Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Używać Multihacka V2.5 Do 4Story

głupol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działają komuś skille? próbowałem na woju, kapłanie itp. ale te skille nie uaktywniają przedmiotów, działa tylko onehit a reszta skilli w danej postaci już nie

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro mam zrobic poradnik do tego czita i dam wam linka do tutoriala , oczywiscie jak zrobie (jutro albo pojutrze) zobaczymy. Bo widze ze kilka osob jeszcze nie rozumie.

c34856f7f6ff408cbb8f6ba54fbcfa2c.0.gif
Opublikowano

Jutro mam zrobic poradnik do tego czita i dam wam linka do tutoriala , oczywiscie jak zrobie (jutro albo pojutrze) zobaczymy. Bo widze ze kilka osob jeszcze nie rozumie.

Ale po co masz robić tutka skoro Wrboy zrobił go na początku tematu i zawarł tam wszystkie informacje, jeśli każdy się do nich zastosuje to hack musi działać .

Przetestowałem go na Windows 7 32bit i Win XP 32bit SP3

Opublikowano

ehh no mi tez to nie działa ;/ ogladałem filmik z podmienianiem pliku robilem tez tak jak jest tutaj w tym tutorialu . wchodze do gry właczam on i działa tak jak bez chacka.

Chodzi mi głównie o to jak te tynkturki uruchomić Tynktura Dalszego Istnienia ,Magiczny Eliksir Szczęścia,,Magiczny Eliksir Szczęścia 300%

czy to jest wogóle możliwe??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

moim zdaniem ten 300% nie dziala. a udalo mi sie ulepszyc na max +13 bo zaczal palic wszystko i minusowac. I uwazajcie z tymi hakami bo juz tego za duzo jest i znow bedzie tak jak z tamtym hakiem

Opublikowano

Witam. Wiece moze czy tutaj w tym hacku jest one shoot bo mi żaden z każdych okieniek nie działa jako one shoot

johncena2kopia.jpg
Opublikowano

zadziałało mi to raz i właczyłem tynkturki a tu nagle 4story sie wylaczylo i pisalo ostrzeżenie ze wyłaczylo 4story bo cheata wykrylo;/ i teraz na postaci mam tynkturki moge wejsc a nia tylko jak włączam cheata to zapora mi go wykrywa i odrazy zamyka 4story;/ co zrobic w takiej sytuacji ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...