Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sembia.eu [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

A powiedź mi jeszcze jedno.. Który osoba robi kostiumy fryzury na 30dni skoro niby "NIe leci na hajs" To powinno być stałe tak?

Powodzenia..

Fryzury są na stałe, zwierzaki tak samo. Kostiumy i Wierzchowce czasowe. Tu nie chodzi o to bym na tym zarobił, ale za coś chcę później reklame wykupić też.

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Fryzury są na stałe, zwierzaki tak samo. Kostiumy i Wierzchowce czasowe. Tu nie chodzi o to bym na tym zarobił, ale za coś chcę później reklame wykupić też.

To musisz edytować prezentacje. http://scr.hu/1g9o/1uti3

I polecam dać fryzury na czas. A pety i kostiumy na stałe :P 

Dziś start tak?

qhnkxc.jpg

Opublikowano

A powiedź mi jeszcze jedno.. Który osoba robi kostiumy fryzury na 30dni skoro niby "NIe leci na hajs" To powinno być stałe tak?

Powodzenia..

Na stale i najlepiej za darmo, cebulo? xD

Serwer fajny jak wiekszosc od harnasia, ale minusem jest na pewno brak reklamy.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Na stale i najlepiej za darmo, cebulo?

Ty srututu majtki z drutu. Polecam wybrać się do psychologa bo masz nie równo pod sufitem dzieciaku. Nawet nie przyszło mi na myśl żeby były za darmo człowieku. Bo wiem że serwer chyba musi na Siebie zarobić. I to było zwykłe zapytanie. Jak chcesz dalej poszczekać to zapraszam na ts dzieciaku :).

Polecam powodzenia :P

qhnkxc.jpg

Opublikowano

­Jak ktoś ma problemy z uruchomieniem klienta(błędy fourcc) to niech wypakuje go od nowa i nie uruchamia patchera.

Opublikowano

Który to już raz Harnaśku ? Powodzenia lecz nie zagram - moim zdaniem nie warto.

...................\/...................

Opublikowano

Serwer spoko polecam :)

Lecz nie odwalcie takiej klapy jak na pierwszym.

Powodzenia i mam nadzieje że dłużej ten temat przetrwa i sam projekt serwera.

Pozdrawiam. ^^ 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Najgorsze jest to, ze patch jest potrzebny.. Bo glosu nie ma, jak bije, uzywak skilli itp.

Opublikowano

­

Najgorsze jest to, ze patch jest potrzebny.. Bo glosu nie ma, jak bije, uzywak skilli itp.

Wrzuca zaraz pliki dzwiękowe do patchera.

WRóc, mi wszystko działa, wiec moze włącz dzwięki w grze?:P

Opublikowano

­

@harnaś

Truta dropnie z metków w zielonym lesie, jeśli nie, to czy dropi z czegoś innego niż bossy ?

Wiedźma, Siedlisko, Riper, Nieb smok.

Opublikowano

­

Jedno pytanie, nie ma mozliwosci na to ze usuniecie 6/7? Duzo ludzi nie gra przez ten wlasnie czynnik na serwerach.

Nie, nie ma tam bonusów na klasy, są one głównie pod expa by ułatwić Wam go.

Opublikowano

­W nocy odbędzie się przerwa w której zostanie poprawione:

- Wchodzenie na DT

- Komnata Pająków

- Drop z Bossów(Na każdym poziomie będzie można dropnąć)

- Stackowanie się i poprawa przepustek

- Bonusy w petach (jeden nie daje poprawnej wartości)

- Dodane zwoje SM(o ile się wyrobie)

- Zwiększona szansa na Wejscie KD

- Tp na Mapy

Opublikowano

­

Ale ja Cie juz 3 raz prosze o uzasadnienie czemu jestem złodziejem i oszustem, bo póki co się nie doczekałem, a sądząc po sygnaturze jesteś z teamu konkurencyjnego serwera więc taka opinia szczerze po mnie spływa. A co do kasy już też pisałem wyżej jaki mam do tego stosunek

nie jestem z żadnego teamu a zwykłym graczem który został kilkukrotnie na twoich serwerach okradziony i oszukany właśnie przez cb ilekroć bym nie zainwestował w item shop to serwer był w krótkim czasie zawsze i to zawsze został zamykany dlatego dla mnie jesteś złodziejem i oszustem i nie polecam proza kolejny nikomu grać na twoich serwerach bo nie daje więcej jak miesiąc temu serwerowi i jestem w 100 % tego pewien tak samo jak ty robi assek i flurine identyczne podejście na miesiąc serwer zarobić i zawijać się i nie mów ze tak nie jest bo ci co grali na twoich serwerach doskonale o tym wiedzą i mogą to w 100 % potwierdzić zwykły naciągacz z jednej strony oferuje wam doba zabawę a z drugiej z góry wie ze i tak nikt się nie pocieszy zbyt długo tym za co zapłacili 

Opublikowano

­

nie jestem z żadnego teamu a zwykłym graczem który został kilkukrotnie na twoich serwerach okradziony i oszukany właśnie przez cb ilekroć bym nie zainwestował w item shop to serwer był w krótkim czasie zawsze i to zawsze został zamykany dlatego dla mnie jesteś złodziejem i oszustem i nie polecam proza kolejny nikomu grać na twoich serwerach bo nie daje więcej jak miesiąc temu serwerowi i jestem w 100 % tego pewien tak samo jak ty robi assek i flurine identyczne podejście na miesiąc serwer zarobić i zawijać się i nie mów ze tak nie jest bo ci co grali na twoich serwerach doskonale o tym wiedzą i mogą to w 100 % potwierdzić zwykły naciągacz z jednej strony oferuje wam doba zabawę a z drugiej z góry wie ze i tak nikt się nie pocieszy zbyt długo tym za co zapłacili 

Shayen ponad 4 miesiące - stał mimo, że było mało graczy. Sembia - rework jest aktualnie, czyli nowy start gdzie zwróciłem WSZYSTKIE sm które kupili gracze na pierwszej odsłonie, więc powiedz mi do cholery jak ty wpadłeś na to, że ja stawiam serwery zeby zarobić kase. Z pewnością bym oddawał wszystkim teraz SM, w dodatku robił konkursy SM z łączną nagrodą o wartości ~200zł masz racje to jest istne zagranie by zarobic jak najwiecej kasy

Opublikowano

Miło jest patrzeć jak w końcu pokazujesz co potrafisz. :)

Pozdrawiam, nie przetrwa to dłużej niż miesiąc.

Czekam na warny lub nawet bana. :) W końcu harnaś

Opublikowano

­

Miło jest patrzeć jak w końcu pokazujesz co potrafisz. :)

Pozdrawiam, nie przetrwa to dłużej niż miesiąc.

Czekam na warny lub nawet bana. :) W końcu harnaś

Idz bardas tam shadersowi dupsko lizać może z wypłaty Ci odstąpi troche hajsu i sobie tez air maxy kupisz mordo, z fartem i wypad grozic kumplom na osiedlu a nie mi tutaj w prezentacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...