Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Exorian.pl Mapa przejść na dungeony.

.Zodi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

b94b4f9d95f320f5.png

Siemano, cześć i laczkiem.

W związku z incydentem jaki spotkał Kizia [*] został poproszony o wrzucenie tego cuda, które wykonał jeden z większych cweli  :)

Mapa służy do przejścia na dungeony, zwie się Shelong.

512a4f1c8667b070.png

e084c67ecbebedbb.png

d80c295649102c89.png

174101e3dc3bdd1d.png

Oczywiście jestem przygotowany na hejt w postaci łez i smutku pod tematem.

"Krzywo" 

"Czemu pod tymi lampionami nie stoi moja matka" 

"Na choy tyle tego przecież moje atarii tego nie wytrzyma"

itp...

Zapraszamy na naszą mordotwarz :

http://fb.com/exorianmt2

0563109fe69eb13egen.png

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najgorsza praca ze wszystkich, tamte jeszcze jakoś wyglądały.... Ale ta, to porażka. :/
Dość, że oczojebne, to nie postaraliście się z tą roślinnością(te same drzewa obok siebie). Nawaliliście te krzaki i drzewa, tylko po to, aby było tego pełno. 
Przyniosło to odwrotne skutki i wygląda to źle. Chociaż pomysł na mapę jest dobry. 

ps: znów latają wam budynki 

Opublikowano

Najgorsza praca ze wszystkich, tamte jeszcze jakoś wyglądały.... Ale ta, to porażka. :/

Dość, że oczojebne, to nie postaraliście się z tą roślinnością(te same drzewa obok siebie). Nawaliliście te krzaki i drzewa, tylko po to, aby było tego pełno. 

Przyniosło to odwrotne skutki i wygląda to źle. Chociaż pomysł na mapę jest dobry. 

ps: znów latają wam budynki 

Tak wiem, ty zrobiłbyś to lepiej xD

Postawiłbyś jedną choinkę, dwa kwiaty, jeden budynek i stałbyś dumny w swoich różowych boskerkach że stworzyłeś mapę marzeń x)

Czasami warto zrobić teren w ciasnych barwach i dodać trochę tych obiektów.

Jak na tych zdjęciach widzisz latające budynki to zacząłbym rozglądać się na twoim miejscu za jakiś okulistą xD Chyba że nie odróżniasz wody od powietrza to okej xD

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Te pierwsze dwa miejsca trochę przesadzone. Na 85% client będzie odpierdalał jazdy w tym miejscu, bo silnik graficzny metina ma tak upośledzony rendering obiektów że pewnie się wysypie.

Opublikowano

Te pierwsze dwa miejsca trochę przesadzone. Na 85% client będzie odpierdalał jazdy w tym miejscu, bo silnik graficzny metina ma tak upośledzony rendering obiektów że pewnie się wysypie.

Ważne, że fajnie(beznadziejnie) wygląda :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Tak wiem, ty zrobiłbyś to lepiej xD

Postawiłbyś jedną choinkę, dwa kwiaty, jeden budynek i stałbyś dumny w swoich różowych boskerkach że stworzyłeś mapę marzeń x)

Czasami warto zrobić teren w ciasnych barwach i dodać trochę tych obiektów.

Jak na tych zdjęciach widzisz latające budynki to zacząłbym rozglądać się na twoim miejscu za jakiś okulistą xD Chyba że nie odróżniasz wody od powietrza to okej xD

CZASAMI tak, warto, ale nie na każdej mapie. 

Czemu usunąłeś screena? Gdzie ten z wodospadem? To na nim był latający obiekt. ;) 

Jeszcze przyczepie się do mapy. Teksturowanie też paskudne i zapomniałeś o cieniach. ;)

edit. 

Chyba mi się zdaje, ale ten wodospad jest chyba "przykrótki" oraz te kamienie, z których wystają krzaki ( :D ) też lewitują. Z tego co pamiętam to te kamienie nie są tak wysokie. ;]

Opublikowano

Na to znalazło się lekarstwo, które nie obciąży clienta.

Nawet zbuntowana armia pawianów przechodząca przez te tereny nie zaszkodzi graczom :)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Na to znalazło się lekarstwo, które nie obciąży clienta.

Nawet zbuntowana armia pawianów przechodząca przez te tereny nie zaszkodzi graczom :)

Ilu to już było co mówiło że ich client jest super zoptymalizowany.. oh ilu.

Opublikowano

Ważne, że fajnie wygląda :P

Dziękuje  <3

Czemu usunąłeś screena? Gdzie ten z wodospadem? To na nim był latający obiekt. ;) 

Jeszcze przyczepie się do mapy. Teksturowanie też paskudne i zapomniałeś o cieniach. ;)

Nie na każdej mapie to znaczy że na mapie z grzybami już mogę ładować drzewa ? 

Mapa to mapa jak masz wizje to ją realizujesz.

W tym wypadku to jest mapa  nie do expa, tylko do przejścia na dungeony.

Pokrycie takiej mapy dwoma kwiatami było by brakiem poświęcenia do servera.

Ależ serdecznie dziękuje na pewno dodam  <3

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

­

edit. 
Chyba mi się zdaje, ale ten wodospad jest chyba "przykrótki" oraz te kamienie, z których wystają krzaki ( :D ) też lewitują. Z tego co pamiętam to te kamienie nie są tak wysokie. ;]

Kto jak kto, ale o teksturowaniu to Ty się powinieneś nie wypowiadać, bo robisz to najgorzej ze wszystkich mapperów na forum, o ile można Ciebie tak nazwać.

Mapa fajna, jeżeli nie będzie lagów to super, bo cieszy oko.

Opublikowano

Ilu to już było co mówiło że ich client jest super zoptymalizowany.. oh ilu.

Miło że mój post podziałał na Ciebie podniecająco "oh"

Są to ludzie, którzy "myślą" że zoptymalizowali, bo wypadałoby to najpierw sprawdzić.

W naszym przypadku zostało to sprawdzone bardzo dokładnie  <3

­

Kto jak kto, ale o teksturowaniu to Ty się powinieneś nie wypowiadać, bo robisz to najgorzej ze wszystkich mapperów na forum, o ile można Ciebie tak nazwać.

Lagów nie ma prawa być :) Dziękuje za okazanie ludzkości w tym temacie :)

Ale serio, czemu pod tymi lampionami nie stoi twoja matka?

Prosiłem, ale mówiła że nie ma czasu  :) Pozdr. cyganie x)

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

­

5048714242582041118302.png

5799014309134521118302.png

8327514242571351118302.png

2673614309281471118302.png

On robi to najlepiej na forum.

Żadna mapa nie dorówna map robionych przez daimao, robi to idealne stosując obiekty ymira i pokazuje jak mogą wyglądać ładnie i przejrzyście mapy bez celowego exportu modeli z innych gier.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Dziekuje za ten z*******y spam chociarz temat sie trzyma na wysokich pozycjach

BTW. Znowu Thorin i daimao musieli wleźc w temat żeby prowokować -.-

Co do tych twoich ss-ow co zaczales wstawiac to powiem ci to wprost. Nie zaczynaj mniej wkurwiać bo jak strzele zodiemu szkolenie dot robienia map to ty te swoje bedziesz mogl sobie wsadzic w szanowne 4litery. Nie pozdrawiam

Opublikowano

­

Mieszanie dwóch tekstur i jeżdżenie po mapie to nie teksturowanie, a objawy padaczki. Ty chyba nie widziałeś prawdziego mappera co potrafi dobrze tekstury na mapie rozłożyć i DOPASOWAĆ. Na tych ostatnich mapach jakoś to może i wygląda, ale te pierwsze... pls xD

@top

No zobaczymy jak z tymi lagami bedzie, kiedy start serwera plus minus?

Opublikowano

­

Mieszanie dwóch tekstur i jeżdżenie po mapie to nie teksturowanie, a objawy padaczki. Ty chyba nie widziałeś prawdziego mappera co potrafi dobrze tekstury na mapie rozłożyć i DOPASOWAĆ. Na tych ostatnich mapach jakoś to może i wygląda, ale te pierwsze... pls xD

@top

Jakoś w lipcu

Opublikowano

Żadna mapa nie dorówna map robionych przez daimao, robi to idealne stosując obiekty ymira i pokazuje jak mogą wyglądać ładnie i przejrzyście mapy bez celowego exportu modeli z innych gier.

Chyba tylko ty czujesz jakąś mięte do tych map.

Zamiast w estetykę map idzie w ilość żeby narąbać ich jak najwięcej.

Masę pustych terenów, może u mnie na mapie jest tego znacznie więcej, ale u was to jest anoreksja xD

Robienie mapek na obiektach z ymiru ? xD

Proszę Cię xD Tak mówią Ci, którzy nie potrafią obsługiwać 3dmaxa.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

­

Gówno wiesz o moim teksturowaniu, nie będzie mi to wypominała osoba, która nie ma bladego pojęcia o tym. 

Nie mam ochoty tracić czasu na  kłócenie się z tak nic nieznaczącym człowiekiem jak ty. Zastanów się w końcu i zadecyduj komu w końcu liżesz dupę, bo jak tak patrzę to przelizałęś już połowie mpc. 

Idź zrób event na swoim pięcioosobowym serwerze. Wakacje coraz bliżej, nie zapomnij zrobić reawork swojego szamba. 

t. 

Chciałbym zobaczyć jak wygląda mapa z cieniami i bez nadanych efektów na screeny. 

Opublikowano

Masę pustych terenów, może u mnie na mapie jest tego znacznie więcej, ale u was to jest anoreksja xD

Oczywiście, porównaj ilość użytych obiektów na tym zdjęciu:

512a4f1c8667b070.png

Do wszystkich map daimao :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

To są expowiska i to tak ma wyglądać owe expowisko. 

Myślisz, że będę dawał "nowe" obiekty w każde ręce? -_^

Opublikowano

­

Gówno wiesz o moim teksturowaniu, nie będzie mi to wypominała osoba, która nie ma bladego pojęcia o tym. 

Nie mam ochoty tracić czasu na  kłócenie się z tak nic nieznaczącym człowiekiem jak ty. Zastanów się w końcu i zadecyduj komu w końcu liżesz dupę, bo jak tak patrzę to przelizałęś już połowie mpc. 
Idź zrób event na swoim pięcioosobowym serwerze. Wakacje coraz bliżej, nie zapomnij zrobić reawork swojego szamba. 

t. 
Chciałbym zobaczyć jak wygląda mapa z cieniami i bez nadanych efektów na screeny. 

Też bym chciał zobaczyć jak wyglądają twoje mapy bez efektów na screenach. Na Nestiumie pokazałeś jaką ważną role odgrywają efekty z photoshopa na twoich mapach.

A i zaraz... Sembia stoi... gdzie nestium, gdzie ragnar, gdzie hillsraf, gdzie chujwie jakie tam serwery mieliscie? Najlepsze i tak było, jak próbowaliście wcisnąć graczom mapy z innych gier, że niby macie na serwerze.x D Daj sobie spokój chłopie, bo jestem w 100% przekonany, że Age of Gantia skonczyc tak samo jak.... jak wszystko od was. Już mi się nawet pisać nie chce, bo nabiłem dzisiaj jakies 30 punktów przez idiotów z tego forum, paska szkoda i laptopa, bo jednak przyciski się zużywają, nie?  A i jeszcze jedno... jak to jest, że Wasz serwer nie wystartował, a już quest od tych nagród jest w obiegu?

@Thorin zainwestuje w popcorn jak bedzie startować, bo czuje ze bedzie niezła komedia.

Opublikowano

­

@top

Te pierwsze, to te "stare". Niedługo pokaże się więcej moich prac, więc na ten czas zamknij papę. 

Opublikowano

­

Też bym chciał zobaczyć jak wyglądają twoje mapy bez efektów na screenach. Na Nestiumie pokazałeś jaką ważną role odgrywają efekty z photoshopa na twoich mapach.

A i zaraz... Sembia stoi... gdzie nestium, gdzie ragnar, gdzie hillsraf, gdzie chujwie jakie tam serwery mieliscie? Najlepsze i tak było, jak próbowaliście wcisnąć graczom mapy z innych gier, że niby macie na serwerze.x D Daj sobie spokój chłopie, bo jestem w 100% przekonany, że Age of Gantia skonczyc tak samo jak.... jak wszystko od was.

Ty to rozwalasz system, zajmij się Szambem i zainwestuj w reklamę.

Ty jesteś nim największy bo ty ze swoim szambem nic nie osiągnąłeś a najwięcej pyszczysz na tym forum.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Sory kumplu ale muszę cię zasmucić bo widziałem lepsze prace, lel.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...