Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoN - multihack

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dołączam się do prośby,RoN'a trzeba zaktualizować ponieważ występuje błąd z wersją NT..

Pomogłem?

Zostaw Like, to nic nie kosztuje a mi pomoże :) 

Dzięki <3

Opublikowano

Aktualizacje dodam rano. Jestem już teraz zmęczony i nie chce mi się pobierać resource hackera

Aktualizacja dodana

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Dzięki za aktualizację,wczoraj się bawiłem w zmianę wersji w Resource Hackerze ale i tak nie działało.. ;x

Pomogłem?

Zostaw Like, to nic nie kosztuje a mi pomoże :) 

Dzięki <3

Opublikowano

Ale sie zdziwicie kiedys, jak wejdziecie na konto, a tam bedzie pustka. Udostepniacie hacka na forum bez przeanalizowania jego struktury, a pozniej bedzie placz. Jezeli ktos na serio chce dzielic sie swoimi danymi, to RON jest idealny dla niego :)

BTW. Do zmiany wersji wystarczy wam jakikolwiek hex editor (chociazby HxD), wyszukujecie aktualnej wersji nt i ja zmieniacie, zapisujecie binarke. Macie przynajmniej pewnosc, ze do zasyfionego hacka nie dodali kolejnego syfu.

Opublikowano

Zapewne nie tylko mi, ale i nam wszystkim nie działa opcja w bocie "zbieraj przedmioty". Wie ktoś jak to można naprawić? Może Autor tematu pogrzebie w tym czy coś? Nie znam się za bardzo na tym, ale jednak zbieranie dropu to ważna część dropienia za pomocą bota xD

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@karer2

Mogę powiedzieć, że "znam" twórcę tego hacka i na 100% jest czysta. :)

Internetowe zaufanie to idiotyzm (wybacz!), nikt normalny nie bedzie sie chwalil, ze w kodzie znajduje sie scammer. Zreszta assembler mowi wszystko sam za siebie :).

Jezeli chodzi o zbieranie lootu, sprobuj bic bez/z grupa, moze pomoze.

Opublikowano

@karer2

Ciekawe co ci ten assembler mówi :D

I niby czemu nie będzie się chwalił? Gdybym ja coś takiego znalazł to starałbym ostrzec się innych, no chyba że jesteś jakimś zatwardziałym egoistą.

@Aranaut

Spróbuj innego bota, ten nie jest już rozwijany i ma mało opcji. :P

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Przeczytaj moj post jeszcze raz, bo chyba zle mnie zrozumiales. Przy okazji - gdybys nie zauwazyl, to staram sie wlasnie ostrzec :F

Opublikowano

Przeczytaj moj post jeszcze raz, bo chyba zle mnie zrozumiales. Przy okazji - gdybys nie zauwazyl, to staram sie wlasnie ostrzec :F

daj nam dowody na jakikolwiek syf w source pliku. Bez jakichkolwiek dowodów Twoje posty to tylko gdybanie. Równie dobrze na podstawie Twojej logiki nasz GameForge live też jest syfem jak RoN. Ma on wirusa więc ej - uważajcie bo GF okradnie Wasze (czyli swoje własne) konta

Taka logika przyjacielu ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

aaa to ja zle sciagnelem dzieki

no i nadal pisze ze klient nie posiada najnowszej wersji wez ty mi podeslij nizej czy cos bo ja nie ogarne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...