Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack Terios.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Exile, niestety po aktualizacji nie ma pliku run.exe

Mimo tego da się zaaktualizować multihacka? :'C

Nie rozumiem. O co chodzi?

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pobraniu haxów wrzucam je do pliku pack, ale niestety zapisują się jak oryginalne pliki, te stare bez multihacka.

Na wersji metina bez aktualizacji działa mi pod F5 autoatak, nie działa tylko mobberhack, na którym mi najbardziej zależy. Czym to może być spowodowane ? :C

lTN12zv.jpg

Opublikowano

Nie odpalasz przez patchera, tylko przez run.exe, to logiczne że jak odpalisz patchera to ci zamieni te rooty.

a co do mobberhacka musisz mieć pelerynkę na 1 slocie w 1 zakładce eq.

Opublikowano

@Exile, chodziło o to, że odpalałem przez run.exe.

Gdy chciałem podmienić pliki root w folderze /pack nie dało się.

Klikałem zamień dla 2 plików ale nic się nie działo.

Przeinstalowałem teriosa teraz śmiga.

Tuman ze mnie, chodziło mi o mobbera, nie wiedziałem, że trzeba mieć pelerynkę w 1 slocie. Dzięki!

Wielki + !

lTN12zv.jpg

Opublikowano

Spatchuj klienta patcherem, następnie wrzuć te moje pliki do /pack i odpal przez run.exe

Jestes w stanie dodac NOK do tego?

Opublikowano

Jestes w stanie dodac NOK do tego?

Do tego nie :D

Na dziś planuję zaktualizować szamanhacka, aby działał też na facecie, no i dodać NOK.

Opublikowano

Pierw robisz haxy, ­przepraszasz administracje za ten wielki błąd.

Teraz znowu robisz update, czyżby znowu coś nie odpowiadało?  :) 

Mobber hack nie działa, mam pelerynkę na 1wszym slocie i nie przywołuje.

Odpalam przez patcher co robię źle?

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Pierw robisz haxy, ­przepraszasz administracje za ten wielki błąd.

Teraz znowu robisz update, czyżby znowu coś nie odpowiadało?  :) 

Mobber hack nie działa, mam pelerynkę na 1wszym slocie i nie przywołuje.

Odpalam przez patcher co robię źle?

Po pierwsze, moje przeprosiny to była ironia.

Po drugie wrzuciłem, bo idioci z tego forum udostępniali to wtedy kiedy ja nie chciałem, żeby to było + byli też delikwenci, którzy to chcieli sprzedawać.

Nie odpalaj przez patcher.

Opublikowano

Ja mam natomiast taki problem ze np odpalam 3 boty i po 30 min mi się jedno okno metina samo zamyka , to jest trochę uciążliwe bo muszę co 30 min patrzeć czy czasami się metin nie wyłączył.. Da radę coś z tym zrobić czy nie bardzo? :P

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ja mam natomiast taki problem ze np odpalam 3 boty i po 30 min mi się jedno okno metina samo zamyka , to jest trochę uciążliwe bo muszę co 30 min patrzeć czy czasami się metin nie wyłączył.. Da radę coś z tym zrobić czy nie bardzo? :P

To nie wina multihacka.

Opublikowano

To nie wina multihacka.

Mam propozycję co do tego Multihacka - ogólnie działa bardzo przyjemnie. Dwie propozycje żeby dążyć do idealności.

1. JAK MOŻESZ POPRAW TROCHĘ AUTO PICK UP - CHODZI O TO ŻEBY DZIAŁAŁ JAKIEŚ 3/4X SZYBCIEJ (DUZO LECI Z METINOW I MOOBOW A DOSC WOLNO ZBIERA ;P) 

2. Dodanie w autopotowaniu - niebieska potke, nie dodawac innej opcji tylko zeby wlaczylo sie potowanie red i blue potek od razu. Czasami się przydaje ;)

PS. Czekam na update z tymi funkcjami ;p

Opublikowano

Mam propozycję co do tego Multihacka - ogólnie działa bardzo przyjemnie. Dwie propozycje żeby dążyć do idealności.

1. JAK MOŻESZ POPRAW TROCHĘ AUTO PICK UP - CHODZI O TO ŻEBY DZIAŁAŁ JAKIEŚ 3/4X SZYBCIEJ (DUZO LECI Z METINOW I MOOBOW A DOSC WOLNO ZBIERA ;P) 

2. Dodanie w autopotowaniu - niebieska potke, nie dodawac innej opcji tylko zeby wlaczylo sie potowanie red i blue potek od razu. Czasami się przydaje ;)

PS. Czekam na update z tymi funkcjami ;p

No problemo, do jutra wieczora jak dam radę to, to zrobię.

Czy to działa po sobotniej przerwie ? 

Cały czas działa.

Opublikowano

Exile super ze dasz rade z tymi propozycjami. Dzieki wielkie. Lajki gdzie mogę lecą tak ogólnie ze wszystkie hacki bo są idealne ;)

Opublikowano

Exile super ze dasz rade z tymi propozycjami. Dzieki wielkie. Lajki gdzie mogę lecą tak ogólnie ze wszystkie hacki bo są idealne ;)

Już to zrobiłem, potuje też niebieskimi potami.

A co do pickupa, to niby liczbowo zwiekszyłem, że powinien szybciej podnosić, ale sprawdzając nie wydaje mi się, żeby to było szybciej. Przypuszczam, że to maksimum, ale to już sami przetestujecie.

Opublikowano

Aktualizacja.

Pod jednym przyciskiem autopotowanie dodałem też niebieską miksturkę.

Przyspieszyłem działanie autopickup`a (wstępnie).

Standardowo - wkleić do /pack i odpalać poprzez run.exe 

Okno cheata:

NMWXiC3.png

W grze: F5

http://speedy.sh/hqwyt/cheats-by-Exile.rar
https://www.virustotal.com/pl/file/6e50fde4ba1fee399cf5becd3215c66cbd2a5a511760cb51423d2b92ee6bb274/analysis/1434958493/

Wersja pod klawisz: F6

http://speedy.sh/dQMkw/cheats-by-Exile-F6.rar
https://www.virustotal.com/pl/file/4c0363685bda651510d4946c91be9c97e1f920f7dcad11bf3cecc12e0567ef5d/analysis/1434958605/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...