Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DivineWorld.eu

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy prezka zostanie uzupełniona ? Ponawiam pytanie czy będzie zwój zmiany profesji

Zawsze był ;)

­

Będzie te zjebane eq co wprowadzili po tym na 180 (kolce,nasior itp) Jak to to nie zawitam.

Serwer bomba,pamiętam starego dw,od samego początku się grało,miło będzie spotkać znajomości ze starych czasów.

Szkoda że tak późno start.

Ale i tak się zobaczymy,mam nadzieje!

Pozdrawiam.

O maru ci chodzi ?

Opublikowano

Jedno pytanko. Czy bronie do pvp robi się z broni do expa ? Chodzi mi tutaj o średnie. 

Czy podczas pvp przyciąga ?

Robi sie

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Da radę zmienić te osoby w PT na dunga? na główna + buff np? Nie ma co szukać ogona na easy.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

IS. ;)

­

ale lipa a czem tylko is ? 

A dałbyś do npc albo starszej pani tak do 100lvl ? a w is do końca ? 

czytaj pw... 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

wszystko fajnie tylko te bronie ze sr mnie odstrazaja ;/

Właśnie jest to jedyna rzecz dzięki której divine był będzie i jest świetnym serwerem. Przynajmniej mamy jakąś walkę miedzy graczami. Zrobić umki 30 z ludem krytem i zręką to nie 2 dni zabawy a kilka tygodni. A nie każdy lata z takim samym mieczem 65 i monotoniczne pvp polega na załapaniu kryta albo uderzeniu jako pierwszy,

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

ale lipa a czem tylko is ? 

A dałbyś do npc albo starszej pani tak do 100lvl ? a w is do końca ? 

czytaj pw... 

Nie ma kostiumów, nie ma petów a serwer z czegoś utrzymać się musi. :x

­

Opublikowano

Nie żeby coś Olimpijczyk Powraca ♥ <3 Wkońcu Wkońcu Oby stara ekipa wróciła z Oczów itp itd :3 Czeakmy czekamy ♥

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Nie żeby coś Olimpijczyk Powraca ♥ <3 Wkońcu Wkońcu Oby stara ekipa wróciła z Oczów itp itd :3 Czeakmy czekamy ♥

Liczę że ci starsi nie zawiodą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

­

Opublikowano

oby to nie był kolejny server na którym stracę tylko swój czas i który nie padnie przez bugi po 24h

Stary DivineWorld miał 2x tyle bugów i nie padł także nawet jak u nas wystąpią jakieś bugi to nie padniemy :D

­

Opublikowano

Lajk Exp Poprawiny czy dalej Od 245 do 250 Expimy 3h Jeden level? ;-) czy tam 2 H bylo

A po 2 eq Maru dalej tyle bedzie sie robiło czy łatwiej pójdzie z Ulepkami tym razem :-)

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

grałem na starym dw pamietam sura 220 ;x nie chciało mi sięwbijać max !! chętnie zawitam i pogram

Pomogłem ?!.. Daj "Lajka"..Ciebie to nic nie kosztuje..a Mnie to Motywuje ;]...

Opublikowano

Da radę zmienić te osoby w PT na dunga? na główna + buff np? Nie ma co szukać ogona na easy.

Ponawiam

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Nie no ten koper na twarzy u mężczyzn mnie zabił:D HeHe xD  Też chyba u siebie wprowadze taki bajer :rolleyes:

Polecam serwer jak najbardziej.Powodzenia

81330142092000894794.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...