Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Exorian.pl Mapa przejść na dungeony.

.Zodi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie tego się obawiałem - ataku z Twojej strony, totalnego niezrozumienia, wiedz jedno, w moich oczach jesteś skończonym idiotą.

Zapomniales o mnie :( Czuje sie niedowartosciowany xD

55ce9518d0555918gen.png

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie tego się obawiałem - ataku z Twojej strony, totalnego niezrozumienia, wiedz jedno, w moich oczach jesteś skończonym idiotą.

Dla jednych debilem, dla innych idiotą nawet nie wyobrażasz sobie jak głęboko to mam x)

Wiem, że dla was całe to śmieszne forum jest całym światem i wozicie się po nim jak złote jaja na taczce.

Czego się spodziewałeś po twojej wypowiedzi ? Że zacznę Ci bić brawo ?

O brawa możesz prosić wydymiona i Thorina  <3

Zabawni z was ludzie, dziwie się, że nadal wasze tematy są w mediach :v

A czego się ty spodziewałeś? W końcu on jest na równi z poziomem kiziora ;z

Gdyby nie ten temat to nie masz co robić w przy kompie :D Siedzi i tylko pilnujesz postów xD

Tak nasz poziom jest zerowy  <3  Mówi to osoba, która sam wyrzuciła się z teamu  :rolleyes:

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Dla jednych debilem, dla innych idiotą nawet nie wyobrażasz sobie jak głęboko to mam x)

Wiem, że dla was całe to śmieszne forum jest całym światem i wozicie się po nim jak złote jaja na taczce.

Czego się spodziewałeś po twojej wypowiedzi ? Że zacznę Ci bić brawo ?

O brawa możesz prosić wydymiona i Thorina <3

Gdyby nie ten temat to nie masz co robić w przy kompie :D Siedzi i tylko pilnujesz postów xD

Tak nasz poziom jest zerowy <3 Mówi to osoba, która sam wyrzuciła się z teamu :rolleyes:

Po pierwsze, osoba pisząc, że ma coś w dupie strasznie się tym przejęła.

Po drugie nie zgrywaj nie wiadomo kogo, bo Twoje prace nie są jakieś niesamowite, więc wyhamuj, dobrze radzę.

PS.

Shitstorm, to nie jest dobry pomysł na promocję serwera.

Opublikowano

Po pierwsze, osoba pisząc, że ma coś w dupie strasznie się tym przejęła.

Po drugie nie zgrywaj nie wiadomo kogo, bo Twoje prace nie są jakieś niesamowite, więc wychamuj, dobrze radzę.

PS.

Shitstorm, to nie jest dobry pomysł na promocję serwera.

wyhamuj*

Opublikowano

Masc w wiekszej tubie rozdaje!

Komu, komu, bo pojde do domu...

3d551e4f61a7.png

Mapa jest fajna podobnie teren wyglada w wiedzminie 3 i jakos nikt sie nie dopieprza do tworcow

ou8tc8.jpg

Specjalista
Opublikowano

Oczywiście, porównaj ilość użytych obiektów na tym zdjęciu:

512a4f1c8667b070.png

Do wszystkich map daimao :P

Mnie akurat takie coś się podoba,i nie mam żadnych zastrzeżeń.

Każdy ma swój gust więc wy róbcie swoje a oni niech robią swoje.

Mapa ładna.

Pozdrawiam.

­

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Te mapki są genialne, jak wszystko dotyczące Exoriana. Podnosicie poprzeczkę wysoko. :)

Opublikowano

Te mapki są genialne, jak wszystko dotyczące Exoriana. Podnosicie poprzeczkę wysoko. :)

Dziękujemy ślicznie ! :)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Okropnie zrobione. Za dużo nawalone i zbyt symetrycznie staraliście się to robić, wyjdź na dwór i zobacz, czy natura rośnie w taki sposób.

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Okropnie zrobione. Za dużo nawalone i zbyt symetrycznie staraliście się to robić, wyjdź na dwór i zobacz, czy natura rośnie w taki sposób.

A nie wpadłeś na pomysl ze ta mapa byla robiona na wzor miasteczka w którym drzewa mogly byc np posadzone przez mieszkańców? Co do wychodzenia na dwór polecam ci np pojechac gdzies na wies i przywalic sie do wlasciciela jakiegos sadu wisniowego że zbyt symetrycznie drzewa posadzil jesli nie masz już co do roboty.

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

A nie wpadłeś na pomysl ze ta mapa byla robiona na wzor miasteczka w którym drzewa mogly byc np posadzone przez mieszkańców? Co do wychodzenia na dwór polecam ci np pojechac gdzies na wies i przywalic sie do wlasciciela jakiegos sadu wisniowego że zbyt symetrycznie drzewa posadzil jesli nie masz już co do roboty.

wtedy nie nazywałbym tego dungeonem. I tak wygląda to zbyt prostacko

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

wtedy nie nazywałbym tego dungeonem. I tak wygląda to zbyt prostacko

Widze że czytać też nie potrafisz? To jest mapa do przechodzenia na dungeony a nie dungeon

55ce9518d0555918gen.png

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...