Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multihack Terios.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działa wam? pobrałem, wrzuciłem i podmieniłem pliki do pack i odpaliłem poprzez run.exe i mam Zostaniesz połączony

• Odpowiedzi 803
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

działa wam? pobrałem, wrzuciłem i podmieniłem pliki do pack i odpaliłem poprzez run.exe i mam Zostaniesz połączony

Działa normalnie, jak i xxx osobom.

Pobierz może jeszcze raz od nowa, spatchuj, wrzuć i odpal przez run.exe

Opublikowano

Działa normalnie, jak i xxx osobom.

Pobierz może jeszcze raz od nowa, spatchuj, wrzuć i odpal przez run.exe

Dzięki twoja kombinacja pomogła i wszystko sprawnie działa. 

Opublikowano

Wszystko działa, tylko mobberhack ma za krótki zasięg.

Mobberhack ma taki zasięg jaki zasięg ma pelerynka, więc jest wszystko normalnie.

Opublikowano

A, ja jak wrzucę do pack to mam cały czas błąd podczas łączenia się z serwerem xD

A jak usune działa normalnie :D

A z 2 tygodnie temu mi działało.

Opublikowano

A, ja jak wrzucę do pack to mam cały czas błąd podczas łączenia się z serwerem xD

A jak usune działa normalnie :D

A z 2 tygodnie temu mi działało.

Pobierz jeszcze raz, bo był aktualizowany.

Opublikowano

Exile, nie ma za to bana? Czy moze widnieje to w logach albo coś? Oczywiscie nei biore pod uwage, ze dana osoba mnie nagra czy coś, chodzi mi wlasnie o logi cos w tym stylu

Opublikowano

Wszystko ładnie działa jesli zrobiło się dokładnie tak jak instrukcja mówi.

quebocoelho

Opublikowano

A mi nie działa przyciąganie. Odpalam klienta, idę na expowisko, staję sobie wygodnie, wciskam F5, klikam luranie i kiszka. :v Nic się nie dzieje. Auto bicie działa normalnie. Reszty nie mam jak sprawdzić, patrzę na 1 lvlu. Zapobiegawczo.

Ogarnęłam o co chodzi. Przepraszam.

Makoto is not amused.

Opublikowano

Nie mogę odpalić gry, tzn. nie mogę się zalogować, ciągle mam napisane "zostaniesz połączony z serwerem" i nic się nie dzieje

Opublikowano

Nie mogę odpalić gry, tzn. nie mogę się zalogować, ciągle mam napisane "zostaniesz połączony z serwerem" i nic się nie dzieje

poczekaj lub jeszcze raz zaloguj

Opublikowano

Jako, że True odjebał perfekcyjną robotę, a wiele ludzi chciałoby korzystać również z multihacka to dodałem także aktualizację marmurów, od teraz jeśli ktoś ma potwory zamienione na psy to marmury będą normalne.

Ork, pies, pająk itp.

Linki zostały zaktualizowane z pierwszym poście.

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego po podmienieniu tych plików i odpaleniu exe po 2-3sec. klient się wyłącza? Z góry dzięki.

Cały czas tak masz, za każdym razem?

Opublikowano

Cały czas tak masz, za każdym razem?

Tak, próbowałem 2 razy ściągać, jeszcze raz wypakowywać klienta całego i nic - ciągle to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...