Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NewTribals.pl

maxis27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy przy czym chcesz pomóc?

Witam, Ponawiam prośbę o kontakt w sprawie ewentualnego połączenia sił.

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Strona już działa i można się rejestrować, logowanie jest aktualnie wyłączone. Zostanie odblokowanie automatycznie jutro w godzinach popołudniowych umożliwiając uczestnictwo na Świat 1.

Opublikowano

Proponowałbym zwiększyć ochronę do 3/4 godzin plus dodanie większej ilości barb bo z tego co widzę nowi gracze nie mają się jak rozwijać bo w 10 minut ochrony nie zrobi na tyle wojska żeby móc się bronić 

Opublikowano

Wydłużyłem ochronę do 3 godzin. Zajmuje się teraz poprawianiem błędów które zgłosiliście.

Opublikowano

oczywiście że gra. Witam was kochani :D Justyś się bierze do pracy :D

a ty przypadkiem adminem na serwie nie jesteś hah :D ?

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

naprawcie zagrodę bo podbiłem wioskę która miała zagrodę zburzoną i teraz nie mogę tego wybudować

plus pojawiły się bugi punktowe tj. nie pokazuje prawidłowej punktacji wioski

Opublikowano

Witam Kochani Przyjaciele :)

Wiem że jak na razie ten serwer nie jest za bardzo dobry , wiem jest dużo do naprawy . Ja nic nie mogę zrobić nawet praw nie mam . Ja tu tylko sponsoruje (tzn ja tu tylko sprzątam ). Maxis27 ma pełni władzę proszę w moim imieniu i jego o cierpliwość i zgłaszanie błędów ,a jeśli ktoś chce pomóc w rozwoju serwera po prostu niech do nas napisze:)   

Pozdrawiam miłego wieczoru ! :) Jesteście najlepsi :) 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym NewTribals i Wardia łączą siły, dalej będziemy działać razem pod nazwą Wardia, więcej informacji będziemy podawać na bieżąco. Niestety NewTribals już nie działa bo Justynka na tą wieść zrobiła reinstalację VPSa.

Opublikowano

Drogi maxisie dlaczego Ty mnie tu dobijasz? Jak pliki wszystko jest na vps . a gracze czekaja na jeden stabliny serwer. kto bedzie chcial kontynuowac serwer poprostu napisze

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

Czytając rozmowę wprowadziłem się w błąd, jest dokładnie tak jak piszesz pliki są na VPS ;)

Opublikowano

ech ludzie zdecydujcie się co robicie 
serwer dopiero co wystartował i juz go nie ma 
a tym co grali aktywnie co powiecie ? "sorry taki mamy klimat" ech szkoda słów

• 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...