Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilnezid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#REKLAMA#

#                 

#

#

#
#
#
#
#

#
#
#
#
#

#

#

#

#
#

#

logo.png

On-Game.pl

Witajcie!

Prezentuję jeden z najlepszych prywatnych serwerów SFGAME!

Trochę informacji o serwerze:

Na start:

1000 waluta_item1.png

50waluta_item2.png

3000000 waluta_item3.png

Na serwerze znajdziemy:

- Lochy gildii (bonus 6% do trenera i skarbca gildii po wygranej, wyświetla się prawidłowo aktualny poziom lochów gildii, nie są to lochy 1 vs 1, bo po wygranej zapisuje się aktualny poziom ubicia i nie musi każdy od nowa.)

- Możliwość kupienia pomocnikom w wieży lvl, statów, a także eq.

- Działające portale (o północy przeciwnik odzyskuje 10% hp, oraz resetuje się możliwość walki, także można walczyć raz na dzień, za każdą wygraną scenę otrzymujemy 10% pkt życia. Po przegranej zapisuje się hp ile zabraliśmy i pokaże się ono w następnej walce. Czyli jeżeli przegramy i zostawimy przeciwnikowi 5/10hp, to na drugi dzień będzie on miał 5/5 hp.

W portalu w gildii podobnie. Jak przegramy to zapisuje się też hp, dzięki temu inny członek gildii będzie miał łatwiejszą walkę. Wspólnie przechodzimy portal w gildii. Po wygranej otrzymuje się bonus 10% do pkt życia. Reszta tak jak w portalu w lochach.

- Pomocnicy w wieży? - Wkrótce, muszę naprawić bug, że po zaczęciu walki walka nie rusza z miejsca, reszta ok.

- Autorski ItemShop, nie jakieś gotowce jak na innych serwerach. 

- Obóz? Wkrótce.

- Zmiana herbu? Wkrótce.

- Globalny Chat? Jest.

- Automatyczne sms? Są.

- Panel administracyjny? Jest.

Wiedźma? - Była, można było czarować zwoje, dawały one bonusy do itemków, ale niestety był bug, że można było używać ile się chce zwoju i została ona wyłączona. Wkrótce zostanie dodana.

Dodatkowo codziennie administracja stara się dać kilka kuponów.

I wiele, wiele więcej rzeczy o których przekonasz się sam jak zajrzysz na serwer! Czeka na Ciebie ponad 9000 graczy.

Bezpośredni link do serwera: On-Game.pl

logo.png

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

F5.

Aktualizacja:

- Napisano/naprawiono polskie znaki do chatu gildii.

- Naprawiono bug z lvl u pomocników w gildii. Po przegranej, wygranej lub po kliknięciu w wieżę automatycznie kupował się pomocnikowi lvl. Teraz trzeba używać plusika.

Górne info wgrane.

Dodatkowo dziś zrobiłem wyświetlanie się na portalu w lochach aktualnego moba (grafika), napisy itp, do tego jeszcze wyświetlanie % hp muszę zrobić.

W portalu w gildii prace trwają. Wkrótce wgram all.

logo.png

Opublikowano

Fajny serwer, grałem na nim, i nie narzekam, bardzo szybki exp, tylko czasem występują lagi oraz miałem drobne problemy z Questami. Poza tym spoko :)

Opublikowano
Wkrótce zostanie przebudowany po raz kolejny panel administracyjny.

Także nie zabraknie nowości:

Portal w gildii (100 % pod względem technicznym i wizualnym)

Portal w lochach (100% pod względem technicznym i wizualnym)

Lochy gildii (80% pod względem technicznym i 50% pod względem wizualnym)

Czat gildii (ostatnio wgrałem polskie znaki, ale dodam jeszcze by było widać wpłaty kto ile wpłacił, ulepszenia, kiedy serwer wystartował itp)

Zmiana herbu (tak, właśnie zmiana herbu jest już gotowa)

I wiele, wiele więcej!

Tu screen jakby ktoś chciał:

logo.png

Opublikowano

Portal gotowy w gildii gotowy 95% technicznie i 90% wizualnie (jeszcze button, że walka co 24h).

Portal w lochach później, bo to easy.

W międzyczasie zajmuję się wiedźmą: http://scr.hu/1i9x/i89t8

Nie wiem kiedy będzie aktualizacja, chcę naprawić bugi, wiele rzeczy zrobić. Robię ile się da. 

logo.png

Opublikowano

W końcu jakiś serwer który ma przyszłość a nie same klony i gimbusy które czekają na gotowce.
Życzę powodzenia i czekam na rozwój serwera :-)

Opublikowano

Portal w gildii prawie gotowy.

Jak skończę portal w gildii to portal w lochach to chwila tylko, wystarczy lekko przerobić skrypt portalu w gildii.

A co jeszcze brakuje? Szarego buttonu "Do jutra!" (U nas będzie wróć za godzinę" oraz poprawnego pokazywania czy gracz już walczył czy nie w gildii, oraz komunikatu na czacie w gildii, reszta 100% jak na globalu, nwm kiedy skończę, być może wkrótce wgram portale i zajmę się wiedźmą.

logo.png

Opublikowano

Kurde czy tylko ja mam z tym problem ?..nie widzę prawie żadnych rzeczy w sklepach tak samo jak je założę :v

odświeżam stronę nic nie daje...zmieniam jakość na niską też nic nie pomaga b***h pls..

Uw5HRuj.jpg

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Zostanie to naprawione podczas następnej aktualizacji, myślałem że bug znikł.

P.S

Portal w gildii i lochach zrobiłem 100% technicznie i 99% wizualnie.

Czego wizualnie brakuje? A szarego buttonu "Do jutra!", ale jest komunikat, zresztą walki są co godzinę. 

Można powiedzieć, że portale są 100% takie jak na globalu.

Teraz zajmę się wieżą (walka z pomocnikami + wiedźma).

Nie wiem kiedy wszystko wgram, mam czas. :) Staram się dodać jak najwięcej rzeczy i wyeliminować bugi. 

logo.png

Opublikowano

@ Paragoniik

Naprawione.

Za niedługo będzie największa aktualizacja w historii serwera.

Co w niej będzie?

A no będzie:

• Naprawione wiele bugów i dodane trochę drobnych rzeczy.
  • Poprawiona jakoś skryptów.
  • Portale 100% technicznie i wizualnie jak na globalu (jedynie szarego buttonu "Do jutra!" brakuje, ale walki są co 24h + komunikat.
  • Chat: Napisano od nowa chat. Komunikaty o wywaleniu, przyjęciu, serwer wystartował, komunikaty po przegranej/wygranej w lochach gildii, w portalach itp.
  • Zmiana herbu gildii.
  • Naprawiony bug na usuwanie zaproszeń do gildii. Będzie można wyrzucać osoby zaproszone.
  • Wiedźma.
  • Wkrótce walka z pomocnikami w wieży... Gdzieś na czasie, kupywanie lvl + stat, dawanie eq itp już dawno zrobione, sama walka z nimi pozostała.
  • Polske znaki wkrótce nie tylko na czacie gildii będą, ale też w opisie gildii i postaci + wiad priv.

Dorzucam kilka screenów:

logo.png

Opublikowano

REFRESH!!!

Aktualizacja na 100% będzie w następnym tygodniu. Czekam tylko na monterów od internetu bo wszystko będę musiał pobrać z serwera, usunąć później wgrywać, a na tym internecie to godziny zajmie, a tak to tylko chwile nie będzie działać serwer. 

Nwm jak to będzie. Myślałem, by usunąć wszystko z serwera, dać coś typu s1.on-game.pl i s2.on-game.pl i jakąś stronę główną. Oczywiście pierw wszystko przygotuję do wgrania i przerwa nie będzie długa. Oczywiście konta z s1 nie znikną, jedynie lvl ubicia portalów będzie zresetowany.

logo.png

Opublikowano

Przerwa techniczna. Wszystko będzie co mówiłem, ale jednak wiedźma będzie trochę później gdyż jej nie skończyłem.

Walczymy też z lagami wraz z serwerownią.

Wraz z otwarciem s1 zostanie otworzony s2.

Nie mogę powiedzieć kiedy, bo sam tego nie wiem. Może za godzinę, a może za 5 godzin. 

logo.png

Opublikowano

Serwer oceniam na 9/10. Byłoby 10/10 gdyby nie te lagi które czasami jednak występują i jednak czasami zbyt często... A tak poza tym to serwer superowy, exp super ,wszystko super tylko te lagi powinny zniknąć! Serwer polecam

EDIT: Dlaczego mój przeciwnik w portalu ma 9044% HP? Tak, to się przekłada na tyle HP i w ogóle mu nie schodzi...

Opublikowano

Dodalibyście coś takiego jak w dodawaniu w gildi złota wpisując ilość 

tylko że do pkt w statystykach? bo jakoś nużące jest to klikanie i dodawanie 1pkt ;-;

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Dodalibyście coś takiego jak w dodawaniu w gildi złota wpisując ilość 

tylko że do pkt w statystykach? bo jakoś nużące jest to klikanie i dodawanie 1pkt ;-;

Pewnie raczej nie zrobia, bo plik flasha na to nie pozwala...

Da się to zrobić, to nic trudnego. Wystarczy dodać nową komendę w gildii np/ /sila 10 i dopisać skrypt w php. Z tego co pamiętam, taką funkcję miały pliki Marcela.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...