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Nie polecam bo Domik i Amber- administracja, domik dalej czekam za moimi pieniędzmi za bugi z verdea s2

hahahhaa padnie po tygodniu 

Arroo Ty tak na serio " Nie polecam bo Domik i Amber - administracja " No nie wierze to co widzę powód Twój jest naprawdę.... zostawię to bez komentarza, przedstaw konkretne argumenty dlaczego tak twierdzisz a nie coś takiego :D

Co do drugiego to nawet nie czytam tego bo na 100% czegoś takiego D0MIK nie mówił, również proszę o potwierdzenie tego jakimiś konkretami ....

Opublikowano

Zaradna i ogarnięta ekipa.

Polecam i mam nadzieje że serwer wam przypadnie do gustu, bo wiadomo że zmodyfikowanie all... zajmuje od groma czasu.

Powodzenia i pozdrowienia przyjaciele. :)

837341413742376668518.png

Opublikowano

Administracja tez przecietna. Pamietam jeszcze na Alienie wszystko pod jedna z gildii i w grze pomocy od Dominika nigdy nie dostałem(odpowiedzi na jakiekolwiek pytanie).

Opublikowano

Może wbije na start serwer ogólnie mi się podoba tylko te zbroje są ohydne chyba też z nasa nie chciało się robić zbrojek ??? tylko dać jedną tą samą i pozmieniać kolory xD

Serwer polecam ze względu na ogarniętą Administracje :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Może wbije na start serwer ogólnie mi się podoba tylko te zbroje są ohydne chyba też z nasa nie chciało się robić zbrojek ??? tylko dać jedną tą samą i pozmieniać kolory xD

Serwer polecam ze względu na ogarniętą Administracje :D

Haha xD NASA opanowała ten serwer :D

Dzięki wszystkim za miłe komentarze :)

Opublikowano

Administracja tez przecietna. Pamietam jeszcze na Alienie wszystko pod jedna z gildii i w grze pomocy od Dominika nigdy nie dostałem(odpowiedzi na jakiekolwiek pytanie).

Ty robisz sobie jaja ze mnie typie? :D

Każdemu zawsze na pw odpisuje, akurat jestem z tych osób które lubią pomgać i popisać z własnymi graczami na pw, a Alienie byłem tylko gmem wiec zejdź już z tego serwera bo zaczynasz być nudny i powtarzasz się od kilku miesięcy, opuść ten temat.

Na serwer została dodana niekończąca się zmianka.

OQqSOv4.png

Opublikowano

Ty robisz sobie jaja ze mnie typie? :D

Każdemu zawsze na pw odpisuje, akurat jestem z tych osób które lubią pomgać i popisać z własnymi graczami na pw, a Alienie byłem tylko gmem wiec zejdź już z tego serwera bo zaczynasz być nudny i powtarzasz się od kilku miesięcy, opuść ten temat.

Na serwer została dodana niekończąca się zmianka.

Boże D0MIK tak pierdolisz na mnie tak? Że tyle mam serwerów tak?

A ty już z 4 robisz i ciągle jebiesz te same pliki i 3 już chyba reaktywacja tego, żeś dodał tylko Source podstawowego i tyle z "niby" nowości.

Dodaj jakieś autorskie, dungeony, mapy, itd, systemy/gui a nie wszystko stare to co było dodajesz.. :)

Grałem na wszystkich twoich odsłonach nie ma sensu znów grać, bd 20 typa potem zamkniesz serwer, zmienisz trochę na plikach i wystartujesz pod nową nazwą i powiesz że całkiem inne pliki edytowane tak, tak...  xD

Każdy twój serwer był zareklamowany przez YouTuberów i nigdy nie osiągnąłeś nawet 500/600 typa, zawszę było 200/300 potem spadało.

Pisałeś mi na GG poczekaj jak kupię reklamy i co S2 Verdea upadła nie? Bo nie było graczy porażka.  <3

53594961070274399019.png

Opublikowano

A ty już z 4 robisz i ciągle jebiesz te same pliki i 3 już chyba reaktywacja tego, żeś dodał tylko Source podstawowego i tyle z "niby" nowości.

Dodaj jakieś autorskie, dungeony, mapy, itd, systemy/gui a nie wszystko stare to co było dodajesz.. :)

Grałem na wszystkich twoich odsłonach nie ma sensu znów grać, bd 20 typa potem zamkniesz serwer, zmienisz trochę na plikach i wystartujesz pod nową nazwą i powiesz że całkiem inne pliki edytowane tak, tak...  xD

Każdy twój serwer był zareklamowany przez YouTuberów i nigdy nie osiągnąłeś nawet 500/600 typa, zawszę było 200/300 potem spadało.

Pisałeś mi na GG poczekaj jak kupię reklamy i co S2 Verdea upadła nie? Bo nie było graczy porażka.  <3

Nie no..nie ma to jak wytykać komuś a samemu się nic nie osiągnęło... Co jak co ale Asfen ty o wyłączaniu serwerach, gotowych plikach czy też niskiej frekwencji graczy lepiej nic nie pisz.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Na verdea S1 rekord wyniósł 962 osoby, Ty asfen wypierdalaj z tego tematu bo z poziomem twojego gówna zamiast mózgu nie będę rozmawiał, nie wypowiadaj się na temat moich serwerów bo ja z Amber w przeciwieństwie do Ciebie potrafie zostawić 1 nick, przyznać się, że to reaktywacja, a nie lizac dupe każdemu na gg, kupować rzeczy od wg worksa których nawet z poradnikiem nie potrafisz dodać, ciekawi mnie jak można miec tak najebane w głowie i nie zmienić passów do mysql, powiedź mi czy Ty urodziłęś się z wrodzoną wadą dysfunkcji mózgu? Jak w ogóle śmiesz porównywać się do mnie skoro Ty nawet nie potrafisz soruce skompilować xD

Btw, nadal twierdzisz, że game 2k89m jest lepsze niż src?

Mówisz mi o autorskich dungeonach, a sam nie potrafisz zrobić ushera do mysql, proszę Cię typie nie poniżaj się już bardziej niż jesteś poniżony, dla takich jak Ty mpc forum powinno być płatne, lub w ogóle nie istnieć.

Ps. To mój 3 serwer, Twóją liczbe serwerów pomnóż *4 i wyjdzie Ci od września tamtego roku ile miałeś serwerów które stały aż po 2 tyg.

OQqSOv4.png

Opublikowano

Arroo Ty tak na serio " Nie polecam bo Domik i Amber - administracja " No nie wierze to co widzę powód Twój jest naprawdę.... zostawię to bez komentarza, przedstaw konkretne argumenty dlaczego tak twierdzisz a nie coś takiego :D

Co do drugiego to nawet nie czytam tego bo na 100% czegoś takiego D0MIK nie mówił, również proszę o potwierdzenie tego jakimiś konkretami ....

kmwtw, Ci co grali na s2 i siedzieli na tsie, Amber i Domik również wiedza o co cho ;) 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Słaby Serwer ­;d

Powiedziałeś co wiedziałeś, może oparł byś to jakimiś konkretnymi argumentami bo Twoja wypowiedź nic nie wnosi :)

Opublikowano

Słaby Serwer ­;d

Wiesz miło byłoby jakbyś rozwinął swoją wypowiedź i powiedział dlaczego tak sądzisz.

Polecam ze względu na administracje 

Miło widzieć takie komentarze od graczy.Dziękujemy bardzo ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...