Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoN - multihack

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Powstało kilka tematów odnośnie działalności RoN'a.

Nie wiem co jest trudnego w pobraniu jednego programu, zmienieniu 3 liczb, skompilowaniu i po prostu graniu......Ale ok, może trzeba nagrać wideo poradnik <powstanie kiedyś tam>

tymczasem proszę...działający i aktualny RoN ;)

http://speedy.sh/7qQKk/NosTale.rar

skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/73066ce09b0521b70c4c4beccacda345d348533be0118bbf18e93128c394a3e2/analysis/1437687394/

Like się należy :D

r9n9FM7.jpg

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech ten temat zostanie głównym tematem, jeśli będzie aktualizacja, a autor nie wstawi nowej wersji to wstawiajcie w poście, to wstawię do pierwszego posta z odpowiednią adnotacją ;)

Opublikowano

Jest to hack na wszystko tak naprawdę, free to np. Do nos vile, kamieni sp, w każdym miejscu otwierasz nosbazar, speedhack, multi client, no delay, exp bot, zmiany grafiki itp itp

Opublikowano

Mam pytanie co do bota, gdyż nie chce używać skilli i się potać. Być może ja nie potrafię ustawić, miło by było gdybyś mógł napisać co i jak, próbowałem wszystkiego, lecz nie wiem co jest przyczyną. 

Opublikowano

a moglby ktos mi podac jeszcze jakiegos bota co je przekaski bo ten nie chce dzialac ;p loota tez mi nie zbiera ale na szczescie inne boty tez sie niezle sprawuja. Co do Rona to jedyny plus to sa te markety i teleporty na odleglosc cos pieknego i speed hack :))

Opublikowano

No nieźle. Nigdy nie używałem haków ani botów, ale ten mi się nawet spodobał - zwłaszcza opcja z NB oraz no delay, który jest bardzo przydatny. =)  :P

IpZrxB.jpg

Opublikowano

­

@Kyosha Jak działa funkcja "GM Protection"?

Prawdopodobnie gdy GM Cie teleportuje do GM Roomu, wychodzi z gry.

Opublikowano

­

Prawdopodobnie gdy GM Cie teleportuje do GM Roomu, wychodzi z gry.

A to nie jest tak, że jeżeli np. bocisz i GM wejdzie to wychodzisz z gry ? :D

Live a life you'll remember.

Opublikowano

­

A to nie jest tak, że jeżeli np. bocisz i GM wejdzie to wychodzisz z gry ? :D

Chodzi mi o funkcję. Jeśli GM teleportuje Cię, to TWOJA postać wychodzi z gry.

Opublikowano

Wy macie z Gameforge Live'a nostale czy normalnie bo jak odpalam rona to wlacza się ekran z cheatem i jakby gra sie ladowala i po chwili program incject.exe przestal działac

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...