Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Exorian.pl Mapa przejść na dungeony.

.Zodi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Też bym chciał zobaczyć jak wyglądają twoje mapy bez efektów na screenach. Na Nestiumie pokazałeś jaką ważną role odgrywają efekty z photoshopa na twoich mapach.

A i zaraz... Sembia stoi... gdzie nestium, gdzie ragnar, gdzie hillsraf, gdzie chujwie jakie tam serwery mieliscie? Najlepsze i tak było, jak próbowaliście wcisnąć graczom mapy z innych gier, że niby macie na serwerze.x D Daj sobie spokój chłopie, bo jestem w 100% przekonany, że Age of Gantia skonczyc tak samo jak.... jak wszystko od was.

U nas są filmy, które odzwierciedlają mapę. Nestium nie stoi, bo był rudy w teamie, który gówno potrafi. 

Sory kumplu ale muszę cię zasmucić bo widziałem lepsze prace, lel.

To nie są moje najlepsze prace ;3

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście, porównaj ilość użytych obiektów na tym zdjęciu:

512a4f1c8667b070.png

Do wszystkich map daimao :P

I to jest prawdziwy efekt mapy, która wymagała troszkę więcej wysiłku niż stawianie drzewek na chybił trafił.

Mapa ma wyglądać zachęcająco, chyba że obejmujesz formę na odpier... x)

To są expowiska i to tak ma wyglądać owe expowisko. 

Myślisz, że będę dawał "nowe" obiekty w każde ręce? -_^

A ty sobie dawał komu chcesz i kiedy chcesz :D

Możesz robić mapy na obiektach z ymiru może ty i twoja ekipa będzie czuła ten styl.

Teraz liczy się albo nowość, albo old-school i w tym momencie każdy wbiera woma :)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Też widziałem lepsze :)

To dlaczego twierdzisz że jest najlepszym mapperem na forum skoro widziałeś prace lepsze ? ;d

­

Opublikowano

To dlaczego twierdzisz że jest najlepszym mapperem na forum skoro widziałeś prace lepsze ? ;d

­

Napisałem, że robi to najlepiej na forum(teksturowanie)  a nie, że jest najlepszym mapperem. Jest też Mizune, za którym nie przepadam a mimo to zna się na tym co robi i wie jak użyć modele i gdzie je postawić.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Napisałem, że robi to najlepiej na forum(teksturowanie)  a nie, że jest najlepszym mapperem. Jest też Mizune, za którym nie przepadam a mimo to zna się na tym co robi i wie jak użyć modele i gdzie je postawić.

Jednak ja jak i pewnie dużo osób na mpc woli Treena ;d

­

Opublikowano

Mizune w porównaniu do tego twojego rycerza jest bogiem xD

Wasze mapy są puste jak parkingi w aldiku  <3

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

@daimao. 

nie, żeby coś, ale jeśli ja na swojej pierwszej mapce słyszę od ludzi, że zrobiłem lepszą pierwszą mapę niż zaawansowany 'mapper' daimao to o czymś świadczy

co jak co, ale mapy to najlepsze w metinie robi Mizune, reszta to jakieś pjonki.

a co do mapek z tematu, hmhmhmhm

mi tam się zawsze podobał styl najebania wszystkiego tak, żeby to wszystko jakoś zbierało się do kupy, niżeli mieć ymirowskie krzewa czy obiekty i patrzeć tylko na teren i tekstury.

gratulację, mi się efekt podoba.

Opublikowano

Mizune w porównaniu do tego twojego rycerza jest bogiem xD

Wasze mapy są puste jak parkingi w aldiku  <3

No, może dlatego, że w tych pustych miejscach będą potwory co :D?

1EPZ6G.gif

Opublikowano

No, może dlatego, że w tych pustych miejscach będą potwory co :D?

Patrząc na wasz zapał do map regeny będą w podobnej formie co obiekty x)

No i oczywiście ymirowskie xD

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Patrząc na wasz zapał do map regeny będą w podobnej formie co obiekty x)

No i oczywiście ymirowskie xD

To moja sprawa jak będą wyglądać regeny i to ja je będę tworzył nie ty i twoje insynuacje, więc skończ już bo nie gadasz od rzeczy z wypowiedzi na wypowiedź.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

To moja sprawa jak będą wyglądać regeny i to ja je będę tworzył nie ty i twoje insynuacje, więc skończ już bo nie gadasz od rzeczy z wypowiedzi na wypowiedź.

Możesz spróbować dopasować jakieś gotowce, żebyś się tylko nie przesilił robiąc te regeny :D

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Na c**j publikujecie coś dla oceny skoro na konstruktywną ocenę odpowiadacie "Ty byś na pewno zrobił lepiej."

Beka.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na c**j publikujecie coś dla oceny skoro na konstruktywną ocenę odpowiadacie "Ty byś na pewno zrobił lepiej."

Beka.

Bierzemy pod uwagę ocenę ludzi, a nie rycerzy społecznych którzy pragną zabłysnąć swoją sygnaturą w każdym temacie.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Najgorsza praca ze wszystkich, tamte jeszcze jakoś wyglądały.... Ale ta, to porażka. :/

Dość, że oczojebne, to nie postaraliście się z tą roślinnością(te same drzewa obok siebie). Nawaliliście te krzaki i drzewa, tylko po to, aby było tego pełno. 

Przyniosło to odwrotne skutki i wygląda to źle. Chociaż pomysł na mapę jest dobry. 

ps: znów latają wam budynki 

Te krzaki z pewnoscia beda mniej lagowac niż twoje chaszczory wziete z woma

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Coooooo?  xD 

A wy niby skąd macie? Całą mapę żeście tym zawalili :D 

To mój ostatni post, wstyd mi tu pisać. :x

Pisać pw

Mialem na mysli  trawy ktorych uzywasz one bardziej laguja niz te kolorowe kwiatki ktore zrobilem

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Coooooo?  xD 

A wy niby skąd macie? Całą mapę żeście tym zawalili :D 

To mój ostatni post, wstyd mi tu pisać. :x

Pisać pw

Na tym forum ? Też bym się wstydził mając takie pustkowia na koncie <3  

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Bardzo zabawne posty panów.

Niestety Ci od ganti mają połowiczną rację.

Piszecie, że ich mapy są puste kilka obiektów, u Was to samo kilka obiektów tyle, że w liczbach krążących w okolicy 1000.

Wygląda to tak sztucznie... Nie wydaje Wam się, że mapa powinna być odzwierciedleniem jakieś "lokacji realnej"?

Gdzie w dziczy drzewa są takie same i rosną obok siebie albo trawa jest przez cały czas taka sama (oprócz stadionów)?

Co do lagów to kij w dupę jak ktoś gra na opiekaczu do chleba. (joke)

Opublikowano

Bardzo zabawne posty panów.

Niestety Ci od ganti mają połowiczną rację.

Piszecie, że ich mapy są puste kilka obiektów, u Was to samo kilka obiektów tyle, że w liczbach krążących w okolicy 1000.

Wygląda to tak sztucznie... Nie wydaje Wam się, że mapa powinna być odzwierciedleniem jakieś "lokacji realnej"?

Gdzie w dziczy drzewa są takie same i rosną obok siebie albo trawa jest przez cały czas taka sama (oprócz stadionów)?

Co do lagów to kij w dupę jak ktoś gra na opiekaczu do chleba. (joke)

Jakbys nie zauwazyl mapa która zostala zaprezentowana nie jest do expa ma służeyć do przejscia na dungeony a nie expowisko i miała byc w orientalnym japonskim/chinskim stylu. Co do pisania że Jest w 1 miejscu 1000obiektów nie zgodze sie z tym ponieważ te kolorowe rosliny ktore widzisz nie sa tak naprawde ani obiektem ani plikiem .spt

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Zajebioza ! 

Tylko czekać...

( pachnie mi mpcforum.pl ) - zakodowana nazwa serwera :D

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...