Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Używać Multihacka V2.5 Do 4Story

głupol

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiecie oc sie dzieje przekopiowąłem ten PLIK i mi wyskakauje taki komunikat jak chce na postac wejsc "z powodu błędu w sieci zostało odciete połączenie z serverem" plis zrubcie dokąłdny opis będę wdzieczny

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ZZZZAAAALLLL LUDZI ;/ teraz na ch1 w markut sobie koleś stoi i ulepsza ile wlezie i cała grupa 20 osób koło niego stoi i sie patrzy no zal. jak juz ulepszacie to macie az 8 kanałów w yesode albo w kraj horus a nie w markut gdzie jest tylko jeden. ia na tych 8 kanałach znaleśc miejsce gdzie nie ma ludzi i ulepszac.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A jesli bedzie tak ze skopuje tego bypassa do folderu 4story i ten orginalny bede miał w zapasie schowany... To jesli spowrotem podmienie ten plik to nie bedzie wywalało z gry??

johncena2kopia.jpg
Opublikowano

@Up o Zanpaktou kogo w te skormne progi przyniosło pamietam cie na 16 lv jak expiliśmy.... to było we wrześniu chyba

@kici to podawaj ten sposób narazie bypass mi niejest potrzebny ale niechce mi się kombinować bo jescze cos spieprze mam taka zasade czitować ale z umiarem...

A i mam takie jedno pytanie działa wam ten Miehar????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po tej Łatce z czwartku z nowymi itemami z IS (tymi paczkami) chak 4Story Multihack v2.5 Dark-Paradise feat. Superx321 przestał działać przed tym działał bez zarzutu a teraz już nie jeśli to jest możliwe proszę o wgranie do niego jakoś go uaktualniając lub czego w takim stylu by znów zaczął działać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Raymi kiedy włanczam grę loguje się wybieram postać wychodze do pulpitu i włanczam hack to i tak nie działa

widzę ze w ten sposobi działa ta nowa łatka i chyba już każdy gracz który używa tego pogramy boryka sie z tym samym problemem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no niestety do +13 jest nawet łatwo wbic ale już od +13 na samych formułkach ucznia trudno dalej wbic ;/ nie ma w tej liscie chyba to sie nazywa "formuła mistrza" zeby była szansa co 3 ulepszac??? bo jak tamto mozna kupic za kamienie ksiezycowe no to formuła mistrza powinna sie tez jakimś kodem uaktywniac ;/ chyba ze to jest gdzies indziej zapisane bo w grze jest cos podobnego czyli "formuła czeladnika"

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mvbit THIS IS WORKING MASZ +

99% gry to rozrywka 1% to rywalizacja.NIE ZAPOMNIJ O TYM :D

Cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz

O północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz xDD

18706.png

33874.png

31866.png

21495.png

Opublikowano

znalazł ktoś jakim skilem u zaklinacza włonczyc tynke???

Mimi, mozesz bez problemu sam znaleźć jeśli grasz zaklinaczem, wbij lvl koło 40 (tak zebyś mógł używać wszystkich skilli), zamroź skill i używaj wszystkie skille (ja myślałbym nad buffami dla potworów, ewentualnie samymi potworami)

Chcą czuć mój strach, chcą widzieć moje łzy, chcą być w moich snach, chcą słyszeć mój krzyk.

>>Oni chcą...ale to jest bez znaczenia<<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...