Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardSee

HardSee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-1210178-0-88620400-1432979501_thumb.png

post-1210178-0-15046600-1432979561.png

ADRES IP: NIEDLUGO PODAMY

SLOTY: 200

WERSJA: 1.7.x

AUTORYZACJA: NONPREMIUM/PREMIUM

post-1210178-0-86838200-1432980124.png

post-1210178-0-05137300-1432980128.png

post-1210178-0-76209500-1432980251.png

Na serwerze jest wiele nowości, aby urozmaicić grę na serwerze, ale też żeby nie było łatwo.

Dodaliśmy na serwer między innymi:

» Aukcje - Aukcje polegają na tym, że gracz wystawia przedmiot do licytacji. Licytacja przebiega na chacie i trwa 60 sekund. 

Na aukcje można wystawiać zarówno zniszczone przedmioty jak i enchantowane. 

» Skrzynki - Dodaliśmy na serwer skrzynki jak w znanej grze CS:GO, aby trochę urozmaicić grę na serwerze.

» Monety pod głową - Dodaliśmy to, aby drugi gracz wiedział ile ma dany gracz monet nie wpisując /money (NICK).

» Parkoury - Na serwer dodaliśmy też parkoury, aby umilić czas graczom. Po przejściu parkoura otrzymuje się upominek.

» Diamenty - Na naszym serwerze urozmaiciliśmy zdobywanie diamentów. Aby stworzyć diament potrzebujemy go wycraftować. Na pomyślne wycraftowanie diamentu daliśmy 60% i 40% na niepomyślne. 

» Spawnery -  Dodaliśmy też możliwość zmiany spawnera. Aby zmienić spawner należy kliknąć PPM trzymając shift na spawner.  Pamiętaj, jeśli chcesz zmienić spawner musisz mieć przy sobie odpowiednią ilość $!

» Arena PVP - Aby się nie nudzić dodaliśmy też arenę pvp na która możecie się przeteleportować za pomocą manu serwerowego. 

» Efekty VIP - Ranga VIP, SVIP, YT posiadają efekty. Każdy efekt można zmienić za pomocą odpowiedniego gui.

» DiscoZbroje - Chcesz się odróżniać ? To jest właśnie dla Ciebie.

» AntyFaworyzacja - Na naszym serwerze nie będzie słowa "faworyzacja", dzięki pluginowi który dodaje to, że pod każdym itemem  GM'a jest lore z nickiem admina itp. Komenda /give, /i są zablokowane.

» Menu - Na start dostajecie menu serwerowe, dzięki któremu możecie w łatwy sposób wykonywać niektóre komendy.

» Wymiana - Na serwerze nie będzie żadnych oszustw z wymianą, dzięki pluginowi na wymiany.

» Drop - Z stone jest mały, ale zawsze jakiś jest % na wypadnięcie emeraldów, żelaza, złota, węgla.

post-1210178-0-13585300-1432989693_thumb.png

71568259141624448668.png

Opublikowano

@MrTrzyem Reklama będzie większa, ta była robiona na szybko. Ja się zajmuję tylko grafiką i stroną, ale mogę zagwarantować, że wyjdzie epicko :)

JXtCefR.png

"Mamy dość czasu, jeżeli wykorzystujemy go właściwie"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie polecam serwera, administracja

dziecinna, miałem kiedyś administratora

na tym serwerze robiłem eventy

zajmowałem się serwerem i gdy ddosowali

serwer cokobambo pomyślał że to ja

i zostałem zdegradowany.

serwera nie polecam szczególnie przez

administracje, admini są dziecinni nie maja kultury

osobistej oraz brak szanowania graczy nie odpisują

dla graczy poprostu mają wy**ane na graczy..

NIE POLECAM SERWERA!!!!!!! .

Opublikowano

@TheKrokodail
Ja już w tym projekcie nie uczestniczę, nie wiem czemu Coko zostawił reklamę w której jestem w administracji, dodatkowo którą ja mu zrobiłem.. 
Miałem się tam zajmować stroną i ogólnie grafiką, ale on narzekał na wszystko. Zrobiłem mu stronę, to zaraz wyjeżdża mi z tekstem "A ja znam takiego typa, co robi fajne strony, on ogólnie ma swoją firmę" A jak zapytałem się ile ma lat to w odpowiedzi usłyszałem "14". Mieć firmę w wieku 14 lat...... ;--;. Dla tego już nie współpracuję z CokoBambo. I bardzo bym prosił Ciebie (CokoBambo) o usunięcie mnie z administracji, bo to wstyd podpisywać się pod tym projektem...

JXtCefR.png

"Mamy dość czasu, jeżeli wykorzystujemy go właściwie"

Opublikowano

@TheKrokodail

Ja już w tym projekcie nie uczestniczę, nie wiem czemu Coko zostawił reklamę w której jestem w administracji, dodatkowo którą ja mu zrobiłem.. 

Miałem się tam zajmować stroną i ogólnie grafiką, ale on narzekał na wszystko. Zrobiłem mu stronę, to zaraz wyjeżdża mi z tekstem "A ja znam takiego typa, co robi fajne strony, on ogólnie ma swoją firmę" A jak zapytałem się ile ma lat to w odpowiedzi usłyszałem "14". Mieć firmę w wieku 14 lat...... ;--;. Dla tego już nie współpracuję z CokoBambo. I bardzo bym prosił Ciebie (CokoBambo) o usunięcie mnie z administracji, bo to wstyd podpisywać się pod tym projektem...

masz racje.

Coko to dzieciak

który chce dostać co

mu przyjdzie do głowy.

Opublikowano

nie polecam serwera, administracja

dziecinna, miałem kiedyś administratora

na tym serwerze robiłem eventy

zajmowałem się serwerem i gdy ddosowali

serwer cokobambo pomyślał że to ja

i zostałem zdegradowany.

serwera nie polecam szczególnie przez

administracje, admini są dziecinni nie maja kultury

osobistej oraz brak szanowania graczy nie odpisują

dla graczy poprostu mają wy**ane na graczy..

NIE POLECAM SERWERA!!!!!!! .

@TheKrokodail

tak to prawda kroko był tam administratorem

ogarniał serwer lecz admin go wyjeb** za byle co

ogółem administracja wulgarna wobec graczy.

nie polecam serwera 0/10.

Nie polecam serwera, nie grajcie tam szkoda czasu.

TĘPIĆ SERWERY-GÓWNA

wHgO0WT.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...