Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyIsland

HardSee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REKLAMY

REKLAMY

REKLAMY

REKLAMY

REKLAMY

REKLAMY

REKLAMY

REKLAMY

REKLAMY

REKLAMY

REKLAMY

REKLAMY

REKLAMY

REKLAMY

REKLAMY

post-1210178-0-98534300-1432989811_thumb.png

post-1210178-0-58122700-1432989812.png

ADRES IP: SKYISLAND.PL LUB MC.SKYISLAND.PL

START:  SERWER ON (WBIJAJ)

TRYB: SkyBlock

SLOTY: 200

WERSJA: 1.7.x

AUTORYZACJA: NONPREMIUM/PREMIUM

https://www.youtube.com/watch?v=WUkovQJzt8g

https://www.youtube.com/watch?v=kwPQ_RxHEG0

post-1210178-0-67376300-1432989819.png

post-1210178-0-04775000-1432989815.png

post-1210178-0-73837400-1432989817.png

Na serwerze jest wiele nowości, aby urozmaicić grę na serwerze, ale też żeby nie było łatwo.

Dodaliśmy na serwer między innymi:

» Aukcje - Aukcje polegają na tym, że gracz wystawia przedmiot do licytacji. Licytacja przebiega na chacie i trwa 60 sekund. 

Na aukcje można wystawiać zarówno zniszczone przedmioty jak i enchantowane. 

» Skrzynki - Dodaliśmy na serwer skrzynki jak w znanej grze CS:GO, aby trochę urozmaicić grę na serwerze.

» Monety nad głową - Dodaliśmy to, aby drugi gracz wiedział ile ma dany gracz monet nie wpisując /money (NICK).

» Parkoury - Na serwer dodaliśmy też parkoury, aby umilić czas graczom. Po przejściu parkoura otrzymuje się upominek.

» Diamenty - Na naszym serwerze urozmaiciliśmy zdobywanie diamentów. Aby stworzyć diament potrzebujemy go wycraftować. Na pomyślne wycraftowanie diamentu daliśmy 60% i 40% na niepomyślne. 

» Spawnery -  Dodaliśmy też możliwość zmiany spawnera. Aby zmienić spawner należy kliknąć PPM trzymając shift na spawner.  Pamiętaj, jeśli chcesz zmienić spawner musisz mieć przy sobie odpowiednią ilość $!

» Arena PVP - Aby się nie nudzić dodaliśmy też arenę pvp na która możecie się przeteleportować za pomocą manu serwerowego. 

» Efekty VIP - Ranga VIP, SVIP, YT posiadają efekty. Każdy efekt można zmienić za pomocą odpowiedniego gui.

» DiscoZbroje - Chcesz się odróżniać ? To jest właśnie dla Ciebie.

» AntyFaworyzacja - Na naszym serwerze nie będzie słowa "faworyzacja", dzięki pluginowi który dodaje to, że pod każdym itemem  GM'a jest lore z nickiem admina itp. Komenda /give, /i są zablokowane.

» Menu - Na start dostajecie menu serwerowe, dzięki któremu możecie w łatwy sposób wykonywać niektóre komendy.

» Wymiana - Na serwerze nie będzie żadnych oszustw z wymianą, dzięki pluginowi na wymiany.

» Drop - Z stone jest mały, ale zawsze jakiś jest % na wypadnięcie emeraldów, żelaza, złota, węgla.

post-1210178-0-10505400-1432989809.png

post-1210178-0-10626300-1432989808_thumb.png

71568259141624448668.png

Opublikowano

­W atrakcjach macie wypisane 'monety POD głową' zamiast NAD ;d

Generalnie ładna i prosta prezentacja serwera, myślę że z ciekawości sprawdzę co i jak. Mam nadzieję, że ekonomia jest na wysokim poziomie i Administracja również.

W prezentacji brak mi jedynie screenów z serwera (budowle), bo to też jest rzecz, na którą zwracam uwagę, wchodząc na jakiś serwer. Co do pluginu z wymianą..nie polecam. Takie pluginy łatwo zbugować.

Ahh, no i brak jednej podstawowej rzeczy - wiadomo, po nazwie można zrozumieć, że jest to serwer skyblock, jednak myślę że w prezentacji serwera powinniście o tym wspomnieć jaki to typ serwera. Nie każdy gracz, szczególnie ten nowy, musi już wszystko rozumieć i wiedzieć. :D

I na koniec pytanko mam - czy będzie wybór wyspy jaką się chce czy u Was tego po prostu nie ma?

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Mało tych nowosci :/

Prezentacja fajna . Wbije ale nie widze tu nic z efektem " Wow! "

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

­W atrakcjach macie wypisane 'monety POD głową' zamiast NAD ;d

Generalnie ładna i prosta prezentacja serwera, myślę że z ciekawości sprawdzę co i jak. Mam nadzieję, że ekonomia jest na wysokim poziomie i Administracja również.

W prezentacji brak mi jedynie screenów z serwera (budowle), bo to też jest rzecz, na którą zwracam uwagę, wchodząc na jakiś serwer. Co do pluginu z wymianą..nie polecam. Takie pluginy łatwo zbugować.

Ahh, no i brak jednej podstawowej rzeczy - wiadomo, po nazwie można zrozumieć, że jest to serwer skyblock, jednak myślę że w prezentacji serwera powinniście o tym wspomnieć jaki to typ serwera. Nie każdy gracz, szczególnie ten nowy, musi już wszystko rozumieć i wiedzieć. :D

I na koniec pytanko mam - czy będzie wybór wyspy jaką się chce czy u Was tego po prostu nie ma?

U nas nie ma wyboru wyspy. Gracz, VIP, SVIP ma inna wyspę xD.

Dzięki xD

Mało tych nowosci :/

Prezentacja fajna . Wbije ale nie widze tu nic z efektem " Wow! "

Jeśli maszz jakieś pomysły pisz :).

71568259141624448668.png

Opublikowano

Miał byc start a startu niema

Serwer zapowiada sie naprawde epicko. Czekam na otwarcie aby wyrazic swoja opinie

Najlepiej juz mozecie wylaczyc whiteliste :)

Opublikowano

Miał byc start a startu niema

Serwer zapowiada sie naprawde epicko. Czekam na otwarcie aby wyrazic swoja opinie

Najlepiej juz mozecie wylaczyc whiteliste :)

Start jest o 18 dzisiaj! 

71568259141624448668.png

Opublikowano

Czekam! Czekam! Czekam!!!!!!!!!! Pol godzinki :P Mam nadzieje ze bedzie 25 + graczy :D I duzo nowosci

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Martwi mnie tylko to, że nie będzie niczego co by trzymało ludzi na serwerze. Nie zrozum mnie źle, serwer zapowiada się dobrze jednak po tygodniu zwyczajnie nie będzie co robić. Brakuje jakiegoś urozmaicenia w postaci specjalnych portali/wojen wysp/własnych bloczków.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Martwi mnie tylko to, że nie będzie niczego co by trzymało ludzi na serwerze. Nie zrozum mnie źle, serwer zapowiada się dobrze jednak po tygodniu zwyczajnie nie będzie co robić. Brakuje jakiegoś urozmaicenia w postaci specjalnych portali/wojen wysp/własnych bloczków.

Popieram w 100%. Wbiłem , serwer jest dopracowany aczkolwiek takich serwerów jest pełno. Nie ma niczego nowego. Zycze powodzenia ale niestety nie zostane :/

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Tutaj jest jeszcze mniej zabawy. Po 40min spokojnej gry(zaczynając od zera) jesteśmy w stanie spokojnie zakupić najdroższy item ze sklepu(spawner). 

Spawn jest hmm niedopracowany, brakuje podstawowych zasad, informacji na temat serwera, czegokolwiek.

Creepery niszczą wyspę co troszkę przeszkadza(pierwszy raz spotkałem się z tym na Skyblocku. Zazwyczaj wybuchy są wyłączone)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Tutaj jest jeszcze mniej zabawy. Po 40min spokojnej gry(zaczynając od zera) jesteśmy w stanie spokojnie zakupić najdroższy item ze sklepu(spawner). 

Spawn jest hmm niedopracowany, brakuje podstawowych zasad, informacji na temat serwera, czegokolwiek.

Creepery niszczą wyspę co troszkę przeszkadza(pierwszy raz spotkałem się z tym na Skyblocku. Zazwyczaj wybuchy są wyłączone)

Dziękujemy za wypowiedź. Creeperów nie wyłączyliśmy ponieważ nie chcemy aby było zbyt łatwo. Jeśli tak bardzo to przeszkadza możemy wyłączyć.Jak zdobyles tak szybko monety?

71568259141624448668.png

Opublikowano

Jutro Serwer on:

Poprawki dodane:

ScoreBoard:

Poprawiony sklep:

Dodany 1 easy parkour:

dodane vauchery:

poprawiona mapka:

Dodalismy aukcje:

71568259141624448668.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...