Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sembia.eu [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Idz bardas tam shadersowi dupsko lizać może z wypłaty Ci odstąpi troche hajsu i sobie tez air maxy kupisz mordo, z fartem i wypad grozic kumplom na osiedlu a nie mi tutaj w prezentacji

Nie wiem czemu tak cały czas o tych maxach ale jeśli ci brakuje to napisz na pw może ci któreś ze swoich oddam. Nie mieszkam na osiedlu :(

Sam sobie próbujesz udowodnić że jesteś kimś i sam wiesz że tak nie jest :( smutne ale prawdziwe

To mój ostatni post jaki tutaj napisałem, jeszcze zobaczą że bardas wypowiada się na temat tego syfu i wejdą w temat.

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Dobra, start odbył się bez większych problemów, jednakże trochę bugów i błędów do poprawy było. Jeżeli któreś kogoś zniechęciły, to proszę, o to lista.
- Zwiększony drop yang o troche
- Poprawiono Dungeony
- Poprawiono TP na Mapy
- Poprawiono widocznośc Peta (łatka w patcherze)
- Poprawiono drop partyzany
- Poprawiono drop tarcz 61
- Poprawiono szanse na wejście kd (teraz jest 75%)
- Kilof, tobół dodany (kilof u rybaka, tobół u handlary)
- Poprawiono resp w dungeonach
- Poprawiono bugujący się exp na mapach
- Poprawiono drop z bossów, metinów (teraz nie ma limitu poziomów)
- Poprawiono Autopoty z Loterii (złe się dostawało które nie dzialaly)
- Poprawiono ulepszacze na biżuterie z nieb łez, a raczej usunięto je.
- Zmniejszono cene potek u handlarki
- Dodano brakujący drop do bossów.
I pare innych drobnych zmian. Zapraszamy wszystkich serdecznie na serwer!

Opublikowano

­

Serwer wygląda spoko , ale nie zawitam ze względu na 30 dniowe fryzury xD

Powodzenia

Fryzury są na stałe, tak samo jak i pety. Na czas są tylko kostiumy oraz wierzchowce, wstane z łózka to zmienie ten bład w prezentacji

Opublikowano

Ah, ta Sembia się wszędzie przewija. 
Ale z tego co wspominam to serwer ciekawy, także chyba mogę polecić.  ^_^

~ ~

Opublikowano

Proponowałbym zmienić:

większe spoty lub lepszy drop ezoterycznych przewodników

W dt jest do zabicia 800 potworków to jest okej tylko dlaczego łucznicy nie podchodzą ? Tak sam duchy chaosu, ganianie za nimi nie jest fajne.

większy resp metków w m2 ( do misji )

Więcej zastrzeżeń nie mam i polecam :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

­o 12:00 odbędzie się krótka przerwa która ma na celu wprowadzić następujące zmiany

- Dodać Obrączke do NPC (handlarka)

- Zwiększyć drop ulepszaczy

- Poprawić resp metinów na mapach

- Poprawić drop z bossa na drugim siedlisku(smoka)

- Usunąc 6/7 bonusy(chyba na stałe)

- Poprawić ulepszanie zbroii Saurona (potrzebny będzie patch, w autopatcherze jest łatka już)

- Dodać łączenie się przepustek na Minotaura i Siedlisko

- Dodać resp bossów na mapach na któych ich nie było

- Naprawiono szkatułke ripera za misje(mozna bedzie juz otwierac)

- Zmniejszono ceny eq z łez u NPC z 1kk do 500k

- Podchodzenie demonów w DT pod postać(łuczników) - trzeba zaktualizować klienta

- Od teraz na każdej mapie będzie działał bon na NIEUMARŁE(poza grotą, tam dziala bon na luda)

- Usunieto zbedne bonusy by nie wadzily w bonowaniu

Opublikowano

Jednak Harnaś się staara poprawiać więc zawitam, Lecz zainwestuj szybko w reklame :P i mam pytanko

Dungi można solo robić?

można jakieś itemy z isa zdobyć w grze ? :P

@nie mogę ściągnac clienta z mega jakiś błąd

qhnkxc.jpg

Opublikowano

­

Jednak Harnaś się staara poprawiać więc zawitam, Lecz zainwestuj szybko w reklame :P i mam pytanko

Dungi można solo robić?

można jakieś itemy z isa zdobyć w grze ? :P

@nie mogę ściągnac clienta z mega jakiś błąd

Można robić solo.

Co do przedmiotów z IS to ogólnie nie, poza konkursami. Ale jest wiele rozwiązań którymi można te itemy zamienić, m.in kostiumy, zwierzaki w grze z bonusami itd.

A co do klienta to masz tam 3 hostingi na stronie

Opublikowano

­

Można robić solo.

Co do przedmiotów z IS to ogólnie nie, poza konkursami. Ale jest wiele rozwiązań którymi można te itemy zamienić, m.in kostiumy, zwierzaki w grze z bonusami itd.

A co do klienta to masz tam 3 hostingi na stronie

Baronównę też już można robić solo? Mógłbyś też podać dokładnie z czego/gdzie dropią ulepszacze na bronie 80. :)

Przyjemny serwer, jeżeli chcecie się rozerwać to zapraszam. :)

@Edit, zauważyłem że na 130+ nie ma dropu z minotaura. ;)

Opublikowano

Z minotaura nie ma dropu/ z ripka i do tego baronówna nie działa... Czekam na poprawienie tego.. Gdyż nie ma jak zdobyć broni 75.

Opublikowano

­

Baronównę też już można robić solo? Mógłbyś też podać dokładnie z czego/gdzie dropią ulepszacze na bronie 80. :)
Przyjemny serwer, jeżeli chcecie się rozerwać to zapraszam. :)

@Edit, zauważyłem że na 130+ nie ma dropu z minotaura. ;)

Poza baronówną:D

Z minotaura nie ma dropu/ z ripka i do tego baronówna nie działa... Czekam na poprawienie tego.. Gdyż nie ma jak zdobyć broni 75.

Wszystko powinno działać, co jest nie tak z baronówną? Dodatkowo bron na 75 mozna zdobyc z berana i czerw smoka.

Opublikowano

Są 4 jajka do ubicia i żadnych potworów do ubicia niby trzeba ubić 300. ..

A dropu z powyższych nie ma..

Opublikowano

Ile graczy?

Do 200.

To jest własnie ten problem... Że serwer jest dość dobry ale nie ma reklamy :)

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Do 200.

To jest własnie ten problem... Że serwer jest dość dobry ale nie ma reklamy :)

Serwer dobry? To jest gówno w chuy! Była 1 odsłona i padła bo idiota nie umiał prowadzić serwera.

Ten padnie również. To jest tylko kwestia 1 miesiąca.  Serwer Easy? Sądząc po bonach eq bonach w budowanych, stwierdzam z radością że gorszego gówna od tego jeszcze nie widziałem. Nie wiem an chuya ten typ startuje  z nim po raz 2. Zapewne siepa się skończyła więc nadszedł czas.

Czas na opierdolenie z siepy ludzi takich naiwnych jak ty :) Pozdrawiam

Ps.

Harnaś jak by co to ( JESTEŚ BYŁEŚ I BĘDZIESZ TĘPĄ FRANCĄ)

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Serwer jest w miare okej tylko poczekamy jak naprawia i zobaczymy co bedzie dalej mi sie podoba ale czekam na naprawe bledow  pozdrawiam

Opublikowano

­

Serwer dobry? To jest gówno w chuy! Była 1 odsłona i padła bo idiota nie umiał prowadzić serwera.

Ten padnie również. To jest tylko kwestia 1 miesiąca.  Serwer Easy? Sądząc po bonach eq bonach w budowanych, stwierdzam z radością że gorszego gówna od tego jeszcze nie widziałem. Nie wiem an chuya ten typ startuje  z nim po raz 2. Zapewne siepa się skończyła więc nadszedł czas.

Czas na opierdolenie z siepy ludzi takich naiwnych jak ty :) Pozdrawiam

Ps.

Harnaś jak by co to ( JESTEŚ BYŁEŚ I BĘDZIESZ TĘPĄ FRANCĄ)

^_^

Nie polecam Random jakich mało Umiejętności   pokroju Asfena + Lewe Sm i itemy Pozdrawiam .

Ty jesteś głupszy niż myślałem, zanim coś pierdolniesz głupiego daj chociaż dowód na lewe SM lub itemy.

Serwer jest w miare okej tylko poczekamy jak naprawia i zobaczymy co bedzie dalej mi sie podoba ale czekam na naprawe bledow  pozdrawiam

ok 1 w nocy robiłem przerwe i poprawiłem drop, exp z pdkiem, dodałem pare rzeczy do handlarzy itd. wiec juz powinno być okej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...