Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] NewTribals.pl

maxis27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer postanie na silniku Bartka w wersji 7.3 z własnymi poprawkami.

Planowany start: 20.06, godziny popołudniowe.

Aktualny team:

Moose (technik)

Sponsorem serwera jest: @haha:D

Opublikowano

w rekrutacji masowej wystarczy nadpisać jeden plik po prosty i będzie działać poprawnie tylko nie pamiętam nazwy train coś tam coś tam 
To jak ustawienia takie jakie są to podróż jednostek wydłużcie kilku krotnie bo teraz to za szybko lata to wojsko

Opublikowano

Nie lepiej Wam zrobić 2 światy jeden z prędkością 400 a drugi ultra speed?­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Popieram wypowiedź wyżej przydał by się świat z co najmniej prędkością 2k. Ale pozostaje kwestia tego czy czasem wojsko się nie będzie bugować ? na aktualnym świecie testowym gdzie jest prędkość 400 zdarzyło mi się raz że mi lk wróciło podwójne co prawda nie jest to wiele bo wychodzi mi setka więcej ale na takim szybkim świecie takie podwojenia wojska mogą być normą niestety.

Opublikowano

o ile się nie mylę to już mieliście serwer i Wam padł po 2 tygodniach...

New tribals juz stawiany byl 2 lub 3 razy. I szczerze tylko pierwotny serwer byl grywalny. Nie bede krytykowal poniewaz sam prowadze projekt oraz serwer jeszcze nie wystartowal. Opinie zostawiam dla graczy :)

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Rekrutacja masowa została naprawiona. Czas podróży jednostek został wydłużony. Co do wysokich prędkości to z przekonania wiem że wojsko potrafi się dość często bugować więc jak na razie odpada.

Opublikowano

o ile się nie mylę to już mieliście serwer i Wam padł po 2 tygodniach...

widzę że kolega pamięta :) dlatego  wracamy teraz już na dłużej . Mam nadzieję ze maxis nie będziesz zły za wypowiedzi :)  Tamte serwery niestety upadały z powodów małych kłótni (nie chcemy ujawniać itd:) 

Tylko że wardia się nudzi bo nie ma ekipy a tu zacznę grać na serio .

Devilek osobiście nie mogę odnieść się do sytuacji na wardia bo tam po prostu nie gram ani moi koledzy również . Gdy wystartujemy z serwerem to każdy kto będzie chciał pomóc w jakikolwiek sposób to poprostu napiszę do maxis27. Serwer jest dla was, nie dla nas;) Gdy wy będziecie się dobrze bawić na naszym privie to my będziemy wtedy szczęśliwi ;) Tworzymy dla graczy w każdym wieku 

New tribals juz stawiany byl 2 lub 3 razy. I szczerze tylko pierwotny serwer byl grywalny. Nie bede krytykowal poniewaz sam prowadze projekt oraz serwer jeszcze nie wystartowal. Opinie zostawiam dla graczy :)

Kamil teraz pytanie który serwer nie był stawiany? chyba każdy tylko pod innymi nazwami :)  A krytykować nie ma co bo sam wiesz że ogarniecie serwera nie jest łatwe . Dziękuję:) Jako Serwery privów powinniśmy ze sobą współpracować a nie konkurować ;) Mam nadzieje że żadna ze stron nie będzie robiła czegoś złego na rzecz drugiego ;)

Pozdrawiam Justyś 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

widzę że kolega pamięta :) dlatego  wracamy teraz już na dłużej . Mam nadzieję ze maxis nie będziesz zły za wypowiedzi :)  Tamte serwery niestety upadały z powodów małych kłótni (nie chcemy ujawniać itd:) 

Devilek osobiście nie mogę odnieść się do sytuacji na wardia bo tam po prostu nie gram ani moi koledzy również . Gdy wystartujemy z serwerem to każdy kto będzie chciał pomóc w jakikolwiek sposób to poprostu napiszę do maxis27. Serwer jest dla was, nie dla nas;) Gdy wy będziecie się dobrze bawić na naszym privie to my będziemy wtedy szczęśliwi ;) Tworzymy dla graczy w każdym wieku 

Kamil teraz pytanie który serwer nie był stawiany? chyba każdy tylko pod innymi nazwami :)  A krytykować nie ma co bo sam wiesz że ogarniecie serwera nie jest łatwe . Dziękuję :) Jako Serwery privów powinniśmy ze sobą współpracować a nie konkurować ;) Mam nadzieje że żadna ze stron nie będzie robiła czegoś złego na rzecz drugiego ;)

Pozdrawiam Justyś 

Co do twojej wypowiedzi na temat współpracy to aż szkoda komentować. Mało razy proponowałem połączenie sił ? (Co za tym idze zakup lepszej maszyny itp. Z tego co wiem maxis pracuje w pojedynkę my również nie mamy lepiej złożonego teamu. Szczerze po co konkurować i dzielić graczy na dwa serwery po kilku graczy? Jeśli będzie trzeba wycofamy się ponieważ nie widzę sensu pracować nad czymś co nie daje żadnej radości osobą docelowym (graczom) Serwer powstał aby sprawić radość ludziom oraz dać im możliwość miłego spędzenia czasu w pochmurne dni czy zamulające wieczory. Ale nasz serwer się mija z celem na ten moment oraz rozważamy opuszczenie rynku plemion. Po pierwsze ze względu braku zainteresowania naszą pracą. Aczkolwiek  Justyna też miałaś ostatnio dziwne humorki i stawiałaś mnie pod ścianą jak zwykłego śmiecia który ma płacić w różny sposób za przyjaźń. Tego nie mam zamiaru tolerować. Moja propozycja jest oczywista. Chcecie możemy wam zaoferować na ten moment nieco lepszy silnik oraz połączyć siły. Kwestię opłat za VPS oraz nazwy serwera uzgodnimy na PW. W przeciwnym razie bez zależności na życzliwość dla innych i tak któryś z projektów padnie ze względu na brak zainteresowania. 

Mam nadzieję że dojdziemy do kompromisu i wspólnie zbierzemy publiczność. W przeciwnym razie któryś z tych 2 projektów padnie w przeciągu paru tygodni jak nie szybciej.

Pozdrawiam 

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Co do twojej wypowiedzi na temat współpracy to aż szkoda komentować. Mało razy proponowałem połączenie sił ? (Co za tym idze zakup lepszej maszyny itp. Z tego co wiem maxis pracuje w pojedynkę my również nie mamy lepiej złożonego teamu. Szczerze po co konkurować i dzielić graczy na dwa serwery po kilku graczy? Jeśli będzie trzeba wycofamy się ponieważ nie widzę sensu pracować nad czymś co nie daje żadnej radości osobą docelowym (graczom) Serwer powstał aby sprawić radość ludziom oraz dać im możliwość miłego spędzenia czasu w pochmurne dni czy zamulające wieczory. Ale nasz serwer się mija z celem na ten moment oraz rozważamy opuszczenie rynku plemion. Po pierwsze ze względu braku zainteresowania naszą pracą. Aczkolwiek  Justyna też miałaś ostatnio dziwne humorki i stawiałaś mnie pod ścianą jak zwykłego śmiecia który ma płacić w różny sposób za przyjaźń. Tego nie mam zamiaru tolerować. Moja propozycja jest oczywista. Chcecie możemy wam zaoferować na ten moment nieco lepszy silnik oraz połączyć siły. Kwestię opłat za VPS oraz nazwy serwera uzgodnimy na PW. W przeciwnym razie bez zależności na życzliwość dla innych i tak któryś z projektów padnie ze względu na brak zainteresowania. 

Mam nadzieję że dojdziemy do kompromisu i wspólnie zbierzemy publiczność. W przeciwnym razie któryś z tych 2 projektów padnie w przeciągu paru tygodni jak nie szybciej.

Pozdrawiam 

tak zawsze najezdzaliście na kogoś słabszego no cóź :) . wypadło na mnie , nie zamierzam się kłócić . co do opłat vps to nie problem jeśli będzie trzeba to jestem w stanie płacić miesięcznie dosyć sporo jeśli  bedzie taka potrzeba. Maxis próbuje dla siebie dla nas coś fajnego stworzyć wierzę że mu to uda.  MY nie robimy wam konkurencji my tworzymy coś dla graczy którzy chcą siebie atakować, oraz nawet zawierać przyjaźnie :)) a zdarzają się takie. Kamilu w tym poście napisałeś tak jak najbardziej oczerniając mnie , masz w tym rację ale także nie zapominaj że winę ponoszą obydwie strony ( a twoja duma na to nie pozwoli sie przyznać pewnie, więc hejtuj dalej ) . Próbujemy coś postawić na stałe czy się uda ? nie wiadomo :) nic nie trwa wiecznie ;) 

Publiczności wiele teraz nie zobaczysz bo graczy na plemiona.pl coraz mniej :)

Maxis wejdzie to sam odpowie wam na wszystkie pytania , ja tu tylko ścierka która sprząta. 

Pozdrawiam , milego wieczoru

Opublikowano

Z chęcią wam pomogę !. Wardia nudna jest kamilek zrozum to, nikt nie gra bo odwalaliście z plemionami na św 2, ale po co dyskutować.

Justyś będziesz grała ?  PS: Mój nick to NuNU a nie Devilek.

Pomogłem ? Daj LAJK Motywuje!

Opublikowano

Z chęcią wam pomogę !. Wardia nudna jest kamilek zrozum to, nikt nie gra bo odwalaliście z plemionami na św 2, ale po co dyskutować.

Justyś będziesz grała ?  PS: Mój nick to NuNU a nie Devilek.

niestety nie będę grała ponieważ się na własnym serwerze nie gra:)  nie hejtuj mi tu serwera wardia.tk ponieważ on jest dobry tylko brak promocji . i trochę polegli z tymi plemionami na św 2 :) 

Dziękuję , wszystko to co będzie robione,  to będzie robione dla was kochani :) 

Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...