Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] DivineWorld.eu

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer oczywiście polecam. Bardzo cieszę się, że ktoś w końcu zrobił reaktywacje DivineWorld. Dobrze, że nie wprowadziliście zbyt dużo zmian ponieważ serwer stracił by wtedy swój klimat 

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Noo i jest w końcu już nie mogę doczekać się startu tylko szkoda że w sobotę a nie w piątek :P 

Serwer polecam mam nadzieję że wszystko wypali i będzie spora ilość graczy :D 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

na ulepy 235 eq nadal trzeba 4 osoby na dung (250)? niektórzy będą grać sami uwzględnijcie to.

Wymagania na dungeony raczej pozostaną bez zmian.

Możliwe, że zagram serwer wydaje się ciekawy. Liczę na uzupełnienie prezentacji dla takiego gracza jak ja, który nie grał na oryginale nie wiem wszystkiego. Oczywiście chcę się dowiedzieć, administracji życzę powodzenia i czekam na serwer :D

Wystarczy wejść na forum i wszystkiego się dowiesz od innych :)

Opublikowano

Chcialbym zapytac czy administracja tego servera to jest ta sama, ktora miala poprzednie 2 servery Divine czy inna?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Chcialbym zapytac czy administracja tego servera to jest ta sama, ktora miala poprzednie 2 servery Divine czy inna?

Inna.

Serwer polecam ze względu na lajka :) Będzie to stary dobry divine :D !!

Na pewno zagram, polecam !

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Prezentacja jak dla mnie słaba, aczkolwiek reaktywowanie Divine sam miałem w planach ostatnimi dniami, lecz jak widać zostałem wyprzedzony. Jeżeli wszystko dobrze zrobicie i wystartujecie dobrze to serwer będzie się dobrze trzymał, i tego wam życzę, pozdrawiam 'Stary Wyjadacz z Divine Milenium/DevDedWP'

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Darek aka Pro100Sto jest w teamie ? czy jakiś nowy team ;d ? Jeżeli nowy to mam nadzieje że serwer nie skończy jak Glador z nową administracją ; D Osobiście grałem sporo na divine s2 oraz w późniejszym czasie dostałem posadę moda a później gm, to były czasy ; d Eventy dla Gildii etc, mam nadzieje że tu tego nie będę, także powodzenia ; d 

xD 

Opublikowano

Jesteśmy inna administracja

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Jesteśmy inna administracja

Ale pliki wykupione? Czy w jakis sposob odwzorowane? 

Generalnie mapy, systemy ulepszen takie jak na Diwine? Exp nieco wolniejszy, jak na s1, czy szybszy, a'la s2? Bo tym sie glownie te servery roznily.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

zapytam się z ciekawości...co tu jest oldschool?sety broni? i dwie mapki? Liczyłem że sklepy i eq zostanie tak jak było,pomysł na serwer moze i macie ale patrząc na sposób EKONOMICZNY myślenia to trochę lipa :) Nie od dziś każdy wie że nie tyle co POWIĘKSZONE SKLEPY,tylko POWIĘKSZONY EQ to jest już wielki dla serwera-nie bedzie trzeba do m1 chodzic bo eq pełne,stack=1000 wiec ulepki i inne duperele zmieszcza sie w inventory od 0 do 250lv...Zawitam tak czy siak,tylko pomyślcie czy na pewno te udogodnienia wyjdą na + ,polecam i zawitam! :) 

Opublikowano

Ale pliki wykupione? Czy w jakis sposob odwzorowane? 

Generalnie mapy, systemy ulepszen takie jak na Diwine? Exp nieco wolniejszy, jak na s1, czy szybszy, a'la s2? Bo tym sie glownie te servery roznily.

Pliki kupiłem ;)

Tak, nie grałem na s1 także nie powiem ci.. x.x

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...