Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Używać Multihacka V2.5 Do 4Story

głupol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no bana sie napewno dostanie ;p chociaż na poprzednim cheacie wbiłem ładny lvl i do tej pory od dwóch miesiecy bana nie ma ;p chyba przez 4 tygodnie gm ma w rejestrze zapisane i moze sprawdzić a po 4 tygodniach juz chyba zwykły gm nie da rady;p a cheat sie nadal ładnie sprawuje :] tylko niech mi ktoś powie jak właczyć tą formułe mistrza albo odczynniki arkeana bo skoro to jest w itemshop to powinno sie dac to uruchomic ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to wystarczy iść po kolei od np 100 w góre jak sie komuśc che to co 1 wartosc ;p ale ja tak robiłem np 102 , 108, 112,118 ,122,128,132, tak więc nie co jeden ale brałem z poczatku i konca dziesiątki tak wiec jak sie zaczynało coś na 102 to wtedy pokolei robiłem do 112, ;p i tak odkryłem jakieś zamiany w roslinki w ducha boga skile woja kapłana czarodzieja i nawet raz mi sie trafiło eliksiry z ostatniego chyba eventu ze postac była pijana;p ale tez sa eliksiry na wiekszy drop czy tam doswiadczenie. wiec powinny być wszystkie skile postaci i wszystkie eliksiry z eventow i tych co można wydropic ale co kogo interesuje to trzeba szukac. jak jak sie zmieniłem w jakiegoś giganta to wolałem nie wychodzic ;p a w przyciemnienie to 1006 jak sie nie mylę przydatne bo mozna podlecieć na jakąs górke i jak sie zamieni w giganta zeby nikt nie widział

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no bana sie napewno dostanie ;p chociaż na poprzednim cheacie wbiłem ładny lvl i do tej pory od dwóch miesiecy bana nie ma ;p chyba przez 4 tygodnie gm ma w rejestrze zapisane i moze sprawdzić a po 4 tygodniach juz chyba zwykły gm nie da rady;p a cheat sie nadal ładnie sprawuje :] tylko niech mi ktoś powie jak właczyć tą formułe mistrza albo odczynniki arkeana bo skoro to jest w itemshop to powinno sie dac to uruchomic ;/

Witam,

Odnośnie formuł mistrza, w skillhacku jest 1 zasada:

Zadziała tylko to, co możemy od razu wypić/ użyć - nie zajmuje w ogóle miejsca w Plecaku , Banku itd....

Najsłabszym ogniwem w każdym zabezpieczeniu jest człowiek - socjotechnika.

Czasem najprostsze rozwiązania najtrudniej odnaleźć.

Nie zawsze inni są takimi, na jakich się kreują.

Ilu ludzi tyle opinii na temat otaczającego nas Świata.

Nie pomagam poza forum.

Opublikowano

noi dostałem bana jak ulepszałem nie zobaczyłem Cerezy xD ktura stała przedemną ;p aha.. i dzięki za komendy oto właśnie chodziło i ta koma na zmiane w smoka nie dziala ;p

Opublikowano

Nieprzetlumaczone dlatego nie ma.Są to jakieś przemiany tylko nie wiem jakie gdyż nie mam możliwości sprawdzić.SPRAWDZAJCIE i napiszcie

733 -> DRAGON

738 ->

739 ->

759 ->

760 ->

761 ->

762 ->

763 ->

764 -> Duch ..

781 ->

800 ->

804 ->

805 ->

806 ->

99% gry to rozrywka 1% to rywalizacja.NIE ZAPOMNIJ O TYM :D

Cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz

O północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz xDD

18706.png

33874.png

31866.png

21495.png

Opublikowano

mi nie chcą działać haki gdy uruchomię grę i włączę haki (po zmianie w kluczach rejestru) po pobraniu Bypass`a nic nie mogę zrobić mianowicie nie reaguje na komendy ani na polecenie onehitatak itp.

jak ktoś mi powie jak zrobić tak by działało będę wdzięczny P.S. jeśli to ważne pracuje an systemie vista ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie dawajcie komend na zmianie w jakies potwory minotaury itp . ludzie bawia sie tym w markut i całe grono ludzi to widzi. Jeżeli bedziecie tak próbowac w marku to wnet bedzie trzeba czekac kolejne dni albo tygodnie na nowy cheat ;/ PRÓBUJCIE sobie zmiany w jakiś zacisznych miejscach gdzie nie ma dużo ludu a jest miliony takich miejsc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zauważcie, że kody na pd+ nie działaja i znikaja zaraz po wylogowaniu z gry. Nie działają bo jeszcze nie zostaly w grze wprowadzone to bedzie pewnie z patchem najbliższym. Jak pd+nie działa to na pewno Miksturka szczęścia 300% tez jeszcze nie działa a przynajmniej nie ma jej efektów tak samo jak pd+ , wiec radze wam abyście używali tylko tej Miktury szczęścia z IS bo tamta nic nie daje tyle ze pokazuje na górze .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ni ten hacj raz dzial raz nie nie wiem co jest grane hack włanczasie ale nie skutkuje np; SH mam wlaczony na zielono mi swieci ale postac nadal biega z narmalną predkoscią moej GG7629222 niech ktos napisze jesli mial podobny proble a poradzil znim. Czekam na odpowiedz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam problem:Jak włączam launcher to wogole nie chce sie patchować (pasek nie jest na końcu) i pojawia sie okienko: Error Code 10053. Wie ktoś co z tym zrobić???Aha i używałem Bypassa miałem kopie tclient ale że nie jestem sam na kompie ktoś mi kopie usunął.Może ktoś dać link do normalnego tclienta???Daje +++

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...