Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sembia.eu [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niewyskakuje zaden blad poprostu klient nieraguje probowalem juz wszystkiego a inne serwery dzialaja mi normalnie

Podaj więcej info, jaki Windows itp itd. bo tak bez żadnych informacji ciężko komukolwiek pomóc.

­

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zabezpieczenie klienta jest strasznie słabe, skoro taki laik jak ja bez problemu może je rozpakować, mam nadzieje że w lepsze zabezpieczenia się uzbroicie(ten komentarz nie ma nic wspólnego z obrażaniem osoby która zajmuje się klientem tylko stwierdzeniem faktów które mogą pomóc w lepszym rozwoju tego otóż serwera)

Opublikowano

­

Zabezpieczenie klienta jest strasznie słabe, skoro taki laik jak ja bez problemu może je rozpakować, mam nadzieje że w lepsze zabezpieczenia się uzbroicie(ten komentarz nie ma nic wspólnego z obrażaniem osoby która zajmuje się klientem tylko stwierdzeniem faktów które mogą pomóc w lepszym rozwoju tego otóż serwera)

Ale ja go nie zabezpieczałem jakoś specjalnie, nawet kluczy nie chciało mi się zmieniac

Opublikowano

0528 18:11:01480 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3
0528 18:11:10650 :: CItemManager::LoadItemList(locale/pl/item_list.txt) - StrangeLine in 7453

0528 18:11:12551 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_red.mse) Error
0528 18:11:12552 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=267, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_red.mse, isCache=1) - Error
0528 18:11:12552 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_blue.mse) Error
0528 18:11:12552 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=268, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/recuperation/autodrugup_blue.mse, isCache=1) - Error
0528 18:11:12552 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item1.mse) Error
0528 18:11:12552 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=269, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item1.mse, isCache=1) - Error
0528 18:11:12552 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item2.mse) Error
0528 18:11:12552 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=270, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item2.mse, isCache=1) - Error
0528 18:11:12552 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item3.mse) Error
0528 18:11:12552 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=271, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item3.mse, isCache=1) - Error
0528 18:11:12552 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item4.mse) Error
0528 18:11:12552 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=272, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/etc/buff/buff_item4.mse, isCache=1) - Error
0528 18:11:13107 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/hit/percent_damage1.mse) Error
0528 18:11:13108 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=264, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/hit/percent_damage1.mse, isCache=1) - Error
0528 18:11:13108 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/hit/percent_damage2.mse) Error
0528 18:11:13108 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=265, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/hit/percent_damage2.mse, isCache=1) - Error
0528 18:11:13108 :: CEffectManager::RegisterEffect - LoadScript(d:/ymir work/effect/hit/percent_damage3.mse) Error
0528 18:11:13108 :: CInstanceBase::RegisterEffect(eEftType=266, c_szEftAttachBone=, c_szEftName=d:/ymir work/effect/hit/percent_damage3.mse, isCache=1) - Error
0528 18:11:14325 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/characterselect.mp3
0528 18:12:22958 :: CTerrain::LoadShadowMap - metin2_map_c1\001003\shadowmap.raw SIZE ERROR
0528 18:12:22959 :: CMapOutdoor::LoadTerrain(1, 3) LoadShadowMap ERROR
0528 18:12:23261 :: CTerrain::LoadShadowMap - metin2_map_c1\002003\shadowmap.raw SIZE ERROR
0528 18:12:23262 :: CMapOutdoor::LoadTerrain(2, 3) LoadShadowMap ERROR
0528 18:12:34899 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/enter_the_east.mp3
0528 18:59:30536 :: CRaceManager::RegisterRacePath : RACE[9016] LOAD MSMFILE[d:/ymir work/npc/nyuhwan_mark/nyuhwan_mark.msm] ERROR. Will Find Another Path.

prosze syserr

Opublikowano

­

Niestety nie zagram, okropne sety. pozdro

Ostatnie sety zostaną zmienione prawdopodobnie w środe wieczorem lub w czwartek.

Można w grze wytworzyc pas czy tylko IS i gdzie dropia kostiumy???

U Sembijczyka możesz wytworzyć pas pod opcją "Specjalnie bronie", kostiumy dropią z metinów i bossów na nowych mapach (130+ o ile dobrze pamietam)

Opublikowano

­

Ale ja go nie zabezpieczałem jakoś specjalnie, nawet kluczy nie chciało mi się zmieniac

Nie przeszkadza ci to że każdy bez problemu może wgrać do niego co chce ?

Opublikowano

Ile online? Opłaca się zagrać? Jak z Administracją? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

­

Ile online? Opłaca się zagrać? Jak z Administracją? 

W administracji jestem tylko ja. Online ~200 osób dziennie, grac sie ofc opłaca.

Opublikowano

oplaca sie zaczynac gre ? 

Wejdź i sam się przekonaj.

Wg mnie się opłaca.

Po co miałby zabezpieczać klienta?

Nie ma tam żadnych nowatorskich rozwiązań, a jest wiele osób, które potrafią rozpakować dosłownie każdego klienta.

Więc nie widzę sensu, aby ktoś miałby poświęcać czas na zabezpieczenie klienta, skoro i tak ta praca pójdzie na marne.

Opublikowano

O boże co za syfiasty serwer. gra tutaj z 20 osób ??

Osobiście nie polecam administracja to złodzieje uważajcie na ten serwer. NIE POLECAM

Ty tak serio ? Napisał o Tobie prawde w twojej prezce i robisz mu syf u niego w temacie gadając jakieś bzdury :D

Nie gram ale polecam admina :v

79160594027661829163.png

Opublikowano

Osobiście nie polecam administracja to złodzieje uważajcie na ten serwer. NIE POLECAM

a ty masz pro elo cudowny server widac dojrzałość (y)

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

­

<3

łap mordko, poznajesz te nicki?

ss od jednego z moderatorów z tego forum, nie bede mówił którego bo nie chce mu przypału robić

1899754.jpeg

Opublikowano

HMMM dropię sobie 5 godzinek nędzne skrzydełka, SUPER dropły po niezliczonej ilości bambusów i scierwa podobnego pokroju, wkładam do depo w/w skrzydła zmieniam postać na daggera odpalam magazyn i...... O KU  R WA NIE MA SKRZYDEŁ, ja się pytam gdzie one są ? czyżby GM już na allegro sprzedawał?

Gdzie zrobiłem bład( między sciągnięciem a odpaleniem tego g ó w n a ?)

Opublikowano

­

HMMM dropię sobie 5 godzinek nędzne skrzydełka, SUPER dropły po niezliczonej ilości bambusów i scierwa podobnego pokroju, wkładam do depo w/w skrzydła zmieniam postać na daggera odpalam magazyn i...... O KU  R WA NIE MA SKRZYDEŁ, ja się pytam gdzie one są ? czyżby GM już na allegro sprzedawał?

Gdzie zrobiłem bład( między sciągnięciem a odpaleniem tego g ó w n a ?)

No tak, zabrałem ci przedmiot który mogę sobie zrobić 5x szybciej. Nie wiem co zrobiłeś, może po prostu ich nie włożyłeś czy coś? Sprawdz dokładnie.

Opublikowano

­

No tak, zabrałem ci przedmiot który mogę sobie zrobić 5x szybciej. Nie wiem co zrobiłeś, może po prostu ich nie włożyłeś czy coś? Sprawdz dokładnie.

­

za kogo ty mnie masz za jakiegoś nooba, myślisz że nie sprawdziłem wszystkiekogo kilkunastokrotnie, i na dropie i na głównej postaci

i nie chcę żebyś mi oddawał skrzydła czy coś, bo nie o to biega, po prostu są błędy, a jak dla mnie serv z błędami to alfa

Opublikowano

­

za kogo ty mnie masz za jakiegoś nooba, myślisz że nie sprawdziłem wszystkiekogo kilkunastokrotnie, i na dropie i na głównej postaci

i nie chcę żebyś mi oddawał skrzydła czy coś, bo nie o to biega, po prostu są błędy, a jak dla mnie serv z błędami to alfa

Jesteś jedyną osobą, która zgłosiła mi ten błąd. Także wnioski wyciągnij z tego sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...