Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Exorian.pl Mapa przejść na dungeony.

.Zodi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już czujesz się lepiej psiaku? Już ci ciśnienie zeszło? xD

Mi ciśnienie xD Proszę Cię xD 

Jakby mi się ciśnienie podniosło to twoje loczki zaczęły by wypadać na znaczek fiata  <3

0563109fe69eb13egen.png

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech jedna osoba odpisuje, połączcie swoje posty ok? Beka że jak się napisze swoją opinię dość mocno określając jak coś jest brzydkie to od razu szczekać ktoś zaczyna. xddddd

Opublikowano

Niech jedna osoba odpisuje, połączcie swoje posty ok? Beka że jak się napisze swoją opinię dość mocno określając jak coś jest brzydkie to od razu szczekać ktoś zaczyna. xddddd

Szczekać ? :D

Twoje posty wyglądają jakby całe życie Cię sranie cisło  :D

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Nie wiem czy się śmiać z tego że jesteś głupi czy załamać się z tego samego powodu. /nk jakies protipy co robić

edit co by bana nie wyłapać tak szybko xp

Opublikowano

Nie wiem czy się śmiać z tego że jesteś pierdolonym idiotą czy załamać się z tego samego powodu. /nk jakies protipy co robić

Już poluzowałeś pętle na ...l... ?

Na chwilę obecną to twój kakałowy języczek się łamie i chyba czas najwyższy wysłać go na emeryturę, bo na tym forum nie ma otworu którego jeszcze nie ....  :D

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Dalej nie wiem, śmiać się czy czuć zażenowanie. xp

Widzę kompletny brak głębszej wypowiedzi xD

Przed chwilą rzygałeś może dlatego się tak źle czujesz, ponieważ twoje wypowiedzi także wyglądają na cienki sik pająka :/

Edit / Thorin zaraz Ci się lajki skończą :D

Chyba że dogadasz się z adminami, czy ewentualnie możesz dokupić  :D  :D  :D

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Dobraliście się z tym teamem, jeden idiota przegania drugiego. Już nie wchodze w te media bo k***a powie się opinie o czymś i afera xddd

Opublikowano

Dobraliście się z tym teamem, jeden idiota przegania drugiego. Już nie wchodze w te media bo k***a powie się opinie o czymś i afera xddd

Tylko wpadaj częściej niż do fryzjera i możesz śmiało zostawiać tutaj swoje rzygi  <3

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

No wiesz żebym zasponsorowal czyjs projekt trzeba miec odpowiedni poziom niedojebania mózgowe inaczej nici z tego xD Pracuje tylko z ludzmi na swoim poziomie xD

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Jakbys nie zauwazyl mapa która zostala zaprezentowana nie jest do expa ma służeyć do przejscia na dungeony a nie expowisko i miała byc w orientalnym japonskim/chinskim stylu. Co do pisania że Jest w 1 miejscu 1000obiektów nie zgodze sie z tym ponieważ te kolorowe rosliny ktore widzisz nie sa tak naprawde ani obiektem ani plikiem .spt

Dlaczego sugerujesz mi iż opisywałem mapkę do expa.

Wiem do czego służy ów mapa i nadal twierdzę, że jest przesadzona.

Chyba nie do końca wiecie na czym polega styl orientalny.

Japonia to przede wszystkich spokój, umiarkowanie, wyciszenie a nie "jeb dup pit jeb" kolorami jak popadnie.

­

Opublikowano

Dlaczego sugerujesz mi iż opisywałem mapkę do expa.

Wiem do czego służy ów mapa i nadal twierdzę, że jest przesadzona.

Chyba nie do końca wiecie na czym polega styl orientalny.

Japonia to przede wszystkich spokój, umiarkowanie, wyciszenie a nie "jeb dup pit jeb" kolorami jak popadnie.

­

Owszem nie zabraniam Ci tak twierdzić. 

Najprawdopodobniej traktujesz kwiaty oraz krzaki jako obiekt i tutaj jesteś w błędzie.

Kwiaty rzecz naturalna ma prawo występować na mapie w sporej ilości.

To jest właśnie orientalny styl, jeżeli nie jesteś pewny swojej wypowiedzi wpisz w google grafika chiński styl lub gry na nim oparte.

Nie wiem ile widzisz tutaj kolorów, ale z pewnością (przynajmniej na moim monitorze) nie ma ich tysiące.

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Właśnie wdepnąłem w gówno.

I to jest najcenniejsza rzecz jaką w swoim życiu osiągnąłeś <3

Edit/ Thorin i jak drogie były te lajki  :D  :D  :D

0563109fe69eb13egen.png

Opublikowano

Właśnie tego się obawiałem - ataku z Twojej strony, totalnego niezrozumienia, wiedz jedno, w moich oczach jesteś skończonym idiotą.

Opublikowano

Zabawni z was ludzie, dziwie się, że nadal wasze tematy są w mediach :v

Właśnie tego się obawiałem - ataku z Twojej strony, totalnego niezrozumienia, wiedz jedno, w moich oczach jesteś skończonym idiotą.

A czego się ty spodziewałeś? W końcu on jest na równi z poziomem kiziora ;z

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...