Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl - BETA [Dedyk] [Medium/PVP]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1;0 dla mnie za ból dupy w zapowiedzi

a tutaj to sm co pisałem

https://youtu.be/rIXBSYAMKNM?t=3m32s ( nie słuchajcie gadania )

dyskusja jest prowadzona na temat serwera więc nie mogę dostać warnów :D

@Deiso

Tylko kolego nie wiesz co ona pisała mi na gg, tego Ci już nie powiedziała.

Że się zakochała, że nie może beze mnie żyć, że nie wie co ma robić, że próbuje o mnie zapomnieć i jej to nie wychodzi więc jej powiedziałem, że jest tylko koleżanką dla mnie i zaczęła się wojna, więc jak nie wiesz co się naprawdę stało to się nie odzywaj.

Ja nie wiem naprawdę Logistic co Ty tworzysz, chcesz mi zrobić koło dupy to znajdź sensowny powód z dowodami, a nie z wiadomością od laski która się zakochała po 2 miesiącach prac nad serwerem, a ja powiedziałem, że jest tylko koleżanką dla mnie.

Opublikowano

@Quentis. 

Szczerze to wyjebka co pisała i ile w tym prawdy

Że tak zapytam obrobiłeś mi już dupe do graczy, ktoś coś pytał czemu się przyjebałem do Ciebie ? 

Może pokazałeś ss jaki to ja nie uczciwy byłem albo coś takiego ? wiesz do czego zmierzam :)

Pytam tylko bo wtedy nie jaki przychlast @Danthe się dojebał do mnie o nic :P

Opublikowano

@Quentis. 

Szczerze to wyjebka co pisała i ile w tym prawdy

Że tak zapytam obrobiłeś mi już dupe do graczy, ktoś coś pytał czemu się przyjebałem do Ciebie ? 

Może pokazałeś ss jaki to ja nie uczciwy byłem albo coś takiego ? wiesz do czego zmierzam :)

Pytam tylko bo wtedy nie jaki przychlast @Danthe się dojebał do mnie o nic :P

Właśnie widzę, że wyjebka jak dajesz ss'y rozmowy od jakiejś niezrównoważonej dziewczyny psychicznie.

Nie moja wina, że się pytał, widać, że coś próbujesz tworzyć, a Ci nie wychodzi dlatego piszą do Ciebie.

I nie przychlast tylko normalny człowiek który Cię uspokoił bo odwalałeś coś i chciałeś udowodnić, że kłamstwo to prawda.

Opublikowano

Szkoda że mi normalnie nie odpowiedziałeś na pytanie ale już mniejsza.

I w sumie masz racje nic nie zdziałam więc odbijam.

Opublikowano

nie działa wam stronka .. albo tylko dla mnie ;/

Strona działa wszystko w porządku jest ;) Błąd u ciebie musi byc :/

­

Opublikowano
Opublikowano

Co ma kamień węgla do otrucia :D? Chyba zatwierdzenie... Dajcie tam lepiej kamień zielska czy coś. Przydałaby się nowe wyglądy i dungeony a nie odgrzewanie

...................\/...................

Opublikowano

Pograłem chwilę i serwer jak najbardziej na +. Beta jest 4fun i można przetestować sobie postacie w pvp ja już wiem kim będę grać ^^ Zapraszam wszystkich do testowania. Lista bugów jakie znalazłem na chwilę obecną:

- Sztabki u handlarki różnościami 2 są po 0 yang i nie można ich kupić.

Propozycję:

- Buty wiatru przypisać do postaci jako bonus stały bo tak to tylko slot zajmują.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...