Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilnezid

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodałem automatyczną optymalizację bazy danych co godzinę. Od teraz co godzinę będzie optymalizować się baza danych, przez co gra będzie działać bardziej płynniej.;)

Opublikowano

Lagi, lagi i jeszcze raz lagi :(

Lagi, lagi i jeszcze raz lagi :(

Lagów nie ma, ale jeżeli masz sprawdź u kolegi, który ma normalny internet. 

Chyba nie wiesz co nazywać lagiem.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSfPrivatePl

Mówię, że nie ma za co, bo nie podziękowałeś, to ja Ci podałem zapytanie na optymalizację, ale ok.

Dziękuję i przepraszam jeżeli nie podziękowałem, ale wtedy rozmawialiśmy na skype. #logic

Wg, wbij na skype.

@topic: Panel administracyjny za jakiś czas się zmieni, za miesiąc/dwa.

Opublikowano

Gram na tym serwerze od kilka ładnych miesięcy, i jestem zadowolony z tego serwera. ;) Pamiętam jeszcze, jak były 4 serwery. ;) s1,s2,s3,s4. :)

Opublikowano

Przewidziany start s2: za tydzień lub półtora.

Ukończone zostało 80% z tego co było planowane. Oczywiście jeżeli najdzie mnie jakiś nowy pomysł, lub wy macie jakieś sugestię to możliwe, że to się znajdzie na s2.

Gra została ukończona w tylu % ile planowałem, nawet więcej.

ItemShop: 70% skończony, jeszcze dodać resztę ofert, poszczególne strony poprawić.

Panel administracyjny: Poprawiony pod s2 w: 0%.

System autobanów botów o 23:59: 0%.

System listy graczy (vipy, bany, ostrzeżenia, gracze onlline itp): 75%

Ukończona gra (jeżeli chodzi o planowane rzeczy) to: 90%, a jeżeli chodzi o skrypty, czy jest prawie jak global to: 95%

Na samym końcu przepiszę cały kod gry jeszcze raz, posegreguję wszystko, poprawię ew. błędy.

System automatycznego losowania, autozdejmowania banów, vipów jak się skończy ich czas: 0%.

Dziękuję Zeusowi, za to, że mi użyczył swojego wyglądu chatu z serwera.

Urozmaica to grę. :)

Pracę trwają. Jak widzicie jest prawie 2 w nocy, a pracowałem od rana nad s2.

Mała zapowiedź s2:

https://www.youtube.com/watch?v=mBdz2VwCfro

Opublikowano

Przewidziany start s2: za tydzień lub półtora.

Ukończone zostało 80% z tego co było planowane. Oczywiście jeżeli najdzie mnie jakiś nowy pomysł, lub wy macie jakieś sugestię to możliwe, że to się znajdzie na s2.

Gra została ukończona w tylu % ile planowałem, nawet więcej.

ItemShop: 70% skończony, jeszcze dodać resztę ofert, poszczególne strony poprawić.

Panel administracyjny: Poprawiony pod s2 w: 0%.

System autobanów botów o 23:59: 0%.

System listy graczy (vipy, bany, ostrzeżenia, gracze onlline itp): 75%

Ukończona gra (jeżeli chodzi o planowane rzeczy) to: 90%, a jeżeli chodzi o skrypty, czy jest prawie jak global to: 95%

Na samym końcu przepiszę cały kod gry jeszcze raz, posegreguję wszystko, poprawię ew. błędy.

System automatycznego losowania, autozdejmowania banów, vipów jak się skończy ich czas: 0%.

Jak ty pięknie władasz tymi wielokrotnościami 5. Jakiś algorytm do wyliczania tylko %% czy tak na oko rzucasz tymi 95%? 90%? :D

Hejo

Opublikowano

Jak ty pięknie władasz tymi wielokrotnościami 5. Jakiś algorytm do wyliczania tylko %% czy tak na oko rzucasz tymi 95%? 90%? :D

Algorytm, w głowie.

"Na oko mówię".

Opublikowano

Wiem, bo moje. ;D

Wg to na s2 bd jeszcze lepiej. :D Na 100% s2 startuje po niedzieli gdzieś...  Gdzie na tygodniu. Trwają testy! :)

To fajnie, nie moge się doczekać startu s2.

5295118902.png

Opublikowano

To fajnie, nie moge się doczekać startu s2.

To zapraszam do tematu o s2, tam będą szczegółowe informacje. :)

P.S Aktualizacja s1 będzie przygotowywana już niebawem od otwarcia s2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...