Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl - BETA [Dedyk] [Medium/PVP]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bedzie jakaś reklama u YT ? Co prawda ja ich wgl nigdy nie oglądałem itp. Ale widzę ze teraz jest taka moda im więcej yt tym więcej wiary chociaż $erwer dno  

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ograniczony pierścień teleportacji i "- Trzecia ręka na okres 31 dni - Można odnowić u Mędrca za Monety" to wielki bezsens, to w końcu serwer easy czy ręcznie zbieranie yangów z ziemi?

Opublikowano

Bedzie jakaś reklama u YT ? Co prawda ja ich wgl nigdy nie oglądałem itp. Ale widzę ze teraz jest taka moda im więcej yt tym więcej wiary chociaż $erwer dno  

Dzisiaj wrzuci odcinek Aniołek Aeo :) - Z tego co z nim rozmawiałem tak mi powiedział

Ograniczony pierścień teleportacji i "- Trzecia ręka na okres 31 dni - Można odnowić u Mędrca za Monety" to wielki bezsens, to w końcu serwer easy czy ręcznie zbieranie yangów z ziemi?

Podropisz dłuższą chwile Sztabki i już masz na trzecią rękę :)

Widać, że jak serwer porządny  i nie ma hejtu to tylko 5 stron w prezentacji. Co z tego że na santerii jest 120 kart jeśli 95% to hejt (moim zdaniem całkiem zasłużony).

Dokładnie :)

Opublikowano

Ja również z dwoma kolegami zagramy tutaj. Mamy jednak nadzieję, że serwer postoi długo, a zarazem też administracja będzie się nim interesować (no i oby wszystko nie było podstawione pod IS; tzn. wszystkie fryzury, kostiumy, mounty etc. tylko w IS, bo to naprawdę nie ma wtedy sensu).

Wszystko jest dostosowane do siebie ;)

Wbijam! Tym razem może nie będzie topki, ale będzie fajna zabawa ;D­

Czyżbyś grał na ethandii?

­

Opublikowano

Miło nam :)

Przypominamy, że dzisiaj pojawi się post na naszym fanpage z konkursem o darmowe smocze monety na start serwera :)

Podeslij linka do FB na pw bo nie mogę znaleźć 

Opublikowano

Czekam w dalszym ciągu na Aniołka Aeo bo miał być o 12 i do tej pory go nie widzę.

Ja tam się na tym nie znam bo nie oglądach wgl tego, ale przypuszczam, że są lepsi "youtoberzy" 

Opublikowano

@Quentis.

Między nami wszystko wyjaśnione i fakt faktem trochę nazmyślałem z zawiści.

Jesteś równy gość i mam nadzieje że serwer wystartuje bez większych problemów.

Opublikowano

@Quentis.

Między nami wszystko wyjaśnione i fakt faktem trochę nazmyślałem z zawiści.

Jesteś równy gość i mam nadzieje że serwer wystartuje bez większych problemów.

Nawrócenie, a serwer napewno wystartuje bez problemów :D Miłej gry xD

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...