Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego anime jest ch**** według mojej siostry?

Gość RakNieBoRak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Hej witajcie!

Dziś moja siostra, rozpoczeła wojnę domowa na temat Anime.

Uważa, że to są "gówniane bajki dla trzynastolatków, z gołymi (?) dupami" ~ Siostra.

Zapraszam do dyskusji.

Dawajcie jakieś argumenty dot. anime. :)

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Hej witajcie!

Uważa, że to są "gówniane bajki dla trzynastolatków, z gołymi (?) dupami" ~ Siostra.

Zapraszam do dyskusji.

Tutaj nie ma co dyskutować, po prostu jest osobą, na którą dziala efekt potwierdzenia, uprzedzenia, jest ignorantką i prawdopodobnie tej ignorancji jest nieświadoma. Zrób z nią zakład: Jak nie spodoba Ci sie anime X to coś tam Ci dam. Zobaczymy czy będzie miala dysonans poznawczy czy nadal będzie próbowała siebie oszukiwać, ze pozjadala wszystkim rozumy ;)

Opublikowano

Co to za problemy ? Jak komuś się to podoba to jest ok nie mam nic do tego, sam coś tam widziałem z anime i nie jest tak źle jak opisuje to twoja siostra.

­

Opublikowano

­

Tutaj nie ma co dyskutować, po prostu jest osobą, na którą dziala efekt potwierdzenia, uprzedzenia, jest ignorantką i prawdopodobnie tej ignorancji jest nieświadoma. Zrób z nią zakład: Jak nie spodoba Ci sie anime X to coś tam Ci dam. Zobaczymy czy będzie miala dysonans poznawczy czy nadal będzie próbowała siebie oszukiwać, ze pozjadala wszystkim rozumy ;)

Ciekawy zakład. Tylko trzeba znaleźć anime, które jej się spodoba. Nie może być to Bleach i Naruto. Bo ona na tego nie cierpi. ;P

Opublikowano

­

Ciekawy zakład. Tylko trzeba znaleźć anime, które jej się spodoba. Nie może być to Bleach i Naruto. Bo ona na tego nie cierpi. ;P

a jakie moglyby jej przypasc do gustu? Podaj gatunki. Jakies shoujo romanse? a poza tym troche nie dziwna jej opinia jak widzi ciebie ogladajacego bleacha z postaciami, ktore sie napierdalaja i np. rangiku ma duze cycki ;) Zobaczyla to i sobie mysli, ze wszystkie anime takie są

Opublikowano

­

a jakie moglyby jej przypasc do gustu? Podaj gatunki. Jakies shoujo romanse? a poza tym troche nie dziwna jej opinia jak widzi ciebie ogladajacego jakiegos bleacha z postaciami, ktore sie napierdalaja i np. rangiku ma duze cycki ;) Zobaczyla to i sobie mysli, ze wszystkie anime takie są

Romanse. Tylko nie jakieś sajen-fikszyn czy coś bo ona na to ma uczulenie.

Opublikowano

­

Puść jej Czarodziejkę z Księżyca.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

­

Puść jej Czarodziejkę z Księżyca.

Dobry pomysł! xD Zaraz ją zawołam i zobaczymy, co z tego wyniknie...

Czekam na dalsze serie.

widze niezłą moderacje macie na tym forum marekpl1 i avatar z minecrafta hahahaha

z takim nickiem to pętla na szyje tylko

Kolego widzę że jesteś zwykłym randomem? Idź do łóżeczka, bo długo tu nie postoisz. :)

Opublikowano

­

Romanse. Tylko nie jakieś sajen-fikszyn czy coś bo ona na to ma uczulenie.

Z movie polecam Wolf Children

Z serii tv: Sakamichi no apollon, Toradora (jeśli ma ochote na romans+komedia), Shigatsu wa kimi no uso (romans, komedia, dramat, muzyczne).

Chyba najbardziej spodobają się jej sakamichi no apollon i wolf children, bo tam nie ma co się nie podobać tak wlasciwie. Tobie też polecam, swietne anime. 

Opublikowano

widze niezłą moderacje macie na tym forum marekpl1 i avatar z minecrafta hahahaha

z takim nickiem to pętla na szyje tylko

Tylko ze on jest KidModem minecrafta. Tego to już nie zobaczyłeś co ? 

2duxsn4.jpg

Opublikowano

­

Dobry pomysł! xD Zaraz ją zawołam i zobaczymy, co z tego wyniknie...

Czekam na dalsze serie.

Kolego widzę że jesteś zwykłym randomem? Idź do łóżeczka, bo długo tu nie postoisz. :)

nie jestem twoim kolegą śmieciu 2k1

Opublikowano

nie jestem twoim kolegą śmieciu 2k1

Po pierwsze nie atakuj go tak po prostu, wyżywasz sie,czy co, po drugie skad wiesz, ze on jest z 2001?

Opublikowano

U mnie brat nie lubi anime. Jest o kilka lat młodszy. Jakiś czas temu próbowałem go przekonać. Obejrzał wiele odcinków, różnych serii. Zdania nie zmienił. Dałem sobie spokój. Każdy ma prawo oglądać co chce. Nie ma co zmuszać na siłę. Kiedyś może zmieni zdanie jak trafi na jakieś fajne. Jakoś mi bardzo nie zależy na tym aby zmienił zdanie co do anime. Nie widzę potrzeby aby mu udowadniać jakie to jest super ekstra ( sam się jakoś bardzo anime nie jaram ) Jak będzie chciał to sobie sam włączy, obejrzy i się wypowie na ten temat. Jego zdanie jest takie - no okej. Niech sobie będzie. Nie muszę się z nim w ogóle zgadzać :3 

Opublikowano

­Hej witajcie!

Zapraszam do dyskusji.

Treciorzędne twory ze wschodu z najgorszymi schematami. Małymi dziewczynkami, zboczonymi nastolatkami, i haremie o jakim Ci się nie śniło; bo tylko tu takie bishe spotkasz dziewczynko, HEHEHE

Opublikowano

Powiedz jej, że jest żałosna, dziecinna i nie ma pojęcia o temacie. Poza tym również wyśmiej i obraź to co ona lubi.

Opublikowano

Powiedz jej, że jest żałosna, dziecinna i nie ma pojęcia o temacie. Poza tym również wyśmiej i obraź to co ona lubi.

Żartujesz? Ty na serio jesteś k***a otaku xD

Opublikowano

Tak zwane spierdolenie nabyte

A ty jesteś taki od urodzenia.

Żartujesz? Ty na serio jesteś k***a otaku xD

Nie, nie jestem żadnym otaku. Chyba nie masz pojęcia jak się zachowują otaku.

Opublikowano

A ty jesteś taki od urodzenia.

Nie, nie jestem żadnym otaku. Chyba nie masz pojęcia jak się zachowują otaku.

Oczywiście, ty wiesz najlepiej, w koncu to ty ustalasz co jest czarne, a co białe mistrzu :P

Opublikowano

Oczywiście, ty wiesz najlepiej, w koncu to ty ustalasz co jest czarne, a co białe mistrzu :P

Akurat na swój temat wiem najlepiej. Otaku to fanatycy, którzy mają  cały pokój wypełniony postaciami z anime (figurki, plakaty itp), mnóstwo oryginalnych anime, mang itd.

Opublikowano

Akurat na swój temat wiem najlepiej. Otaku to fanatycy, którzy mają  cały pokój wypełniony postaciami z anime (figurki, plakaty itp), mnóstwo oryginalnych anime, mang itd.

a jakże mógłbym wątpić w twoją wiedze sensei otaku chan ;) No chyba k***a nie.. 

Opublikowano

a jakże mógłbym wątpić w twoją wiedze sensei otaku chan ;) No chyba k***a nie.. 

Nie pogrążaj się świrku. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...