Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

START.  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. O której godzinie startujemy?

• 16.00
      55
    • 18.00
      26
    • 20.00
      25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro administracja taka doświadczona i ogarnięta to dlaczego jest tutaj taki zjebany system ulepszeń? Gorszego jeszcze nigdzie nie widziałem.

805491408806070489277.png

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skoro administracja taka doświadczona i ogarnięta to dlaczego jest tutaj taki zjebany system ulepszeń? Gorszego jeszcze nigdzie nie widziałem.

Co ma system ulepszeń do doświadczenia? 

System ulepszeń może co najwyżej wyrażać nasze gusta, a o gustach się nie dyskutuje. 

Już dziś na naszym FanPage konkursik, także już przed startem możecie zgarnąć SM'ki! : )

­

Opublikowano

Co ma system ulepszeń do doświadczenia? 

System ulepszeń może co najwyżej wyrażać nasze gusta, a o gustach się nie dyskutuje. 

Już dziś na naszym FanPage konkursik, także już przed startem możecie zgarnąć SM'ki! : )

­

"Doświadczona administracja" powinna stworzyć ciekawy, przejrzysty system ulepszeń, a nie jakieś ltemki z c**j wie czego, ale jeżeli Wy robicie serwer dla Was, dla Waszej satysfakcji to rozumiem.

Opublikowano

"Doświadczona administracja" powinna stworzyć ciekawy, przejrzysty system ulepszeń, a nie jakieś ltemki z c**j wie czego, ale jeżeli Wy robicie serwer dla Was, dla Waszej satysfakcji to rozumiem.

Nie dogodzisz każdemu. Nawet jak zmienię system, to kolejna garstka stwierdzi, że są okropne, także znów powracam do kwestii gustu. : ) 

Pozdrawiam. 

­

Opublikowano

Nie polecam, przy takiej liczbie GM ity za $$$ będą codziennością na tym serwerze.

Nic nowego, system ulepszeń zbrojek, broni i wszystkeigo innego z neta.

Brak modyfikacji gidlii.

minecraft.jpg
Opublikowano

Nie polecam, przy takiej liczbie GM ity za $$$ będą codziennością na tym serwerze.

Game Masterzy nie mają dostępu do większości komend, poza tym Team współpracuje ze sobą już baaardzo długo. Nie polecasz, choć nie miałeś z nimi styczności, mhm. No okaay. :)

­

Opublikowano

Brak modyfikacji gidlii.

I po co wszystko modyfikować, ledwo wyjdzie jakieś gówno na epvp to go wrzucają na serwer potem ktos przyjdzie i powie, nie zgram bo nie zmienili okienka gildii #penta_fejspalm

OQqSOv4.png

Opublikowano

Polecam ze względu na administrację co prawda znam tylko Amber i dominika, ale to jeszcze za czasów serwera Alien, lecz bardzo dobrze się tam spisywali i zawsze można było liczyć na ich pomoc na serwerze oczywiście zawitam. 

thevis_5381c71cdd6a3.png

Opublikowano

Nie dogodzisz każdemu. Nawet jak zmienię system, to kolejna garstka stwierdzi, że są okropne, także znów powracam do kwestii gustu. : ) 

Pozdrawiam. 

­

Tylko, że na każdym Waszym serwerze był ten sam system, a graczy było ok. 200 także Wy nie wyciągacie wniosków i ciągle reaktywujecie "odgrzewanego kotleta" zamiast coś zmienić...

Proponuję dodać ankietę co do systemu :)

Opublikowano

Tylko, że na każdym Waszym serwerze był ten sam system, a graczy było ok. 200 także Wy nie wyciągacie wniosków i ciągle reaktywujecie "odgrzewanego kotleta" zamiast coś zmienić...

Na s1 było 900+ graczy przez jakiś czas. Ankieta nie jest głupim pomysłem, aczkolwiek to może odbyć się już na naszym forum. : )

­

Opublikowano

Nie każdemu graczowi dogodzi, jednemu będzie się podobać a drugiemu nie ;> Ankieta co do systemu, to chyba twórcy serwera decydują jaki ma być na serwerze system więc nie wiem po co wszczynać ankiete:)

sygna.png?i_dim=1366x768&app_id=web-clie

Opublikowano

Brak modyfikacji gidlii.

Przepraszam Cię bardzo ale co ma liczba GM-ów do itemów? Owszem na większości serwerach nie ma tak licznego teamu, lecz jest nas tyle aby gracze non stop mogli mieć kontakt z administracją.

Zresztą tak jak Amber napisała wcześniej nie mamy dostępu do wszystkich komend.Lepiej poznaj nas, a potem mów co wiesz ;)

Dziękujemy serdecznie za te miłe komentarze.  <3

Opublikowano

Gówniane zbugowane game od cycka 

W dupie byłeś i gówno widziałes. Skad mozesz widziec z jakiego game korzystaja? A zapomnialem wróżbita Maciej z ciebie

@Skad truta?

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Gówniane zbugowane game od cycka 

Hahaha Ty sobie Hooltrasie jaja robisz?

To, że Ty używasz jakiegoś gównianego src to nie znaczy, że używam go ja. Src jest moje i Amber, a teraz grzecznie wyjdź z tego tematu bo zaczniesz mi się tu jąkać i spamu sie narobi :v

36120_xdxd.png

Smutno Ci teraz nie?:/

OQqSOv4.png

Opublikowano

Administracja w starym składzie, jak najbardziej+, poprzednie dwie edycje były jak najbardziej przekozackie, myślę że ta też będzie jeszcze lepsza. Zawitam, pobijemy się o Topkę i zobaczymy co podziałamy:P

Opublikowano

Ruszyły konkursy na forum! Sporo przydatnych przedmiotów do zgarnięcia! :D

Zapraszamy!­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...