Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hard] Waleczni

gks0770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu więcej pisać, startuje trzecua, dużo poważniejsza edycja waleczni.net [very HARD] , czy są nowe zmiany ?

- OD GROMA, teoretycznie wszystkie bugi z S1 poprawione,

- Portal Single player i gildijny w 100%

- Wieża - działa! , pomocnicy w najbliższej aktualizacji

- Lochy Gildii poprawione! (zamiast złota płaci się 5 grzybków za wejscie) 

- Lochy 100% odbugowane ( także błąd z bugującymi sie lochami a także 13 poziom lochów)

- Gildia odbugowana , powywalany syf od Norbiego  :) , dodane napisy kto ile dodał złota , grzybków, kiedy gildia została rozbudowana.

- Przerobiony system rozbudowy budynków gildii ( kontrowersyjny według graczy, ale nie jest zrobiony typu P2W )

- Rozbudowany system itemshopu ( dodane bardzo tanie przekąski dla osób dużo grających )

- System osiągnięć - DARMOWE GRZYBKI

- Dodany czasowy VIP - 14 , 30 , 60 dni - dodający realne przywileje a nie tak jak na innych światach prywatnych  :)

- Za każdy atak w karczmie + 10 pkt chwały

- w trakcie tworzenia system sławy (więcej informacji niedługo)  :)

- Naprawione ustawienia w grze

- zredukowany kod przez co gra działa płynniej

- zrównoważony exp i złoto przez cały czas aż do 999 poziomu , ( udowodnione poprzez prawie 2 tygodniowe testy) 

- w tydzień da sie wbić około 200 poziom.

- Grzybiarz automat

- Naprawiona SALA CHWAŁY - wyszukiwarka

NAPRAWIONA TEŻ BYŁA REJESTRACJA Z KAŻDEGO E-MAILU LECZ PO ZMIANE VPS UCIEKŁ PLIK POPRAWIONY I SERWER WYSTARTUJE JESZCZE Z OGRANICZENIEM  :)

WALECZNI.NET/S3/INDEX.PHP ZAPRASZAMY !

TEMAT PODOBNY DO POPRZEDNIEGO! LECZ O INNYM SERWERZE

Opublikowano

Mhm...

Cytuję ,, Serwer VERY HARD '' -----------> ,, W tydzień da się wbić 200 poziom '' 

Moim zdaniem po przeczytaniu twoich słów, serwer nie jest, nawet HARD, lecz życzę powodzenia :) !

Mam pytanie, otóż, działają/ będą dzialać/ jeśli tak, to kiedy ok. wojny gildii ?

Opublikowano

Mhm...

Cytuję ,, Serwer VERY HARD '' -----------> ,, W tydzień da się wbić 200 poziom '' 

Moim zdaniem po przeczytaniu twoich słów, serwer nie jest, nawet HARD, lecz życzę powodzenia :) !

Mam pytanie, otóż, działają/ będą dzialać/ jeśli tak, to kiedy ok. wojny gildii ?

Mhm...

serwer nie zasługuje na hard a najwyższy level to 132, a reszta daleko w tyle ? ;x cos zle patrzysz na serwer.

Opublikowano

Ech, najpierw napisał ,, VERY HARD '', a potem ,, W tydzień można wbić ok. 200 lvl '' <---------- dla mnie to nie jest serwer HARD, ja tylko wyrażam swoje zdanie...

Po to jest te forum :)!

Opublikowano

Ech, najpierw napisał ,, VERY HARD '', a potem ,, W tydzień można wbić ok. 200 lvl '' <---------- dla mnie to nie jest serwer HARD, ja tylko wyrażam swoje zdanie...

Po to jest te forum :)!

oceniasz serwer, a sam nie grasz więc twoja ocena nie jest obiektywna ;) 

Opublikowano

Waleczni nagrać serię z waszego servera? ale to po potem, jak skończę serie jakąś. :) 

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...