Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RoN - multihack

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wy macie z Gameforge Live'a nostale czy normalnie bo jak odpalam rona to wlacza się ekran z cheatem i jakby gra sie ladowala i po chwili program incject.exe przestal działac

Ja mam z GF.

Czy wkleiłeś RoN'a do głównego folderu z grą? Być może przez to program przestaje działać. ;)

IpZrxB.jpg

• Odpowiedzi 109
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam z GF.

Czy wkleiłeś RoN'a do głównego folderu z grą? Być może przez to program przestaje działać. ;)

Wkleiłem inject i RON.dll do folderu POL_pol/NosTale odpalam przez inject

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko działa jak należy, ale nie zbiera lootu. Ktoś coś poradzi? :p

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Wkleiłem inject i RON.dll do folderu POL_pol/NosTale odpalam przez inject

Hmm... mimo wszystko powinno działać. Spróbuj może zainstalować NosTale jeszcze raz ew. pobierz NT bez Gameforge'a. ;)

Może to być także wina anty-wirusa - dodaj program do wyjątków i wyłącz anty-wirusa i zaporę. ;) 

Jeżeli to nie pomoże, to już sam nie wiem. Mi wszystko ładnie śmiga oprócz jednej rzeczy - zbierania lootu, ale tym się nie martwię. :P :D

IpZrxB.jpg

Opublikowano

KeyLogger Pozdro

...

Ja go używam z 5 dni i nie zostałem okradziony. A autor sam wie, że jeżeli KeyLoggerem okradłby jakiekolwiek konto sprawa byłaby na policji :)

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Ktoś pomoże ? Application error Nostale Access violation at address 00479253 in module 'Inject.exe'. Read of addres 0000002C. gra się nie wlacza i ciagle te okna wyskakuja wylaczylem anty wirusa i zapore . Pomoze ktos ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ktoś pomoże ? Application error Nostale Access violation at address 00479253 in module 'Inject.exe'. Read of addres 0000002C. gra się nie wlacza i ciagle te okna wyskakuja wylaczylem anty wirusa i zapore . Pomoze ktos ?

Próbowałeś odpalić RoN'a z prawami administratora? :)

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Kiedy odpalam ron'a i się loguje to pisze mi żebym pobrał najnowszą wersje gry a nic się nie aktualizuje kiedy otwieram normalnie.

Opublikowano

Wy macie z Gameforge Live'a nostale czy normalnie bo jak odpalam rona to wlacza się ekran z cheatem i jakby gra sie ladowala i po chwili program incject.exe przestal działac

Dodaj Inject.exe do listy wyjątków dep, miałem to samo, dodałem i pomogło :)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Nic nie działa ma ktoś jeszcze jakieś propozycję :_: ? Wyłączyłem zapory , zreinstalowałem całe gameforgelive i nostale , wylaczylem antywirusa dodalem do wyjatków probowalem odpalic ze zgodnoscia i bez nic nie pomaga ;-; help

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Kyosha

Jakbyś do packet loggera dodał delaya, to by było cud miód malina

na RoN'a nałożone są prawa autorskie

nie wolno grzebać w kodzie pliku ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

@Kyosha A jest jakiś inny sposób, żeby ustawić sobie takie kwiaty na 2 konta?

odpalasz crack markera

extreme injector

injectujesz procesy

wybierasz nospackets.dll

masz packet logera na kilka kont ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

@Kyosha Skąd wezmę działający nospackets.dll z pakietami na kwiaty?

Zrobiłem tak, wszedłem na nostale na 2 konta, tylko co 4 sek pojawia się czarny ekran i tak laguje, że się ruszyć nie mogę

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

@Kyosha Skąd wezmę działający nospackets.dll z pakietami na kwiaty?

Zrobiłem tak, wszedłem na nostale na 2 konta, tylko co 4 sek pojawia się czarny ekran i tak laguje, że się ruszyć nie mogę

Bo musisz filtrować pakiety..

nostaleh.png
Opublikowano

@Xesusi tylko zajmuje czas,jezeli sie nudzisz,nagrody i tak nie dostajesz.

Btw,mam problem.. dziś jeszcze było ok lecz po aktualizacji NT mam problem z  ,, Nieaktualną wersją gry" podczas odpalania przez inject...

Samo się naprawi czy jak? HELP

Tak btw,jak ustawić pocenie w expbocie? ponieważ gdy daje ,,use snack" to nie da się tej 1 zmienić i tak i tak,nie ogarniam trochę,expi .. lecz gdy ma mało hp to nie je,tak samo jak i nie siada... co jest grane? prosze o pomoc.

Pomogłem?

Zostaw Like, to nic nie kosztuje a mi pomoże :) 

Dzięki <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...