Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, technik to gimbus i mangozjeb.

Nie no, tak serio, to zaprawszam na server :)

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Dość fajnie to wygląda. Z reguły nie gram na hardach tym bardziej na Polskich... Ale może tutaj zawitam.

Szkoda że start 12 a nie 5.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Zagram, serwer zapowiada się super. I zapraszam innych :P

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Dość fajnie to wygląda. Z reguły nie gram na hardach tym bardziej na Polskich... Ale może tutaj zawitam.

Szkoda że start 12 a nie 5.

Santeria ma w sobie tyle harda, ile w parówkach jest mięsa.

Opublikowano

­chuuuuuuuj, polecam mocno, coś czuje ze wakacje należą do Was  tylko mam nadzieje ze z tymi elemntami easy i medium to prawda i nie bedzie to opór hard

Opublikowano

Berlinki mają prawie 80% ;/

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Macie mnie  :P

Berlinki mają prawie 80% ;/

HaHa  xD

W takim razie nie mogę się doczekać startu! Oby wam się udało.

Reklama bd za szelest papieru czy za brzdęk miedzi?

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

switchbot nie dziękuje.

w sumie zbroje jak zawsze te same bronie to samo. nuda nuda nuda

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Serwer miazga, 4 dni do startu , więc pozostało tylko czekać, a więc tak jest troszkę błędów w prezentacji, dlatego proszę to poprawić jak są tarcze, które można przerobić w opisie pisze, że można przerobić na sure/wojownika, a potem , że dwie następne tarcze na sure i szamana, gdzies powinno być na ninja :P A i jeszcze jeden mały błąd, pisze, że za dungeon dostaje się stały bonus, a w oknie Questa pisze bonus 1k hp więcej na 24h ;3 strzałeczka, napewno zawitam.. Wielkie propsy dla twórcy :D

@EDIT. Ty panie switchbot, na jakim serwerze go nie ma, powiedz - oprócz aluca*d, bo to syf zbugowany.. -.- ? Po za tym zbroje oraz bronie nie są przecież brzydkie tylko ładnie się prezentują, lepsze takie niż byle jakie ... "nuda nuda nuda - bo bronie takie same jak na PL?" ~ oczekujesz metina z przemyslanymi innowacjami, czy innej gry niż metin2, więc się zastanów za nim cos napiszesz.. pozdro 600 :P

x

Opublikowano

Serwer miazga, 4 dni do startu , więc pozostało tylko czekać, a więc tak jest troszkę błędów w prezentacji, dlatego proszę to poprawić jak są tarcze, które można przerobić w opisie pisze, że można przerobić na sure/wojownika, a potem , że dwie następne tarcze na sure i szamana, gdzies powinno być na ninja :P A i jeszcze jeden mały błąd, pisze, że za dungeon dostaje się stały bonus, a w oknie Questa pisze bonus 1k hp więcej na 24h ;3 strzałeczka, napewno zawitam.. Wielkie propsy dla twórcy :D

Start serwera jest 12. Co do Bonusu za Dungeon Poziomowy, na poczatku byl on czasowy, lecz po sugestiach zmienilismy na stale. Zaraz poprawie ssy, tamten jest dosyc stary ;p

Opublikowano

Królestwo Albanii + Jinno - bez sensu - nie lepiej Krolestwo Plebanii :D ? Bo to Jinno tak nerwi.

...................\/...................

Opublikowano

Piękna prezentacja, widać po użytkownikach przeglądających temat, że jest zainteresowanie:) Fajne rozwiązania, jeżeli nie ma bugów to serwer miód malina. Polecam i zapraszam:)

Opublikowano

Serwer zapowiada się bardzo ciekawie. Pierwszy raz widzę takie screeny weryfikacyjne, bardzo zachęca to ludzi do zagrania na serwerze. Złożyłem Panu ofertę na skrzynkę MPC myślę, że w tej kwestii również się dogadamy.

Pozdrawiam.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Odgrzewany Ascarial s1/2.

Nie.

Polecam serwer, Azprime = stabilność, szkoda tylko, że start 12 :f Ale jest moje zdjęcie w prezce :D

Tylko mi się wydaje, że ta wymiana zmianek i dodań jest na odwrót? Po lewo zawsze był produkt, a po prawo substrat B)

Czekam na start, bo zapowiada się ciekawie.

@Miyoshi napraw to mobilne forum >_<

Jak jest to podnoszenie itemów to podnosi wszystkie, czy tylko np. zmianki i dodania?

tenor.gif

Opublikowano

Nie.

Polecam serwer, Azprime = stabilność, szkoda tylko, że start 12 :f Ale jest moje zdjęcie w prezce :D

Tylko mi się wydaje, że ta wymiana zmianek i dodań jest na odwrót? Po lewo zawsze był produkt, a po prawo substrat B)

Czekam na start, bo zapowiada się ciekawie.

@Miyoshi napraw to mobilne forum >_<

Jak jest to podnoszenie itemów to podnosi wszystkie, czy tylko np. zmianki i dodania?

Z tym forum to wina leży po Twojej stronie, bo innym (w tym także mi i Azprime) wersja mobilna działa.

Opublikowano

Bardzo fajny serwer zawitam :) i Pozdrawiam Serdecznie Azprime ;d 

U mnie zapewnie bedzie seria z tego serwa, poniewaz jestem prawdziwym albanczykiem, a nie jakims podrabiancem ;d

VTlxIll.png

Opublikowano

Prezentacja bardzo ładna, serwer zapowiada się wyśmienicie, widzę, że dużo nowych rzeczy, oraz stare systemy zostały przerobione.

Możliwe, że zawitam, powodzenia ;]

Opublikowano

@Azprime wilczka nie ma? :< - tak żeś się upierał niegdyś o niego :D

Liczyłem na więcej fajnych gadżetów z kodu szczerze mówiąc, oby serwer wypalił jak pierwsza odsłona Ascariala, powodzenia.

1EPZ6G.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...