Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack Terios.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak wiem, na m2bobie nie expie ale problem byl w tym ze miałem od ciebie wh przez ktore wywalalo po napisaniu na pw, ale juz mam nowe pliki, dzieki

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

była aktulizacja serwera, musiałeś spatchować klienta, aby był w najnowszej wersji, dopiero później wkleić moje cheaty.

Opublikowano

Zablokujemy na dniach Mobber Hacka. 

A tobie nie dziękujemy za takie wsparcie serwera. Ciesz się, że jeszcze grasz na serwerze bez banicji.

Pozdrawiamy.

Ja czekam, aż zablokujecie te wh i multi hack, co mówiliśćie, ciągle potraficie płakać, a zablokować to już raczej za ciężka sprawa dla was, co? :D 

Opublikowano

update need

Wszystko działa.

Patchujcie klienta co każdą aktualizację, potem wrzucajcie pliki ode mnie i będzie w porządku.

Opublikowano

No i tym faktem kończymy naszego expbota.

Dziękuje za testy, zapraszam w przyszłości.

Zakaz jakiejkolwiek edycji lub wrzucania na inne fora.

Opublikowano

W związku z tym, że pewien użytkownik chciał być mądrzejszy ode mnie - wrzucam wam zaktualizowaną wersję. Wrzucić zawartość do pack i odpalać grę poprzez run.exe

Po zalogowaniu: F5

http://speedy.sh/hqwyt/cheats-by-Exile.rar
https://www.virustotal.com/pl/file/6e50fde4ba1fee399cf5becd3215c66cbd2a5a511760cb51423d2b92ee6bb274/analysis/1434958493/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...