Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl - BETA [Dedyk] [Medium/PVP]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem to tak, bete macie kąpletnie nie przemyślaną. Jak ma byc serwer przetestowany skoro nie dajecie takiej możliwości. Wbijając max lvl lub w tym przypadku 94 bo dalej jest zbugowane nie ma możliwości sprawdzenia gry od środka. Od rana do popoludnia siedziałem i męczyłem sie jak sku×××syn, żeby chociaż do red lasu sprawdzić mapy. Zamiast zwiekszyć exp, dać odpowiednie itemy i pozwollić ludzią expić, zrobiliście motyw z serwera hamachi; max lvl i full eq...

Nie wiem jak przy takim stanie rzeczy chcecie wyłapać nawet podstawowe błędy.

Co do samego serwera, rozumiem, że nic poza bugami nie zostanie zmienione? Jeżeli tak to nie wróże przyszłości serwerowi, bo od samego rozpoczęcia rozgrywki nie zachwyca kąpletnie niczym. Wszystko jest to samo co na innych serwerach tego typu, tylko, że u was nie ma nic ciekawego poza tym co mają inni a nawet brakuje multum rzeczy. Bo zmianą itemów u biologa nie zabłyśniecie...

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Planujesz jakaś większą reklamę? Bo nie ukrywając zainteresowanie się serwerem jest bardzo niskie.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

wszystkie ksiegi sie stackuja(super) oprocz intr jazdy konnej :P szkoda tylko ze sa 2 strony w ekwipunku:(

Z czasem podczas któregoś z update serwera przeniesiemy się na inne game - Umożliwi nam to dowolną modyfikacje kodu gry.

Ale jak na razie zostają dwie strony, jeżeli masz jakieś propozycje dotyczące serwera możesz pisać na naszym forum

Opublikowano

Z czasem podczas któregoś z update serwera przeniesiemy się na inne game - Umożliwi nam to dowolną modyfikacje kodu gry.

Ale jak na razie zostają dwie strony, jeżeli masz jakieś propozycje dotyczące serwera możesz pisać na naszym forum

Dodajcie nieskończone dodanie/zmiankę, no i moglibyście przenieść się na ten inny game, żeby było 5 stron eq.

Opublikowano

Oficjalny start serwera odbędzie się o godzinie 17:30 dnia 27.06.2015 r.

Rejestracja zostanie uruchomiona minimum 1 godzinę przed startem serwera.

Osoby które mają klienta z beta testów będą musiały pobrać nowego, oficjalnego klienta o wadzę zbliżonej do 950 MB.

Więcej informacji zdobędziecie na naszym forum, przed startem serwera odbędzie się także konkurs (myślę, że 25.06.2015) na naszym fanpage o darmowe smocze monety o wartości 100, 50, 30 złotych. Zapraszamy każdego gracza (najlepiej z ekipą) na start serwera.

Pozdrawiamy, ekipa Evalis.pl

Rozpoczął się konkurs na darmowe Smocze Monety na naszym serwerze, zapraszamy!

(Do linku głównego od fb dodaj)

/EvalisPL

Zmiany na serwerze po BECIE

http://avegame.pl/index.php?/topic/62-zmiany-na-serwerze-bo-becie/
Opublikowano

Oficjalny start serwera odbędzie się o godzinie 17:30 dnia 27.06.2015 r.

Rejestracja zostanie uruchomiona minimum 1 godzinę przed startem serwera.

Osoby które mają klienta z beta testów będą musiały pobrać nowego, oficjalnego klienta o wadzę zbliżonej do 950 MB.

Więcej informacji zdobędziecie na naszym forum, przed startem serwera odbędzie się także konkurs (myślę, że 25.06.2015) na naszym fanpage o darmowe smocze monety o wartości 100, 50, 30 złotych. Zapraszamy każdego gracza (najlepiej z ekipą) na start serwera.

Pozdrawiamy, ekipa Evalis.pl

Ja Ci życzę powodzenia! Obserwuje prezke i twoją podstawę wobec graczy tutaj. Niestety tłumów to my raczej nie zobaczymy na starcie :( Wbije na pewno 

Opublikowano

Postaraj się zrobić, aby avast nie wykrywał tego wirusa. Wiesz, większość będzie przewyższać wykluczenie .exe z kwarantanny :D

Jak oficjalny klient do pobrania przed startem nie będzie tego, gdyż zostało już to naprawione.

jakis ts3 moze ? :P

pozdrawiam zagram na starcie :)

Ts będzie   :)

Zapraszamy na serwer !!!

­

Opublikowano

Serwer polecam. Na becie bardzo fajnie się prezentował.

Beta to jeszcze nie wszystko :D Najlepiej jest na oficjalu ;)

Dziękujemy i zapraszamy ;)

­

Opublikowano

Ja również z dwoma kolegami zagramy tutaj. Mamy jednak nadzieję, że serwer postoi długo, a zarazem też administracja będzie się nim interesować (no i oby wszystko nie było podstawione pod IS; tzn. wszystkie fryzury, kostiumy, mounty etc. tylko w IS, bo to naprawdę nie ma wtedy sensu).

Opublikowano

Widać, że jak serwer porządny  i nie ma hejtu to tylko 5 stron w prezentacji. Co z tego że na santerii jest 120 kart jeśli 95% to hejt (moim zdaniem całkiem zasłużony).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...