Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoN - multihack

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie mam bladego pojęcia czy mogę to tutaj stawić, ale niech stracę. Oto aktualizacja stworzona przez użytkownika z elitepvpers.com, więc raczej można temu zaufać.

//Endziu - to że ktoś nie podał skanu na innym forum nie upoważnia cię do wstawiania pliku bez skanu

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mi "Instrukcja spod "0x016a6720" odwołuje się do pamięci pod adresem 0x016a6720". Pamięc nie może być "written" wyskakuje jak odpalam.

Opublikowano

Może i jestem jakimś idiotą ale ni ch**a nie umiem dobrze ustawić tego bota nie działa mi w nim bardzo dużo opcji większość z zakładki bot -> settings

mógłby ktoś napisać co dokładnie trzeba zrobić albo nagrać filmik.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem ;/ Więc kiedy chcę wpakować RoN'a I Inject do Folderu NT inject normalnie bez problemu wchodzi ale RoN'A usuwa natychmiastowo albo w ogóle go nie dodaje.. pomocy

Opublikowano

Mam problem ;/ Więc kiedy chcę wpakować RoN'a I Inject do Folderu NT inject normalnie bez problemu wchodzi ale RoN'A usuwa natychmiastowo albo w ogóle go nie dodaje.. pomocy

Problemem może być Anty-virus. :) Dodaj ron.exe do wyjątków w swoim anty-v.

­

Opublikowano

Nic nie chce mówić ale dlaczego najnowasza wersja RoN otwiera clienta jak i zarówno panel z modyfikacjami zamiast samego panelu tak jak było to kiedyś? Czy przez to nie jest łatwiejszy do wykrycia przez GM? Wkońcu na liście procesów client ten nie nazywa się NostaleX ale jakoś inaczej (niepamiętam bo tylko raz używałem). Czy jest taka możliwość aby Admin sprawdził jakiego clienta dana osoba używa lub jaki proces ma w tej chwili otwarty? RoN jest najlepszym Botem z tego co pamiętam ale teraz boję się go używać.

Opublikowano

Nic nie chce mówić ale dlaczego najnowasza wersja RoN otwiera clienta jak i zarówno panel z modyfikacjami zamiast samego panelu tak jak było to kiedyś? Czy przez to nie jest łatwiejszy do wykrycia przez GM? Wkońcu na liście procesów client ten nie nazywa się NostaleX ale jakoś inaczej (niepamiętam bo tylko raz używałem). Czy jest taka możliwość aby Admin sprawdził jakiego clienta dana osoba używa lub jaki proces ma w tej chwili otwarty? RoN jest najlepszym Botem z tego co pamiętam ale teraz boję się go używać.

Nic ci się nie stanie. To twój komputer "otwiera" proces i sprawdza co w nim jest, nie GF. ;)

­

Opublikowano

W tym hacku jest bot do expa =D?

A jeżeli tak, powie ktoś jak ustawić?

Już mam, jednak nawet gdy mam zaznaczoną opcje '' Try to Grab Items '' to i tak nie podnosi.

Wie ktoś jak to naprawić, lub ja coś źle robie; d

Bekowo, gdy expie na łuku/magu postać podchodzi pod moby zamiast bić z daleka. 

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

RON nie działa proszę o aktualizację 

Kiedy włączam RoN'a wyskakuje mi że na komputerze nie mam EWD.EWS I że musze zainstalować 

pomocy

musisz go wrzucić do folderu gdzie jest NosTale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...