Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sembia.eu [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Serwer działa?
Bo na stronie pokazuje 0 Graczy 

Działa, licznik się zjebał i czekam na sponsora.

Serwer fajny i bym gral.gdyby nie te problemy techniczne.­

Wszystko jest stale poprawiane i idzie w dobrą strone ;)

Opłaca sie tu zagrać ?

Jasne.

1898768.jpeg

O godzinie 18:00 odbędzie się Konkurs OX! Jeżeli frekwencja będzie sporo to po konkursie OX zrobimy mini-zuo, ale o tym więcej info będzie po OX.

Przed OX odbędzie się krótka przerwa w celu przeładowania pytań oraz wdrożeniu paru poprawek na serwer a są to m.in

- Zmiana ulepszaczy na pasy

- Poprawa dropu broni 75 z ripera(wiekszy %)

- Poprawienie metinów na mapie 180

- Dodanie autopotów do reszty metinów i bossów(drop)

- Poprawa ilości wykrywaczy kamienii Metin u handlarki

- Poprawa dropu ozdobnych noży

Opublikowano

Polecam serwer przyjemnie się gra liczba graczy rośnie. 

Tobie raczej rośnie lecz tylko w myślach i marzeniach :P

Serwer denny jak Cały zjebany Harnaś. Jak już mówiłem bony jak bony w budowane w eq są wzięte niczym mokra rolka papieru, która oczyszcza jego brudne nogi! Gorszego gówna nie widziałem. To już chyba ten typiarski S2(Karies)- Ethanis jest o 50% lepszy od tego ścierwa. Na temat Administracji wiele mam do powiedzenia, lecz nie będę się wdawał w War!. Polecam serwer dla naiwnych ludzi. Wasze piniądze! Wasza Sembia.eu :) Beka z ludzi którzy myślą że serwer postoi dłużej jak "Miesiąc"  Pozdrawiam Naiwniaków .

Koleina rzecz jaka mnie frustruje to ten zyebany ostatni set broni, wygląda jak k***s! (1 ręka na bodego). Wystarczy się przypatrzeć.

Zarazem jest to bardzo ohydny set. Nawet tępak nie potrafi setów dobrze dobrać. Ostatni set mógłby być ten 3 bądź 1..

No ale najwyraźniej  nie potrafi zmienić tego zjebanego setu, bądź lubi patrzeć na ogromniaste pały.

Taka jest prawda i nie ma co się tu ukrywać :)

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

­

Nie, nie ma tam bonusów na klasy, są one głównie pod expa by ułatwić Wam go.

Jeśli dajesz bony do expa- (kryta,szycie,staty,hp itp) Myślisz że one również nie wspomogą w PvP?

Rozpierdala mnie twa wiedza.. Peace !

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Serwer denny jak Cały zjebany Harnaś. Jak już mówiłem bony jak bony w budowane w eq są wzięte niczym mokra rolka papieru, która oczyszcza jego brudne nogi! Gorszego gówna nie widziałem. To już chyba ten typiarski S2(Karies)- Ethanis jest o 50% lepszy od tego ścierwa. Na temat Administracji wiele mam do powiedzenia, lecz nie będę się wdawał w War!. Polecam serwer dla naiwnych ludzi. Wasze piniądze! Wasza Sembia.eu :) Beka z ludzi którzy myślą że serwer postoi dłużej jak "Miesiąc"  Pozdrawiam Naiwniaków .

Koleina rzecz jaka mnie frustruje to ten zyebany ostatni set broni, wygląda jak k***s! (1 ręka na bodego). Wystarczy się przypatrzeć.

Zarazem jest to bardzo ohydny set. Nawet tępak nie potrafi setów dobrze dobrać. Ostatni set mógłby być ten 3 bądź 1..

No ale najwyraźniej  nie potrafi zmienić tego zjebanego setu, bądź lubi patrzeć na ogromniaste pały.

Jak ten serwer jest dla ciebie taki zjebany to na c**j to komentujesz wyjdź z tego tematu posty sobie nabijasz czy co ? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Na serwerze się gra bardzo przyjemnie, ale niestety gra na Nim bardzo mało osób co martwi, bo serwer jest naprawdę na wysokim poziomie.

805491408806070489277.png

Opublikowano

­

''Na temat Administracji wiele mam do powiedzenia, lecz nie będę się wdawał w War!.'', dawaj, chętnie z tobą podyskutuje i odbije każdy twój smieszny argument. Dla mnie takie osoby jak Ty są nikim, 5 raz piszesz to samo i robisz z siebie błazna.

Jak zdobyć rude żeby mieć pas? bo w kopalni nie ma rud :/

Zmieniona zostały dziś już te rudy na inne ulepszacze.

Opublikowano

­

''Na temat Administracji wiele mam do powiedzenia, lecz nie będę się wdawał w War!.'', dawaj, chętnie z tobą podyskutuje i odbije każdy twój smieszny argument. Dla mnie takie osoby jak Ty są nikim, 5 raz piszesz to samo i robisz z siebie błazna.

Zmieniona zostały dziś już te rudy na inne ulepszacze.

W przeciwieństwie do Ciebie Hujolizie mam więcej doświadczenia, więcej lat jak i większą wiedze na temat gier itp.

0 to Cie zrobiło bo nie pomyślało o tym jak skurwysyn na świat przyjdzie. Jesteś j***** kurwą złodziejską co podpierdala pliki innym.

Mam wiele na twój temat wypisać?? Mam cię pogrążyć? Zaraz zostaniesz z 1 osobą na serwie jak Ci się coś nie podoba.

Kolejna rzecz spójrz ofermo na swoją pisownie. Niestety razisz mnie skurwielu.

Jeśli dostane zgodę wrzucę SS z twojej rozmowy na GG jak pisałeś do jednej osoby że jeżeli wpłaci ci PayPal 150zł otrzyma od ciebie Full eq,IS na Sembia.eu.

Tylko uzgodnię to z osobą która do Ciebie pisała, czy mogę wstawić SS. Dodam iż Topka na serwie Lvl jak IS dostała od Ciebie o tak.

Nie powinieneś prowadzić żadnych serwerów... Jest spore grono co każdy wie jakim skurwielem jesteś..

Dalej chcesz skiny w CS-Go warte 79Euro za GM na serwie??. Z chęcią dał bym ci do mordy, abyś zaprzestał szczekać (skomleć) sobie pod nosem..

Daje Ci słowo że twoja kariera dobiegła końca. Jeśli otrzymam zgodę na Publikację tych o to materiałów to tak szybko jak się da Zniszczę Cię na MPC. 

Opublikowano

­

W przeciwieństwie do Ciebie Hujolizie mam więcej doświadczenia, więcej lat jak i większą wiedze na temat gier itp.

0 to Cie zrobiło bo nie pomyślało o tym jak skurwysyn na świat przyjdzie. Jesteś j***** kurwą złodziejską co podpierdala pliki innym.

Mam wiele na twój temat wypisać?? Mam cię pogrążyć? Zaraz zostaniesz z 1 osobą na serwie jak Ci się coś nie podoba.

Kolejna rzecz spójrz ofermo na swoją pisownie. Niestety razisz mnie skurwielu.

Jeśli dostane zgodę wrzucę SS z twojej rozmowy na GG jak pisałeś do jednej osoby że jeżeli wpłaci ci PayPal 150zł otrzyma od ciebie Full eq,IS na Sembia.eu.

Tylko uzgodnię to z osobą która do Ciebie pisała, czy mogę wstawić SS. Dodam iż Topka na serwie Lvl jak IS dostała od Ciebie o tak.

Nie powinieneś prowadzić żadnych serwerów... Jest spore grono co każdy wie jakim skurwielem jesteś..

Dalej chcesz skiny w CS-Go warte 79Euro za GM na serwie??. Z chęcią dał bym ci do mordy, abyś zaprzestał szczekać (skomleć) sobie pod nosem..

Daje Ci słowo że twoja kariera dobiegła końca. Jeśli otrzymam zgodę na Publikację tych o to materiałów to tak szybko jak się da Zniszczę Cię na MPC. 

Czekam na te screeny, chętnie to zobacze, bo większych bajek nigdy nie widziałem. Na żadnym moim serwerze nigdy nie było i nie będzie ekwipunku od GM ani żadnych ulg za skiny cs-go, czy inne duperele. Czekam na te screeny, a jak nie dasz to powiedz od kogo je masz to osobiscie wrzuce całe archiwum na MPC z rozmów z tą osobą. Żaden gówniarz mnie oczerniać na forum nie będzie tym bardziej w oczach moich graczy. Jak już chcesz mi dopiec, pogrążyc mnie czy co tam sobie wymyslisz to chociaż pisz prawdę, bo ja nic do ukrycia nie mam.

Opublikowano

Jesteś KURWOM bo mnie nie poinformowałeś o starcie.
Na serwerze grałem i props motzno takze zapraszam
Koldi nawet gra

P.S. Jesteś KURWOM

2i6eukk.jpg

Opublikowano

­

uzylem i jakis blad wyskakuje   metin exe 2

Pokaż ten bład dokładnie. I spróbuj odpalić z inna zgodność/jako administrator

Opublikowano

niewyskakuje zaden blad poprostu klient nieraguje probowalem juz wszystkiego a inne serwery dzialaja mi normalnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...