Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DivineWorld.eu

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chętnie zawitam w wolnych chwilach.

Dobry i ciekawy serwer, no i nie trzeba dużo się męczyć. :)

Powodzenia ze startem i trzymam kciuki i życzę przynajmniej te 300 online. 

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

zapytam się z ciekawości...co tu jest oldschool?sety broni? i dwie mapki? Liczyłem że sklepy i eq zostanie tak jak było,pomysł na serwer moze i macie ale patrząc na sposób EKONOMICZNY myślenia to trochę lipa :) Nie od dziś każdy wie że nie tyle co POWIĘKSZONE SKLEPY,tylko POWIĘKSZONY EQ to jest już wielki dla serwera-nie bedzie trzeba do m1 chodzic bo eq pełne,stack=1000 wiec ulepki i inne duperele zmieszcza sie w inventory od 0 do 250lv...Zawitam tak czy siak,tylko pomyślcie czy na pewno te udogodnienia wyjdą na + ,polecam i zawitam! :)

W sumie, 3/4 strony eq by wystarczyły, 5 to za dużo - zgadzam się z Tobą :)

Opublikowano

Yhym ^.^

Odgrzewany kotlet <3

Kolejny "Rework" z myślą o jak największym zysku, zamknięciu i ponownym otwarciu dla ponownie dużego zysku.

Nie wiem czy zagram, nie sądzę i raczej nie polecam takich projektów.

Opublikowano

Yhym ^.^

Odgrzewany kotlet <3

Kolejny "Rework" z myślą o jak największym zysku, zamknięciu i ponownym otwarciu dla ponownie dużego zysku.

To nie jest "rework", poczytaj dokladnie prezentacje i komentarze a potem sie wypowieadaj, z gory dzieki.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Yhym ^.^

Odgrzewany kotlet <3

Konkurencja zaczyna działać :)

Opublikowano

Yhym ^.^

Odgrzewany kotlet <3

Po co mam zamykać i otwierać x razy skoro mogę postawić raz a dobrze ?

Konkurencja zaczyna działać :)

Ja tam nie będę bronił się wypowiadać ale proszę, nie pchaj mnie do jednego wora z pseudo adminami. Dziękuję.
Opublikowano

Polecam, jak najbardziej na serwerze zagram, doświadczona administracja, stare bugi usunięte nic tylko naku*wiać po nocach, do zobaczenia na starcie! : )

Opublikowano

Sa 2 opcje.

Odgrzewany kotlet bo "czemu by nie odpalic servera na gotowych plikach, dorzucic pare gotowcow i wkrecic bajer o reaktywacji zeby natrzepac troche kapuchy"
Albo naprawde zrobicie cos na co dlugo czekalem i wroce na stary dobry klimat metina, na server na ktorym spedzilem dobra 2 lata i na ktorym najlepiej mi sie grało.

Tak czy siak, mam nadzieje ze bedzie to drugie i zapewne zawitam zeby to sprawdzic.
Powodzenia.

PS : Divine bez eventów dla jednej gildi , bransolety z abs na sure i helmu z um to nie to samo xDDD

rYD9JSA.png

Opublikowano

Zobaczymy czy będzie duża liczba graczy. Wbije na start, jeżeli nie odje**ecie czegoś od czapy to zostane.

da270045f997aed311b13ea95ec42bb9.gif

[50] - [100] - [150] - [200]  - [250] - [300] - [350] - [400]

Opublikowano

Sa 2 opcje.

Odgrzewany kotlet bo "czemu by nie odpalic servera na gotowych plikach, dorzucic pare gotowcow i wkrecic bajer o reaktywacji zeby natrzepac troche kapuchy"

Albo naprawde zrobicie cos na co dlugo czekalem i wroce na stary dobry klimat metina, na server na ktorym spedzilem dobra 2 lata i na ktorym najlepiej mi sie grało.

Tak czy siak, mam nadzieje ze bedzie to drugie i zapewne zawitam zeby to sprawdzic.

Powodzenia.

PS : Divine bez eventów dla jednej gildi , bransolety z abs na sure i helmu z um to nie to samo xDDD

Wybieram opcję drugą, też bardzo lubiłem ten serwer i bardzo było mi szkoda że padł. Dlatego robię tą reaktywacje bo sam chce pograć ;)

­

Opublikowano

Argina nie ma w teamie? prawda?

Na forum tylko urzęduje. ;)

­

Opublikowano

Polecam bo lajk trzyma tu fason... Ale czy to wszystko jak na source? Co tam napakowales jeszcze Lajku, sa jakies unikaty?

Jak narazie brak, może potem coś dodamy, wszystko zależy od graczy ;)

Jak narazie to podstawy: Fixy i te limity ;)

­

Opublikowano

No ze względu na Vetitiuma i Lajka niestety ale musze polecić :D

może i zawitam.

w końcu ktoś mnie zauważył xD dziękuję za polecenie w swoim imieniu i reszty teamu

Za duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...