Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Używać Multihacka V2.5 Do 4Story

głupol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hacki już nie działają...próbowałem z najnowszą wersją i z bypassem ale to nic nie daje...nawet bypass nie kicka co 15min.

według mnie jedynym rozwiązaniem jest nowy bypass lub hack..szkoda bo akurat dziś kupiłem czeladnika...pozostało nam tylko czekać

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema mam podobny problem jak i kumple wyskakuje mi błąd podczas włączania Gry "start Problems have occurred at the hacking block function (203)"

korzystałem w pomocy tzn. usunąłem wpis "wszyscy" w rejestrze" i dalej bez skutku również posuwałem wszystkie hacki z Komputera.

Jesli jest ktoś w stanie mi pomuc bd bardzo wdzięczny.

Mój nr GG 6098448 jak by ktoś znał odpowiedz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

trzeba więc czekać...mam nadzieje że niezbyt długo bo na 48lv z sepirką +9 długo nie potrzymam a na kk kaski nima

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Każde hacki (chyba) do 4Story są zawsze pod 64 bitowego i nie zdziwię się, że nie będzie za rok lub 3 lata pod 32 bitowego Windowsa.

76561198077714139.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...